Filtrér produkter

Karameller

Forkæl dine sanser med vores vidunderlige udvalg af karameller. Du finder blandt andet karameller med lakrids, mørk chokolade, salmiak, kokos, pebermynte, sød lakrids, havsalt, kaffe, vanilje fudge og med frugtsmag.

Lige nu finder du de mest delikate karameller fra Karamelleriet her på siden. Karamelleriet har simpelthen knækket koden med deres...

Læs mindre

Forkæl dine sanser med vores vidunderlige udvalg af karameller. Du finder blandt andet karameller med lakrids, mørk chokolade, salmiak, kokos, pebermynte, sød lakrids, havsalt, kaffe, vanilje fudge og med frugtsmag.

Lige nu finder du de mest delikate karameller fra Karamelleriet her på siden. Karamelleriet har simpelthen knækket koden med deres karamelopskrifter. Deres håndlavede karameller er simpelthen de bedste, vi har smagt! 

5 ting, som du ikke vidste om karamel

  1. Det første karamel-lignende-slik blev allerede nydt i det 17.ende århundrede. Blandingen af vand og sukker var dengang en simpel og billig form for slik til børn.

  2. I dag er hovedkomponenterne i karamel: mælk og sukker.

  3. Gennem tiden har man leget med konsistensen af karamel, som både findes i bløde varianter, som fudge, som klassiske hårde karameller, som karamelsauce og alt derimellem.

  4. Når man producerer karamel opvarmes sukker til ca. 170 grader. Det er en kompleks proces på trods af de oftest meget få ingredienser. Nærmere kan vi ikke komme på at afsløre opskriften på karamel.

  5. Den klassiske karamel smag passer fantastisk sammen med alt lige fra salmiak, havsalt, pebermynte og malt til kokos.

Hvis du ikke er vant til at spise karameller med et touch af andre ingredienser, som dem vi nævner her, så skynd dig at komme i gang! Snyd ikke dig selv for at prøve Karamelleriets mange varianter! Det er en helt ny verden af karameller, der åbner sig for dig.

Hemmeligt tips til karamel elskere

Hvis du både har en forkærlighed for karameller og te, så kommer her et tip, du skal prøve med det samme. 

Det eneste du skal gøre er at brygge din bedste grønne te (køb en af vores lækre grønne teer her), og tilsætte et par stykker flødekaramel eller blød karamel fudge, og lad dem smelte langsomt i din te, imens du nyder den. 

Opskrift på Kaffe Karameldrøm

Har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af din kaffe ind i mellem? Og elsker du din kaffe med en sød og rund smag? Så kommer her den perfekte, nemme opskrift til dig. Alt du skal bruge er din yndlings kaffe fx. espresso eller blot en instant kaffe, mælk og karameller fra Karamelleriet!

Sådan gør du:

  1. Bryg et lækkert shot espresso eller en almindelig kop instant kaffe.

  2. Tilsæt varm mælk indtil du næsten har toppet din kaffekop - gerne med lidt skum til sidst.

  3. Herefter tilsætter du let et par flødekarameller eller karamel fudge fra Karamelleriet (ingen ekstra sukker er nødvendig).

  4. Nyd din Kaffe Karameldrøm, mens karamellerne langsomt smelter på tungen.

Mmm… Du får simpelthen en drøm af en kaffe. Ja, dessert kan man nærmest kalde den. Den har den perfekte smag, god kvalitet afhængig af din kaffe og en helt igennem himmelsk konsistens i karamellerne fra Karamelleriet.

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24 varer
Viser 1 - 24 af 24 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder