Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Frappe/Iskaffe

Der er 22 varer.

På en varm sommerdag er der ikke meget, der slår en skøn, forfriskende og læskende iskold frappe eller iskaffe, men det er også tilladt resten af året at lave sig en kold og indbydende iskaffe eller frappe, når det er netop dét, man har lyst til!

Til frappe og iskaffe forhandler NORU et skønt mix fra KAV og virkelig lækre og indbydende færdigbryg...

På en varm sommerdag er der ikke meget, der slår en skøn, forfriskende og læskende iskold frappe eller iskaffe, men det er også tilladt resten af året at lave sig en kold og indbydende iskaffe eller frappe, når det er netop dét, man har lyst til!

Til frappe og iskaffe forhandler NORU et skønt mix fra KAV og virkelig lækre og indbydende færdigbryggede espressoer fra Farm Mountain. Sidstnævnte kommer på flaske og fås i forskellige varianter - f.eks. med karamel, chokolade, irsk rom etc.

Frappe

Den oprindeligt græske - og utroligt læskende - udgave af isafkølet kaffe er almindeligvis brygget på instant kaffe og koldt vand. Den er hurtig at lave, og mange sværger til denne form for isafkølet kaffe, når det er varmt, og der er brug for en både læskende og stimulerende drik.

NORUs bud på en frappe

- Opløs 3 spsk. Frappe Blended Ice Coffee Mix fra KAV i 2 tsk. vand og blend det i mindst 30 sekunder med 120 ml. kold mælk og en stor håndfuld isterninger

- Smag til med kaffesirup og/eller mere kaffemix (opløst i en anelse vand), hvis du synes, at din frappe ikke er sød eller kraftig nok.

 

Iskaffe

Iskaffe laves almindeligvis på basis af færdigbrygget afkølet kaffe. Det er en klassisker - også blandt folk, der ikke ellers drikker kaffe. Iskaffe kan i princippet varieres i det uendelige, og kan både drikkes som en læskende erstatning for en kop varm kaffe og som en sommerlig og sød afløser for dessert. Evt. Kan isterningerne helt eller delvist erstattes af lækker vanillieis, hvorved man i stedet får en iskaffe, der minder meget om en kaffe-milkshake.  

NORUs bud på iskaffe

- Blend et shot af din yndlingsvariant af håndbrygget iskaffe pulver fra Farm Mountain med 2 dl. mælk og en håndfuld isterninger. Vil du gerne have en iskaffe med mere "krop" som i en milkshake, kan isterningerne helt eller delvist erstattes med en kugle vanillieis.

- Smag iskaffen til med kaffesirup og evt. yderligere Iced Espresso, til kaffen smager, som du allerbedst kan lide den. 

- Hæld iskaffen i et højt glas og pynt med lidt flødeskum og evt. et drys kakaopulver på toppen.

 

NORUs udvalg til frappe og iskaffe

Som ovenfor anført forhandler NORU det dejligste mix fra KAV til iskaffe, frappe og varme drikke  - og virkelig delikate færdigbryggede espressoer til iskaffe og desserter fra Farm Mountain. Gør dit iskaffe pulver køb her. Findes i flere varianter:

 

KAV - Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix - 1,814 kg. i pose eller 397 gram i dåse

Med dette mix fra KAV får du en rigtig god smagsoplevelse. Mixet fås i både en af KAVs søde dåser med små 400 gram og i en dejligt stor pose med mix til mange skønne glas iskaffe, frappe, desserter og varme drikke.

 

Farm Mountain - ICED Espresso, Original Sweet - 500 ml.

Kold- og håndbrygget sød espresso i den mest originale udgave uden ekstra tilsat aroma.

 

Farm Mountain - ICED Espresso,  Mint Chocolate - 500 ml.

Kold- og håndbrygget espresso med vidunderlig smag af pebermynte og chokolade.

 

Farm Mountain - ICED Espresso,  Cream Caramel - 500 ml.

Kold- og håndbrygget espresso med yderst delikat smag af flødekaramel.

 

Farm Mountain - ICED Espresso,  Irish Rhum - 500 ml.

Kold- og håndbrygget espresso med skøn smag af irsk rom.

 

Farm Mountain - ICED Espresso,  Dark Chocolate - 500 ml.

Kold- og håndbrygget espresso med smag af herlig mørk chokolade.

 

 

Velbekomme!

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 22 af 22