Alle varer fra brand KAFFE Specialisten

Kaffe Specialisten - skønne kaffer med ekstra aroma

Kaffe Specialisten er et dansk brand, og bag dette står en virksomhed i Karlslunde, der har specialiseret sig i import, forarbejdning, pakning, salg og distribution af lækre kaffebønner, teer, marmelader og mange andre delikate kvalitetsprodukter. Hos NORU fører vi virksomhedens skønne kaffebønner med smag. De fås i mange forskellige delikate varianter - f.eks. med smag af karamel, irish cream eller hasselnød. Se alle de forskellige varianter nedenfor.

Læs mindre

I virksomheden bag Kaffe Specialisten har man stor fokus på kvalitet, gode råvarer og fødevaresikkerhed gennem hele processen - fra indkøb af råvarer til pakning og forsendelse af de endelige slutprodukter. Man har som mål at producere ensartede kvaliteter med gode råvarer, at producere små mængder, således at smag og friskhed sikres, at sikre at produkterne lever op til gældende fødevare-sikkerhedskrav, at løbende forbedre og udvikle de eksisterende kvaliteter og udvikle nye kvaliteter samt at sikre at varerne sendes rettidigt og i henhold til aftale med kunderne.

Kaffe med smag

Hos NORU fører vi et nøje udvalgt og håndplukket sortiment af Kaffe Specialistens kaffer “med smag”, som de kaldes. Naturligvis har al kaffe smag, men til Kaffe Specialistens hele kaffebønner er desuden tilsat skønne aromaer, der passer virkelig godt sammen med smagen af god kaffe. Du kan finde mange lækre varianter med smag af dejlig vanilje, irish cream, hasselnød, tiramisu, chokolade og meget mere. 

Hvis du ikke tidligere har smagt kaffe med smag, vil vi anbefale dig først at prøve chokolade-varianten, som er meget populær hos NORUs kunder. Også de hele kaffebønner med smag af irish cream - der har en tydeligt cremet og rund smag af Baileys - er meget populær. Kan man lide sin kaffe med lidt skarpere smagsnoter, kan man eksempelvis prøve bønnerne med smag af choko og mint. Her er det den friske smag af After Eight chokolade, der blander sig skønt med smagen af god kaffe. I det hele taget vil vi anbefale dig at prøve de forskellige varianter, som umiddelbart virker som noget for dig - og husk, at vi også har en variant med smag af karamel, en anden variant med delikat lakrids samt julekaffe etc.

Kaffebønner med tilsat aroma egner sig fortrinligt til den daglige varme kaffe - og hvorfor ikke veksle mellem forskellige smagsvarianter, så man får lige præcis den smagsoplevelse, som man har lyst til på det givne tidspunkt? Kaffe med smag kan også klart anbefales til tilberedning af afkølet og læskende iskaffe, som mange i forvejen tilsætter ekstra smag i form af spændende krydderier, krydderurter, bærsaft og/eller skøn kaffesirup. Her er den ekstra aroma simpelthen “indbygget” i selve kaffen - i mængdeforhold som passer til de flestes smag.

Kværning og brygning

NORUs kaffer med smag fra Kaffe Specialisten er hele kaffebønner, der skal kværnes før brygningen. Vi anbefaler, at man venter med at male bønnerne, til lige inden kaffen skal brygges - det giver den absolut allerbedste og friskeste smag til den varme kaffe. 

Kaffe med smag brygges på samme vis, som man normalt brygger kaffe. Dog skal man være opmærksom på, at de hele kaffebønner med smag ikke egner sig til brug i espressomaskiner med indbygget kværn, idet aromaen kan sætte aflejringer i kværnen, som efterfølgende overføres til kaffen ved senere brygning. Brug i stedet en kaffekværn, som kan rengøres.

Mangler du en kaffekværn, så har vi hos NORU et godt udvalg af sådanne - og husk, at NORU også har et dejligt udvalg af søde sager til kaffen og veldesignede kaffekrus, så du har noget at drikke din nybryggede kaffe af! 

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24 varer
Viser 1 - 24 af 24 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder