Filtrér produkter

Espresso og mokkakander

Espresso og mokkakander

Espresso-/mokkakander - til brygning af verdens bedste kaffe

Med en god espresso-/mokkakande kan du brygge rigtig intens og dejlig kaffe, som man får den på mange populære caféer og restauranter i både ind- og udland!

Herunder finder du NORUs flotte udvalg af lækre espresso- og mokkakander fra italienske Bialetti og Forever. I udvalget finder ...

Læs mindre

Espresso-/mokkakander - til brygning af verdens bedste kaffe

Med en god espresso-/mokkakande kan du brygge rigtig intens og dejlig kaffe, som man får den på mange populære caféer og restauranter i både ind- og udland!

Herunder finder du NORUs flotte udvalg af lækre espresso- og mokkakander fra italienske Bialetti og Forever. I udvalget finder du skønne kander til brug på forskellige former for varmekilder - keramiske kogeplader, almindeligt komfur, induktionsplader og gaskomfur. Kanderne fås i forskellige størrelser - vi har kander, der kan brygge alt fra 1/2 til 18 kopper lækker mokka/espresso!

Brygning på denne type kande sker ved, at kogende vand i den nederste del af kanden under tryk presses op gennem et filter med malet kaffe og videre - som færdigbrygget kaffe - ud i selve kaffekanden øverst. Dette giver en stærk og meget aromatisk kaffe, som drikkes i små mokka- eller espressokopper - ofte med lidt sødt til.

NORUs sortiment

NORUs udvalg af indbydende og praktiske espresso-/mokkakander omfatter virkelig gode modeller i mange størrelser:

 • Forever - Miss Moca Prestige
  Skøn espresso-/mokkakande i klassisk italiensk design. Den smukke kande er i aluminium og kan anvendes på almindeligt komfur, gaskomfur og på glaskeramiske kogeplader. Kanden fås i forskellige størrelser - til ½, 1, 6, 9 og 12 kopper

 • Forever - Miss Moka Prestige Electric
  En opdateret version af den klassiske mokkakande. Denne er 100% elektrisk, og får tilført el til opvarmningen på samme vis som en elkedel med holder. Man kan derfor med denne kande lave den skønneste mokka helt uden brug af komfur eller kogeplader. Kanden kan brygge 6 kopper espresso ad gangen.

 • Forever - Miss Moka Prestige Noblesse
  Super flot dybsort mokkakande i høj kvalitet. Den kan anvendes på gas-, el- og keramiske kogeplader, og fås i forskellige størrelser til hhv. 1, 2, 3 og 6 kopper lækker espresso.

 • Forever - Miss Moka Prestige Woody
  Lækker mokkakande i god kvalitet og med et eksklusivt udseende. Kanden kan anvendes på gas-, el- og keramiske kogeplader. Den er i sort, aluminium og træ, og den kan fås i størrelser, der rummer hhv. 1, 2, 3 og 6 kopper.

 • Forever - Miss Moka Prestige La Rossa
  Helt fantastisk flot køkkenrød espressokande med et elegant udtryk. Kanden kan anvendes på gas-, el- og keramiske kogeplader, og den fås i to størrelser, der kan brygge hhv. 3 og 6 kopper fantastisk mokka.

 • Forever - Miss Prestige Induction
  Lækker og stilren espressokande, der kan anvendes på alle typer komfurer og varmeplader - ikke kun på induktionsplader! Den laver den skønneste mokka, og kan fås i størrelser, der rummer hhv. 1, 3, 6 og 9 kopper.

 • Forever - Miss Innova
  Denne virkelig indbydende espresso-/mokkakande er lavet i en kombination af rustfrit stål og aluminium, og den kan anvendes på alle komfurtyper - også induktion. Kanden er lavet, så den kan sættes direkte på kaffebordet uden bordskåner eller varmeplade under, og i låget er der en smart rude, så det er nemt at se, hvornår espressoen er færdig. Ønsker du en espresso-/mokkakande med et ekstra lækkert og luksuriøst udseende, kan vi også tilbyde den i en fantastisk sort udgave. Kanden kan brygge 6 kopper espresso ad gangen.

 • Bialetti - Moka Easy
  Moka Easy er Bialettis flotte bud på en 100% elektrisk mokkakande, der kan fås til brygning af enten 3 eller 6 kopper herlig espresso helt uden brug af komfur eller kogeplader. 

 • Bialetti - Moka Express 
  Den helt klassiske og evigt populære espresso-/mokkakande fra italienske Bialetti. Overordnet set er det originale design fra begyndelsen af 1900-tallet bevaret, men ellers er kanden opdateret med varmeresistent håndtag og sikkerhedsventil, og den kan anvendes på keramiske kogeplader, på gasblus og på almindeligt komfur. Kanden fås i mange størrelser (til 1, 3, 6, 9 og 18 kopper espresso), og den er især populær hos alle, der gerne vil have en så original italiensk espresso-/mokkakande, som muligt!

 • Bialetti - Venus 
  Den klassiske mokkakande i nyt og super lækkert design. Kanden kan anvendes på alle typer komfur inkl. induktion, og den fås i størrelser, der rummer 4, 6 og 10 kopper god mokka. En vidunderlig espresso-/mokkakande med klassisk funktionalitet og et moderne udtryk!

Brygning af espresso/mokka

Brygning på klassisk espresso-/mokkakande er super let og ganske ligetil. Sådan gør du:

 1. Skru øverste og underste del af kanden fra hinanden.

 2. Hæld koldt vand i den nederste beholder - og sørg for at vandet ikke overstiger hullet i sikkerhedsventilen.

 3. Fyld kaffefilteret med fintmalet kaffe, og placér filteret i beholderen uden at presse eller stampe det.

 4. Skru overdelen godt fast på den nederste beholder, og placér kanden på varmekilden. 

Når øverste del af kanden er fyldt med friskbrygget mokka/espresso, er den klar til at blive serveret.

Buon appetito!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 32 af 32 varer
Viser 1 - 32 af 32 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder