Gaveidéer

Det hænder igen...igen...og igen: Du skal finde på en rigtig lækker gave til familiemedlemmet, kæresten, kollegaen, kunden, værtinden eller en helt anden. Det er bare indimellem så svært at være super kreativ og finde på den helt rigtige gave! Men fortvivl ikke, for her i shoppen kan du finde lækker hverdagsluksus, skønt tilbehør og uimodståelige livsstilsprodukter for enhver! De kommer i mange kategorier og prisklasser, og det er vores påstand, at du altid vil kunne finde en gave eller opmærksomhed her, som er noget helt særligt. Du skal "bare" lige selv finde den helt rigtige vare i vores sortiment...

Når du ikke kan finde på den helt rigtige gave

Hvad enten der er tale om fødselsdag, jul, jubilæum, eksamen, sygdom, eller der er en anden oplagt anledning til fest, fejring eller trøst og opmuntring, så hører der sig en gave til! Men hvad skal du finde på denne gang? Det er ikke altid lige let at finde på den helt geniale og personlige gave, men det kan sagtens lade sig gøre. Ofte skal der blot lidt inspiration til.

Julegaverne i NORU

Faktisk har vi hos NORU en chef, som er særligt god til det dér med at give personlige gaver! Når der skal gives julegaver til medarbejdere, tager Gitte udgangspunkt i den enkelte medarbejders personlige præferencer og interesser! At modtage en sådan gave glæder helt ind i sjælen, fordi man ved, at den er velment og udvalgt med omhu. Men vi kan jo desværre ikke alle konsultere Gitte, hver eneste gang vi har brug for at give en velment gave til et menneske, vi gerne vil glæde. Derfor udarbejder vi - efter Gittes egne anvisninger - lister med særligt gode gaveidéer til forskellige anledninger eller personer. Idéerne i disse lister er i sagens natur ikke stærkt personlige, MEN det kommer tæt på, når du lader dig inspirere af dem med netop din gavemodtager i tankerne!

Idéer til netop dine gaver

Hos NORU kan du altid finde en særligt lækker kaffe eller te, der passer perfekt til lige din far eller mor. Og du kan altid finde super flot service, fantastisk tilbehør til køkkenet og bordet og helt specielt lækre søde sager og delikat tilbehør til maden, som vil egne sig fantastisk som gave til en anden helt særlig person. Men......at vælge imellem de mange skønne ting kan være umådelig svært! Så husk derfor at tage et kig på gaveidéerne her i vores blog. Her finder du nemlig vores allerbedste idéer til særlige gaver til ham eller hende, der holder af herlig hverdagsluksus eller lækre livsstilsprodukter.

I NORU's blog finder du ikke alene alverdens gode tips og vores egne vejledninger til at brygge den bedste te, fjerne kaffepletter, holde kaffemaskinen ren osv. Du finder altså også gode idéer til særlige gaver til personer, som du gerne vil glæde med en stor eller lille opmærksomhed - enten i anledning af en helligdag eller anden højtid, i forbindelse med gæstebesøg, som opmuntring ved sygdom...eller bare fordi!

Savner du stadig gode idéer?

Det er vores håb, at de gaver, som vi vurderer er særligt gode til bestemte anledninger eller bestemte personer, kan tjene til inspiration, når du bare ikke selv kan komme på den helt rigtige gave. Finder du ikke her i bloggen gode gaveidéer til netop dén anledning eller den persontype, som du jævnligt søger inspiration til - så skriv evt. til os på kundeservice@noru.dk. Så skal vi sørge for, at en sådan liste med gode idéer bliver udarbejdet, så snart det overhovedet er muligt.

Gaveæsker og -kurve

Når du skal finde på den helt rigtige gave, bør du altid overveje også lige at tage et kig på vores super lækre gavekurve! Her har vi på forhånd taget stilling til indholdet, som vi vurderer passer særlig godt sammen. Ønsker du alligevel en tilføjelse til indholdet eller at få en ting udskiftet med en anden, er du naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til vores søde Kundeservice, der med glæde vil hjælpe dig med tilpasning af indholdet, så du ender op med den helt perfekte gavekurv.

Når gaven er fundet

Når det er lykkedes at finde eller sammensætte den helt rigtige gave, kan du hos NORU i øvrigt også altid få den pakket lækkert ind og få lagt en håndskrevet hilsen med din egen tekst ved gaven, hvis du ønsker det. Og vi kan naturligvis også sende gaven direkte til modtageren for dig, hvis det er sådan, du helst vil have det!

Inspiration til årets bedste julegave ideér

Der er oftest mange julegaver under juletræet, men det kan være svært at finde lige nøjagtig den eller de julegaver der rammer plet. I denne guide giver vi dig inspiration til den gode julegave til dem der fortjener en særlig gave i år. 

Få de allerbedste idéer til studentergaven

Det er ikke altid helt nemt at finde på den perfekte studentergave. Selvom du kender den kommende student godt, kan det være lidt af en udfordring at finde det helt rigtige til den store dag.Jeg har derfor brygget den ultimative gaveguide sammen til dig der skal på jagt efter den perfekte studentergave!

Gitte

10 fantastiske gaveidéer til Fars Dag

På jagt efter den perfekte gave til Fars Dag? Vi har fundet 10 "Greatest Hits" frem til dig, der vil glæde din far. Her er noget for enhver pengepung - og lyst.

Helle