Fri fragt ved køb over 399,-
Gratis ombytning
Nem retur
Bestil inden 0:00
Så sender vi idag

Karameller

Der er 4 varer.

Karameller - lækre, seje og søde

Forkæl dine sanser med vores vidunderlige udvalg af karameller! Du finder blandt andet karameller med lakrids, mørk chokolade, salmiak, kokos, pebermynte, sød lakrids, havsalt, kaffe, vanilje fudge og med frugtsmag - vi har lidt af hvert og noget for alle.

Lige nu finder du de mest delikate karameller fra Karam...

Karameller - lækre, seje og søde

Forkæl dine sanser med vores vidunderlige udvalg af karameller! Du finder blandt andet karameller med lakrids, mørk chokolade, salmiak, kokos, pebermynte, sød lakrids, havsalt, kaffe, vanilje fudge og med frugtsmag - vi har lidt af hvert og noget for alle.

Lige nu finder du de mest delikate karameller fra Karamelleriet og Lakritsfabriken her på siden. Karamelleriet har simpelthen knækket koden med deres karamelopskrifter! Deres håndlavede karameller er simpelthen nogle af de bedste, vi har smagt. Fra Lakritsfabrikken har vi dog mindst lige så fantastiske svenske karameller, der overrasker med bittesmå stykker lakrids blandet i karamellen. Også de er aldeles delikate!

5 facts om karamel

  1. Det første karamel-lignende-slik blev allerede fremstillet og nydt i det 17. århundrede - det blev simpelthen lavet som en simpel og billig slik til børn. Inden da havde arabiske kvinder dog i århundreder anvendt klistrede karameller - kogt klistret sukkermasse - til hårfjerning på kroppen.

  2. Det var amerikanere, der videreudviklede og forfinede kogt sukkermasse til det, vi i dag kalder karamel. Det var også dem, der fandt frem til, at både smag og konsistens blev endnu mere fantastisk, hvis man tilsatte større eller mindre mængder mælk og fløde - og ind imellem også smør - til sukkermassen.

  3. I dag findes mange forskellige karamelvarianter - blandt andet blød fudge og karamelsauce, tyggevenlige flødekarameller og hård nougatkaramel, som blandt andet gør sig fantastisk i is.

  4. Når man producerer karamel opvarmes sukker til ca. 170 grader. Det er en kompleks proces på trods af de oftest meget få ingredienser. Nærmere kan vi ikke komme på at afsløre den allerbedste opskrift på karamel….

  5. Den klassiske karamelsmag passer fantastisk sammen med alt lige fra salmiak, havsalt, pebermynte, chokolade, lakrids og mint til f.eks. malt og kokos. 

Hvis du ikke er vant til at spise karameller med et touch af andre ingredienser, som dem vi nævner herover, så skynd dig at komme i gang! Snyd ikke dig selv for at prøve Karamelleriets og Lakritsfabrikens mange varianter! Det er en helt ny verden af karameller, der åbner sig for dig! Og husk: Karameller, som er tilsat salt, har en endnu mere intens smag end karameller uden salt.

Vores bedste tip til karamel-elskere

Hvis du både har en forkærlighed for karameller og for te, så kommer her et tip, som du bør prøve med det samme:

Det eneste du skal gøre er at brygge din bedste grønne te (køb en af vores lækre grønne teer her) og tilsætte et par stykker flødekaramel eller blød karamelfudge, og lade dem smelte langsomt i din te, inden du nyder den. Det smager aldeles vidunderligt!

Læs mindre
Læs mere
Viser 1 - 4 af 4

Filtrér efter: