Filtrér produkter

Karameller

Karameller

Karameller - lækre, seje og søde

Forkæl dine sanser med vores vidunderlige udvalg af karameller! Du finder blandt andet karameller med lakrids, mørk chokolade, salmiak, kokos, pebermynte, sød lakrids, havsalt, kaffe, vanilje fudge og med frugtsmag - vi har lidt af hvert og noget for alle.

Lige nu finder du de mest delikate karameller fra Karam...

Læs mindre

Karameller - lækre, seje og søde

Forkæl dine sanser med vores vidunderlige udvalg af karameller! Du finder blandt andet karameller med lakrids, mørk chokolade, salmiak, kokos, pebermynte, sød lakrids, havsalt, kaffe, vanilje fudge og med frugtsmag - vi har lidt af hvert og noget for alle.

Lige nu finder du de mest delikate karameller fra Karamelleriet og Lakritsfabriken her på siden. Karamelleriet har simpelthen knækket koden med deres karamelopskrifter! Deres håndlavede karameller er simpelthen nogle af de bedste, vi har smagt. Fra Lakritsfabrikken har vi dog mindst lige så fantastiske svenske karameller, der overrasker med bittesmå stykker lakrids blandet i karamellen. Også de er aldeles delikate!

5 facts om karamel

  1. Det første karamel-lignende-slik blev allerede fremstillet og nydt i det 17. århundrede - det blev simpelthen lavet som en simpel og billig slik til børn. Inden da havde arabiske kvinder dog i århundreder anvendt klistrede karameller - kogt klistret sukkermasse - til hårfjerning på kroppen.

  2. Det var amerikanere, der videreudviklede og forfinede kogt sukkermasse til det, vi i dag kalder karamel. Det var også dem, der fandt frem til, at både smag og konsistens blev endnu mere fantastisk, hvis man tilsatte større eller mindre mængder mælk og fløde - og ind imellem også smør - til sukkermassen.

  3. I dag findes mange forskellige karamelvarianter - blandt andet blød fudge og karamelsauce, tyggevenlige flødekarameller og hård nougatkaramel, som blandt andet gør sig fantastisk i is.

  4. Når man producerer karamel opvarmes sukker til ca. 170 grader. Det er en kompleks proces på trods af de oftest meget få ingredienser. Nærmere kan vi ikke komme på at afsløre den allerbedste opskrift på karamel….

  5. Den klassiske karamelsmag passer fantastisk sammen med alt lige fra salmiak, havsalt, pebermynte, chokolade, lakrids og mint til f.eks. malt og kokos. 

Hvis du ikke er vant til at spise karameller med et touch af andre ingredienser, som dem vi nævner herover, så skynd dig at komme i gang! Snyd ikke dig selv for at prøve Karamelleriets og Lakritsfabrikens mange varianter! Det er en helt ny verden af karameller, der åbner sig for dig! Og husk: Karameller, som er tilsat salt, har en endnu mere intens smag end karameller uden salt.

Vores bedste tip til karamel-elskere

Hvis du både har en forkærlighed for karameller og for te, så kommer her et tip, som du bør prøve med det samme:

Det eneste du skal gøre er at brygge din bedste grønne te (køb en af vores lækre grønne teer her), og tilsætte et par stykker flødekaramel eller blød karamelfudge, og lade dem smelte langsomt i din te, inden du nyder den. Det smager aldeles vidunderligt!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 22 af 22 varer
Viser 1 - 22 af 22 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder