Afternoon tea blend (10 teposer) fra Cartwright & Butler

Afternoon Tea Blend - 10 tebreve

Oplev den lækre Afternoon Tea Blend fra Cartwright & Butler, perfekt til eftermiddagshygge. I den smukt designet æske finder du 10 individuelt indpakkede te-poser, nøje sammensat for en rig og aromatisk teoplevelse. Ideel ledsager til dine kiks, kager eller sandwich.

Beskrivelse

Cartwright & Butler præsenterer stolt Afternoon Tea Blend, et omhyggeligt udvalg af luksus te, der er perfekt til den hyggelige eftermiddagsstund. Denne eksklusive te er pakket i en smukt designet æske, der er lige så indbydende som indholdet. Æsken, der er præget af Cartwright & Butlers velkendte æstetik, udsender et udtryk af elegance og tradition, der passer perfekt til denne lækre te.

Inde i æsken finder du ti individuelt indpakkede te-poser, hver fyldt med den fine Afternoon Tea Blend. Denne særlige blanding er nøje sammensat for at skabe en balanceret, rig og aromatisk teoplevelse. Det er den ideelle ledsager til dine eftermiddagskiks, kager eller sandwich, der komplementerer et hvert måltid med sin dybe smag og karakter.

Afternoon Tea Blend fra Cartwright & Butler er ikke bare en hvilken som helst te. Denne blanding er resultatet af mange års erfaring og dedikation til kunsten at lave te. Hver te-pose indeholder en blanding af de fineste sorte teer, der er nøje udvalgt fra nogle af verdens mest anerkendte teplantager. Dette sikrer en konsekvent, høj kvalitet og en smag, der har dybde og nuancer.

Med denne te er det ikke kun smagen, der er i fokus, men også den sanselige oplevelse. Fra det øjeblik du åbner æsken, frigøres den vidunderlige duft af den friskpakkede te, der vækker sanserne og skaber en forventning om den nydelse, der venter. Når du brygger teen, vil du opleve den dybe, gyldne farve og føle den beroligende varme, der spreder sig, når du holder koppen i hænderne.

Cartwright & Butlers Afternoon Tea Blend er mere end bare en te - det er en invitation til at sætte tempoet ned og tage et øjeblik til at slappe af, uanset hvor travlt livet kan være. Det er en påmindelse om at værdsætte de små øjeblikke af luksus i hverdagen. Så uanset om du skal nyde en stille stund alene, eller om du deler den med venner og familie, vil Afternoon Tea Blend være den perfekte ledsager. Med ti smagfulde te-poser i hver æske, er der rigeligt at dele ud af eller holde tilbage til de særlige øjeblikke, hvor kun det bedste er godt nok.

Produktoplysninger

Varianter
Sort te
Antal
10 stk

Bedømmelse Anmeldelser (0)