Bjergblomst te fra Chaplon Tea i refill æske
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i refill æske
  • Økologisk
  • Økologisk
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i refill æske
Bjergblomst te fra Chaplon Tea i refill æske

Chaplon Bjergblomst Te - 100 gram løs te

Flot æske med 100 gram Chaplon Bjergblomst te. En lækker te med rund og blød smag af blandt andet økologiske rosenblade, morgenfruer og mango.

11-20-04
69,00 kr.
Inkl. moms

Antal Pris Du sparer
9 62,00 kr. Op til 63,00 kr.

Beskrivelse

En virkelig skøn te, der leder tankerne hen på sol, blomster og lækker natur. Chaplon Bjergblomst te er lavet af økologisk grøn og sort te, tilsat tørrede blomster og naturlige frugtolier. Teen i sig selv er virkelig dekorativ og farvestrålende, så den er indbydende at servere for dine gæster. Chaplons Bjergblomst te er desuden perfekt at bruge til iste, fordi teen har en let og sommerlig smag af citrus og blomster.

Bjergblomst te er sammensat af te fra Chaplons forårshøst. Tebladende høstes to dage før tid, hvilket giver en rigtig god te af virkelig høj kvalitet.

Vi anbefaler, at du bruger en teske te til en almindelig kop, og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange. Køl vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen, og lad den derefter trække i 3-4 minutter.

Ingredienser: Økologisk grøn te, økologisk sort te, økologiske rosenblade, økologsik morgenfrue, naturlig aroma (mango), økologisk kornblomst

Produktoplysninger

Mærkning
Økologisk
Varianter
Grøn & Sort te
Vægt
100 gram
Økologisk
Ja

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)