Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Kaffe med smag

Der er 69 varer.

KAFFE MED SMAG er et hit! Så hvis du ikke allerede er med på trenden, så hop på nu! Her finder du lækre kaffevarianter, som har fået ekstra aroma i form af eksempelvis lakrids, chokolade, kanel, karamel etc. - og vi tilbyder både instant kaffe, hele bønner og en enkelt malet kaffe med ekstra aroma.

Begrebet “KAFFE MED SMAG” dækker i virkelighed...

Læs mere
Viser 1 - 24 af 69

KAFFE MED SMAG er et hit! Så hvis du ikke allerede er med på trenden, så hop på nu! Her finder du lækre kaffevarianter, som har fået ekstra aroma i form af eksempelvis lakrids, chokolade, kanel, karamel etc. - og vi tilbyder både instant kaffe, hele bønner og en enkelt malet kaffe med ekstra aroma.

Begrebet “KAFFE MED SMAG” dækker i virkeligheden over forskellige kaffeblandinger med tilsat ekstra aroma. Disse kaffer er super gode både til almindelig god varm kaffe, men også når der skal laves iskaffe i sommervarmen eller lækre kager eller desserter med kaffe og et aroma-twist. Det hele startede med kaffesirupperne, der hurtigt blev utroligt populære, fordi man med disse let kan tilføre sin kaffe et ekstra lækkert twist. Det udviklede sig dog hurtigt, så man nu simpelthen kan få kaffen med et “indbygget” yndlings-twist, så man ikke længere behøver også at have kaffesirup i køkkenskabet, hvis det alligevel altid er den samme smag, man tilsætter. Kaffesirupperne er til gengæld super gode som supplement - både til almindelig kaffe og til KAFFE MED SMAG.

Hos NORU har vi sørget for at have et bredt udvalg af virkelig lækker KAFFE MED SMAG fra blandt andet Little’s, La Posada, Monin, KAFFE Specialisten og Farm Mountain:

Hele kaffebønner med smag

Her finder du hele kaffebønner af høj kvalitet, som er tilsat ekstra aroma, så din kaffe kan smage af lige dét, du har allermest lyst til. Prøv for eksempel:

 • Kaffe Specialisten - Irish cream
  Vores absolutte bestseller! Når du brygger kaffe på disse bønner, kommer den til at smage, som om du har hældt Bailey’s direkte i kaffen! Her får du den skønneste fløjlsbløde og cremede kaffe, der er en oplevelse uden lige!
 • Kaffe Specialisten - Choko mint
  Endnu en helt vidunderlig KAFFE MED SMAG. Denne har en sød, frisk og lidt skarp smag, der i høj grad minder om smagen i skøn After Eight chokolade.

Vælger du KAFFE MED SMAG i form af hele kaffebønner, bør du dog være opmærksom på ikke at anvende dem i espresso- eller kaffemaskiner med indbygget kaffekværn. Den tilsatte aroma kan nemlig i nogle tilfælde aflejres i kværnen, og dermed kan smagen smitte af ved efterfølgende brygninger på maskinen. Brug i stedet en kaffekværn/-mølle, som kan rengøres efter brug. Vi anbefaler eksempelvis den funktionelle Bosch kaffemølle eller en af vores andre lækre kaffekværne.

Instant kaffe med smag

Hvis du ikke vil bruge tiden på at brygge kaffe - eller hvis du bare skal brygge en hurtig kop til dig selv - er du sikkert fan af instant kaffe! Og det er ikke uden grund, at så mange efterhånden drikker frysetørret kaffe, for kvaliteten er i mange tilfælde kommet helt op på niveau med rigtig god filterkaffe!

Vi har fundet de lækreste varianter af instant KAFFE MED SMAG til dig - prøv for eksempel disse:

 • Little’s - Irish Cream Instant Coffee
  Også her kan du finde kundefavoritten, der smager af Bailey’s. Smagen er lidt sødere i instant-varianten end i de hele kaffebønner. 
 • La Posada - Cinnamon
  Vi har også fået en instant kaffe med kanel i sortimentet. Den smager og dufterhelt fantastisk af det dejlige krydderi, og du bør virkelig prøve denne variant, hvis du holder af kanel.

Frappé-pulvere

Også vores varianter af frappépulver med tilsat smag er fantastiske. Prøv eksempelvis:

 • Monin - Frappé Base, Vanilla
  Det lækreste pulver til frappékaffe! Det er super let at bruge, og udover pulveret kræver det alene isterninger, vand eller mælk og en god blender at lave den skønneste vaniljefrappé med dette pulver.
 • Monin - Frappé Base, Chocolate
  Endnu et fantastisk pulver til frappékaffe! Det er - som Monins variant ovenfor - super let at bruge, og kræver blot isterninger, vand eller mælk og en god blender.

Velbekomme!