Filtrér produkter

Espresso og mokkakander

Espresso og mokkakander

Herunder finder du NORUs udvalg af lækre espresso- og mokkakander fra italienske Bialetti og Forever. I udvalget finder du skønne kander til brug på enhver form for komfur - keramiske kogeplader, almindeligt komfur, induktionskomfur og gaskomfur. Kanderne fås i forskellige størrelser - vi har kander, der kan brygge alt fra 1 kop til 18 kopper læ...

Læs mindre

Herunder finder du NORUs udvalg af lækre espresso- og mokkakander fra italienske Bialetti og Forever. I udvalget finder du skønne kander til brug på enhver form for komfur - keramiske kogeplader, almindeligt komfur, induktionskomfur og gaskomfur. Kanderne fås i forskellige størrelser - vi har kander, der kan brygge alt fra 1 kop til 18 kopper lækker kaffe!

Med en god espresso-/mokkakande kan du brygge rigtig intens og dejlig kaffe, som man får den på mange populære caféer og restauranter i både ind- og udland!

Brygning på denne type kande sker ved, at kogende vand i den nederste del af kanden under tryk presses op igennem et filter med malet kaffe og videre - som færdigbrygget kaffe - ud i selve kaffekanden øverst. Dette giver en stærk og meget aromatisk kaffe, som drikkes i små mokka- eller espressokopper - gerne med lidt sødt til.

 

NORUs udvalg af espresso-/kaffekander

NORUs udvalg af indbydende og praktiske espresso-/mokkakander omfatter gode modeller i mange størrelser fra italienske Bialetti og Forever:

 

Forever - Miss Moca Prestige Electric, 6 kopper

Endnu en opdateret version af den klassiske mokkakande. Denne er 100% elektrisk, og får tilført el til opvarmingen på samme vis som en elkedel med holder. Man kan derfor med denne kande lave den skønneste mokka - helt uden at man har komfur eller kogeplader til sin rådighed. 

 

Forever - Miss Moca Prestige til 6, 9 eller 12 kopper

Skøn espresso-/mokkakande i klassisk italiensk design. Den smukke kande er i aluminium og kan anvendes på almindeligt komfur, gaskomfur og på glaskeramiske kogeplader. 

 

Forever - Miss Innova, til 6 kopper

Denne virkelig indbydende espresso-/mokkakande er lavet i en kombination af rustfrit stål og aluminium, og den kan anvendes på alle komfurtyper - også induktion. Kanden er lavet, så den kan sættes direkte på kaffebordet uden bordskåner eller varmeplade under, og i låget er der et smart vindue, så det er nemt at se, hvornår espressoen er færdig. Ønsker du en espresso-/mokkakande med et ekstra lækkert og luksuriøst udseende, fås denne kande også i en fantastisk sort udgave.

Bialetti - Moka Express, til 1, 3, 6, 9, 12 eller 18 kopper 

Den helt klassiske og evigt populære espresso-/mokkakande fra italienske Bialetti. Overordnet set er det originale design fra begyndelsen af 1900-tallet bevaret, men ellers er kanden opdateret med varmeresistent håndtag og sikkerhedsventil, og den kan anvendes på keramiske kogeplader, på gasblus og på almindeligt komfur. Kanden fås i virkelig mange størrelser, og den er især populær hos alle, der gerne vil have en så original italiensk espresso-/mokkakande, som muligt!

 

Bialetti - Venus til 4, 6 eller 10 kopper 

Den klassiske mokkakande i nyt og super lækkert design. Kanden kan anvendes på alle typer komfur inkl. induktion, og den fås i størrelser, der rummer 4, 6 eller 10 kopper god mokka. En vidunderlig espresso-/mokkakande med klassisk funktionalitet og et moderne udtryk!

 

Brygning

Brygning på klassisk espresso/mokkakande er let og ganske ligetil. Gør sådan:

  • Skru øverste og underste del af kanden fra hinanden.
  • Hæld koldt vand i den nederste beholder - og sørg for at vandet ikke overstiger hullet i sikkerhedsventilen.
  • Fyld kaffefilteret med fintmalet kaffe, og placér filteret i beholderen uden at presse eller stampe det.
  • Skru overdelen godt fast på den nederste beholder, og placér kanden på varmekilden. 
  • Når øverste del af kanden er fyldt med friskbrygget mokka/espresso, er den klar til at blive serveret.

 

Buon appetito!

Læs mere
Viser 1 - 28 af 28 varer
Viser 1 - 28 af 28 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder