Grøn te

Her på siden finder du alle vores blandinger med grøn te. Grøn te er en af de mest populære teer i disse år. Det skyldes måske særligt, at grøn te og Matcha te er kendt for sine gode egenskaber for både krop og sind.

Hos NORU kan du købe grønne te blandinger fra Pukka, Chaplon og vores egne lækre NORU blandinger. Den økologiske grønne te fra Chaplon er blandet med fx sort te eller hvid te, samt urter, citrusaroma eller blomster. Pukkas økologiske grønne te indeholder højst 2% ren grøn te, for at afbalancere og skabe en nydelsesrig smagsoplevelse. 

Den rene grønne te kan være lidt bitter og græsagtig - men det gælder ikke de blandinger, vi præsenterer dig for her. Vi garanterer en god smagsoplevelse!

 
Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvad er det særlige ved grøn te?

Den grønne te kommer fra de samme friske blade fra tebusken, som hvid te og sort te, men er bearbejdet anderledes. Den grønne te bliver nemlig ikke iltet, men kun tørret. Det er derfor at grøn te bevarer sin grønne farve og i sin reneste form kan have en lidt græsagtig smag.

Vidste du... 

  • at du kan bruge grøn te i både madlavning og bagning?
  • at grøn te også er velegnet til at blive drukket kold, evt. som iste?
  • at den japanske grønne Matcha te er anerkendt som et superfood med særlig gavnlig effekt for krop og sind, pga. det høje niveau af antioxidanter? 

Hvilken te falder mon bedst i din smag? 

Grøn te til nybegynderen

“Bjergblomst” fra Chaplon er perfekt til dig, som ikke er vant til at drikke grøn te. Med sin runde og bløde smag er denne økologiske grønne te en god start, når du lige skal vænne dig til smagen, men stadig ønsker de gode egenskaber fra den grønne te. Den er farverig og sommerlig. Bjergblomst er lavet af økologisk grøn te blandet med økologisk sort te, eksotiske frugt og blomster.

Grøn te til den rutinerede te drikker

Kinesisk Gunpowder te fra NORU har en kraftigere smag og er helt perfekt til dig, som er vant til at drikke grøn te og som gerne vil have en te, som smagsmæssigt giver lidt ekstra og som kan sparke dig i gang.

Grøn te til health freaken

Supreme Matcha Green fra Pukka er perfekt til at kickstarte din dag. Den er et godt valg for dig, som går op i dit helbred, da den indeholder det rene japanske Matcha pulver ud over grønne te blade. Det er bestemt ikke for ingenting at de kalder den Supreme!

Grøn te til kaffedrikkeren

Elsker du kicket fra din morgenkaffe, men overvejer du om du måske burde bytte den ud med te i stedet? Så er Ginseng Matcha Green fra Pukka lige noget for dig. Ginseng og den grønne te giver dig det boost, du har brug for. 

Grøn te til drømmeren

Lima te fra Chaplon er den ideelle te til dig, som vil elske at drømme dig væk et øjeblik til de Peruvianske bjerge. Lima teen er en fin blanding af grøn og hvid te i skøn symfoni med mynte, æble og blomster. 

Du kan læse om de enkelte grønne teer ved at klikke dig ind på dem hver især ovenfor.

 
Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom