Alle varer fra brand KAFFE Specialisten

Kaffe Specialisten er et dansk brand, og bag dette står en virksomhed i Karlslunde, der har specialiseret sig i import, forarbejdning, pakning, salg og distribution af lækre kaffebønner, teer, marmelader og mange andre delikate kvalitetsprodukter. Hos NORU fører vi virksomhedens skønne kaffebønner med smag. De fås i mange forskellige varianter - f.eks. med smag af karamel, irish cream eller hasselnød. Se de forskellige varianter nedenfor.

Læs mindre

I virksomheden bag Kaffe Specialisten har man stor fokus på kvalitet, gode råvarer og fødevaresikkerhed igennem hele processen fra indkøb af råvarer til pakning og forsendelse af de endelige slutprodukter. Man har som kvalitetsmål at producere ensartede kvaliteter med gode råvarer, at producere små mængder, således at smag og friskhed sikres, at sikre at produkterne lever op til gældende fødevaresikkerhedskrav, at løbende forbedre og udvikle de eksisterende kvaliteter og udvikle nye kvaliteter samt at sikre at varerne forsendes rettidigt og i henhold til aftale med kunderne.

Kaffe med smag

Hos NORU fører vi et nøje udvalgt og håndplukket sortiment af Kaffe Specialistens kaffer “med smag”, som de kaldes. Naturligvis har al kaffe smag, men til Kaffe Specialistens hele kaffebønner er desuden tilsat skønne aromaer, der passer virkelig godt sammen med smagen af god kaffe. Du kan finde mange lækre varianter med smag af dejlig chokolade, irish cream, hasselnød, tiramisu, lakrids og meget mere. 

Hvis du ikke tidligere har smagt kaffe med smag, vil vi anbefale dig først at prøve chokolade-varianten, som er meget populær hos NORUs kunder. Også de hele kaffebønner med smag af irish cream - der har en tydeligt cremet og rund smag af Baileys - er meget populær. Kan man lide sin kaffe med lidt skarpere smagsnoter, bør man prøve bønnerne med smag af choko og mint. Her er det den friske smag af After Eight chokolade, der blander sig skønt med smagen af god kaffe. I det hele taget vil vi anbefale dig at prøve de forskellige varianter, som umiddelbart virker som noget for dig - og husk, at vi også har en variant med smag af karamel, en anden variant med blød vanilliesmag samt julekaffe etc.

Kaffebønner med tilsat aroma egner sig fortrinligt til den daglige varme kaffe - og hvorfor ikke veksle mellem forskellige smagsvarianter, så man får lige præcis den smagsoplevelse, som man har lyst til på det givne tidspunkt? Kaffe med smag kan også klart anbefales til tilberedning af afkølet og læskende iskaffe, som mange i forvejen tilsætter ekstra smag i form af spændende krydderier, krydderurter, bærsaft og/eller kaffesirup. Her er den ekstra aroma simpelthen “indbygget” i selve kaffen - i mængdeforhold som passer til de flestes smag.

Kværning og brygning

NORUs kaffer med smag fra Kaffe Specialisten er hele kaffebønner, der skal kværnes før brygningen. Vi anbefaler, at man venter med at male bønnerne, til lige inden kaffen skal brygges - det giver den absolut allerbedste og friskeste smag til den varme kaffe. 

Kaffe med smag brygges på samme vis, som man normalt brygger kaffe. Dog skal man være opmærksom på, at de hele kaffebønner med smag ikke egner sig til brug i espressomaskiner med indbygget kværn, idet aromaen kan sætte aflejringer i kværnen, som efterfølgende overføres til kaffen ved senere brygninger. Brug i stedet en kaffekværn, som kan rengøres.

Mangler du en kaffekværn, så har vi hos NORU et godt udvalg af sådanne - og husk, at NORU også har et dejligt udvalg af søde sager til kaffen og veldesignede kaffekrus, så du har noget at drikke din nybryggede kaffe af!

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24 varer
Viser 1 - 24 af 24 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder