Cartwright and Butler

Cartwright and Butler - sprød nydelse i hver eneste bid

Er der noget så delikat og indbydende som lækre sprøde smørbagte småkager til en god kop kaffe eller te? Med Cartwright and Butlers fuldstændig fantastiske småkager i meget flot emballage får du lækre søde og sprøde kager med masser og atter masser af dejlig fyldig smag i hver en bid. 

Småkager, vafler og eksklusive kagedåser

Cartwright and Butler er et gammelt engelsk hæderkronet firma, der i generationer har leveret skønne kager, småkager, vafler, kiks og marmelader til englænderne. Her er den gode og eksklusive smag i højsædet, og i Cartwright and Butler bager man de vidunderlige småkager med rigtig smør - ikke margarine eller mærkelige blandingsprodukter - som netop giver denne her helt fantastiske runde og nærmest hjemmebagte smag. Og så tilsætter man de skønneste blandinger af blandt andet hvid, lys og mørk chokolade, saltet karamel, jordbær, ingefær, tranebær, nødder og mange andre lækre ting, som kan få mundvandet til at løbe hos de fleste. 

Som et helt særligt “treat” kommer alle Cartwright and Butlers dejlige småkager i skønne pastelfarvede luksus-kagedåser med patentlukning. Dåserne er ikke alene genanvendelige og kan bruges til meget andet end kiks og kager, men de pynter også fantastisk både på køkkenhylden og på kaffebordet. Firmaets vafler og kiks kommer i flotte kartonæsker, der er mindst lige så smukke og passer perfekt eksempelvis i gaver sammen med en god pose te og et par lækre kopper. 

Cartwright and Butlers produkter og emballage er simpelthen indbegrebet af god stil, kvalitet og udsøgt smag - her får du kager og kiks, der i de fleste tilfælde slår de hjemmebagte!

Cartwright and Butler i NORUs sortiment

Hos NORU har vi håndplukket de Cartwright and Butler produkter, som vi selv allerbedst kan lide, og som vi føler os ret sikre på, at også vores kunder vil elske. I sortimentet finder du først og fremmest eksklusive og velsmagende smørbagte småkager i forskellige varianter og i super flotte dåser samt en enkelt vaffel-variant med kakao- og nøddecreme, der er dyppet i den skønneste mælkechokolade. Se dem alle nedenfor. 

Servér de skønne småkager og vafler for dine gæster til te eller kaffe. Servér dem for familien til en stor varm kop kakao på en isnende kold vinterdag. Eller pak dig ind i en varm plaid og gem dig med dåsen i sofahjørnet og fortær dine luksuskager én for én på en dum dag, hvor du har brug for ekstra hygge og selvforkælelse. 

Skal du servere en klassisk og helt vildt lækker varm dessert med et strejf af luksus, kan du bruge knuste Cartwright and Butler småkager i en crumble med smør og rørsukker eller mørk farin over bagte  æbler, pærer, figner eller ferskner - husk at servere lidt iskold vanillieis eller en stor klat flødeskum, som er smagt til med nogle dråber god rom eller portvin, til. De delikate småkager fra Cartwright and Butler kan også anvendes i bunden i en virkelig delikat og luksuriøs cheesecake. Skal det være ekstra lækkert, kan du i stedet lave små cheesecakes i portionsstørrelse, som gør sig fantastisk som dessert med masser af friske bær og lidt frugtkompot, syltede rabarber eller lignende. De lækre knuste småkager i bunden gør, at dine cheesecakes bliver noget helt særligt og udover det sædvanlige.

Ikke mindst så er Cartwright and Butler kager og kiks super velegnede som gaver - både i sig selv, men også sat sammen med flere forskellige ting, som passer sammen. Det kan eksempelvis være lækre viskestykker, luksusskaffe, en flot tekande eller lignende. De smukke kagedåser og -æsker signalerer god kvalitet, og med en dåse Cartwright and Butler småkager får man både en smuk kagedåse og skønne kager i gaven, der også egner sig perfekt som værtindegave eller som en meget lækker pakkelegs- eller adventsgave. 

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Vi går op i god kvalitet, økologi og i bæredygtighed! Når du køber dine varer hos NORU, er du også sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og endda også mulighed for levering få timer senere, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller dine varer hos NORU, kan du betale med betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du naturligvis også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores yderste for, at dine varer når så hurtigt frem, som overhovedet muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå super hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Er du i tvivl om noget, er du altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Opholder du dig i nærheden af NORUs lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du vælge selv at afhente dine bestilte varer - og det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en E-mail, så snart ordren er behandlet, og varerne er klar til afhentning. Vi har dog almindeligvis temmelig travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Vis mindre