Presentation mini kasserolle (2 stk) i rustfrit stål fra Nicolas Vahé

Presentation Mini Kasserolle, 2 stk

Præsenter dine retter med stil med Presentation mini kasserollen fra Nicolas Vahé. Dette sæt består af 2 elegante mini-kasseroller lavet af rustfrit stål og messinghåndtag. Perfekt til at servere saucer, gryderetter og individuelt portionsanrettede retter.

Skab en mindeværdig aften med denne enestående præsentationsløsning.

Beskrivelse

Oplev enestående middagsoplevelser, der kan matche de mest eksklusive caféer og pubber med Presentation mini kasserollen fra Nicolas Vahé. Dette elegante sæt består af 2 mini-kasseroller, der giver dig mulighed for at servere dine lækre retter direkte fra ovnen, portionsanrettet og med en udsøgt præsentation.

Mini-kasserollerne er fremstillet af holdbart rustfrit stål og er udstyret med smukke messinghåndtag, der tilføjer et strejf af raffinement til din borddækning. Denne kombination af materialer giver en stilfuld og moderne æstetik, der passer perfekt til enhver lejlighed.

Brug Presentation mini kasserollerne til at præsentere saucer, gryderetter og andre lækre retter på en enestående måde. Disse små kasseroller er ideelle til individuel portionsanretning, hvilket tilføjer en unik og personlig touch til din servering. Du kan sikre, at dine gæster får en mindeværdig aften ved at servere deres favoritretter i disse elegante mini-kasseroller.

Nicolas Vahé er kendt for deres fokus på kvalitet og stil, og med deres sortiment af miniatureservice er du garanteret enestående præsentation og en gastronomisk oplevelse i verdensklasse. Uanset om du er vært for en intim middag for to eller en festlig begivenhed med mange gæster, vil Presentation mini kasserollen fra Nicolas Vahé være det perfekte valg for at imponere dine gæster.

Så gå ikke på kompromis med præsentationen af dine retter. Gør din borddækning ekstraordinær med Presentation mini kasserollen fra Nicolas Vahé. Overrask dine gæster med stil og elegance, og skab en uforglemmelig aften, hvor hver eneste detalje er perfekt. Investér i dette eksklusive sæt af mini-kasseroller og tag din middagsoplevelse til nye højder.

Produkt info:

Mål: H: 4,5 cm x Ø: 16,5 cm
Maks. temperatur: 250°

Skal vaskes op i hånden.

Velegnet til alle former for ovne.
Velegnet til alle kogeplader, pånær induktion.

Produktoplysninger

Materiale
Messing
Rustfrit stål
Opvaskemaskine
Nej
Induktion
Nej
Antal
2 stk.

Bedømmelse Anmeldelser (0)