Ingefær te

Er du også fan af ingefær og alle de goder der kommer med dette krydderi? Vi har her samlet alle vores te varianter der indeholder ingefær, så du nemt kan finde lige den blanding der er din favorit.

Ingefær te er blevet en meget populær drik, der har vundet stor udbredelse i de skandinaviske lande. Smagen er meget særegen, og enten kan man lide...

Er du også fan af ingefær og alle de goder der kommer med dette krydderi? Vi har her samlet alle vores te varianter der indeholder ingefær, så du nemt kan finde lige den blanding der er din favorit.

Ingefær te er blevet en meget populær drik, der har vundet stor udbredelse i de skandinaviske lande. Smagen er meget særegen, og enten kan man lide den eller også kan man ikke. Ingefær kan godt være lidt skarp i smagen, og derfor er det ikke alle der kan lide at drikke eller spise det rent.

En særlig populær blanding er ingefær og citrusfrugter, både lemon, citron og appelsin. Hos NORU har vi valgt de allerbedste ingefær blandinger med hver deres unikke smagsprofil.

Vores mest populære ingefær te blandinger

Chaplon Ingefær & Lemon er en af de mere klassiske blandinger af ingefær te. Teen består af hvid og grøn te fra Chaplons egne plantager på Sri Lanka, der er tilsat hele ingefær stykker og lemon-bergamot olie. Alle ingredienser er 100% økologiske. Den har en sød og frisk smag, og kan drikkes af rigtig mange. En god begynder ingefær te!

Skal det være lidt mere avanceret, skal du prøve Ginger Triple Lemon fra NUTE. Det er en grøn te med ingefær stykker i, hyben og hele 3 slags citron - citrongræs, citronverbena og citronskal. Også denne te er økologisk og kommer i en virkelig fin trædåse, der kan genbruges til mange forskellige formål. Det særlige her er kombinationen af citron på forskellige måder. Det giver teen virkelig mange nuancer af den friske citrus og så kommer smagen af den lidt skarpere ingefær ind, og får det hele til at gå op i en højere enhed.

Vil du gerne undgå koffein og er på udkig efter en skøn urte te, så skal du kigge nærmere på Lyserød Blanding fra Min Yndlings Te. Kirsten Kronborg står bag denne lækre te, der er blevet præmieret med Great Taste Awards. Det forstår man godt, når man smager den! Her er der skruet helt op for urterne, med både lemongræs, hjertensfryd, ingefær, rødkløver og anis. Det gode ved urte teen er at den kan trække hele dagen, uden at blive besk. Den bliver blot kraftigere i smagen. Virkelig praktisk!

Lav din egen ingefær te

Det er ikke svært at give sig i kast med at lave sin egen ingefær te.

I sin rene form, skal du blot bruge vand og en ingefær knold. Skær knolden i tykke skiver, læg dem i en tekop og hæld kogende vand over. Lad ingefæren trække i teen i 5-10 minutter og tag skiverne op igen. Du kan sagtens gemme dem til senere, og brygge en kop te mere.

Ren ingefær te kan dog godt være en lidt skrap omgang. Så hvis du gerne vil variere ingefær teen, kan du tilføje et par skiver citron eller appelsin. Det smager også skønt at putte lidt honning i, det søder teen uden den bliver hvinende sød.

Læs mere
per side
Viser 1 - 24 af 40 varer
Viser 1 - 24 af 40 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder