Find alt til bordet fra Broste Copenhagen
Skønt opskrift på Gin Passion
Sådan laver du en lækker gin passion cocktail

Julegaver har altid hørt julen til, og glæde ved at give en julegave er for mange en del af hyggen juleaften.
Der er oftest mange julegaver under juletræet, men det kan være svært at finde lige nøjagtig den eller de julegaver der rammer plet.

I denne guide giver vi dig inspiration til den gode julegave til dem der fortjener en særlig gave i år. Hvad end gaven er til din familie, dine venner, dine bedsteforældre, eller til manden eller kvinden der har alt.
Vi har samlet de mest populære julegaver der kan bruges af alle, og som tilføjer den ekstra luksus i hverdagen der skaber glæder.

Julegaven til hende

Har du svært ved at finde på en gave til hende, eller mangler du selv nogle ønsker du kan skrive på ønskelisten? SÅ får du her inspiration til den perfekte gave til hende, eller måske dig selv.

Mange kvinder nyder at få lidt ekstra forkælelse, og en gave der emmer af hverdagsluksus og velvære. En julegave der kan give hende en hjemlig spa-oplevelse, er en lækker gave der kan bruges til enhver tid.

Julegaven til hende der fortjener selvforkælelse

Julegaven til hende der nyder en god kop te

Skal du finde en julegave til hende der elsker en lækker kop te, så er der mange ting man kan give i gave, som passer godt til hende. Te er verdens mest udbredte drik, og lækkert udstyr til at brygge den perfekte kop til, er en rigtig populær gave til den glade te-drikker.

Julegaven til hende der går op i indretning

Går hun op i boligindretning og nyder et fint dækket bord til gæsterne eller familiens middage, kan lækre kvalitetsprodukter til borddækningen være den perfekte julegave til hende. Det er af og til ting, som man ikke selv ofrer penge på, men som kan være en god idé til julegaven til hende, der sætter pris på en smuk borddækning.

Julegaven til hende der elsker at gå i køkkenet

En julegave til hende der er glad for at bage og lave mad, kan bestå af mange forskellige ting. De mest populære julegaver til hende der nyder at gå i køkkenet, er luksusprodukter som kan gøre madlavningen og tiden i køkkenet lidt sjovere og mere stilfuldt.

Julegaven til ham

Mænd kan af og til være lidt svære at købe en gave til, da det af og til kan føles som om de har alt. Vores erfaring siger os dog at gaver af god kvalitet og som kan bruges i mange år frem, altid falder i god jord. Find derfor en gave der kan sprede glæde, også længe efter julen er slut. Er han glad for vin, kan gode vinglas være den perfekte gave. Gode og smukke vinglas, er ifølge mange vinelskere med til at højne vinens potentiale, og skabe den fuldendte oplevelse når der skal nydes et glas vin.

Julegaven til ham der elsker et glas vin

Julegaven til ham der sætter pris på god kaffe

Er han glad for en god kop kaffe, kan lækkert kvalitets bryggeudstyr være en genial gave.
Mange kaffeelskere kan finde stor glæde i at få lov til at eksperimentere med forskelligt kaffeudstyr, og derfor kan en julegave der giver mulighed for dette blive meget populær.

Julegaven til ham der elsker madlavning

Kan han lide at gå i køkkenet, og sætter pris på god mad, kan kvalitetsudstyr til køkkenet være en god gaveidé, der kan bruges i lang tid.
Gode og anvendelige viskestykker i maskulint udtryk, et lækkert skærebræt eller en fed peberkværn, er et must hvis man som mand kan lide at kokkerere.

Julegaven til ham der elsker luksus i særklasse

Skal julegaven til ham være noget, som er helt i særklasse? Og holder han af mørk rom? SÅ er Denne rom er nemlig noget helt for sig - Her taler vi om regulær luksus!



Denne fantastiske cubanske rom - Isla del Tesoro - er lagret i 60 år og har i årevis - efter at være specielt udvalgt af nu afdøde Fidel Castro. Denne rom er tappet på unikke keramik-flasker og leveres i håndlavede cubanske trææsker. En særdeles ekstraordinær oplevelse af fantastisk mørk rom.

Find skønt udstyr til baren fra Stelton