Brands

Alle varer fra brand Karamelleriet

Her på siden finder du de lækreste karameller fra Karamelleriet. Håndlavede og produceret i København og på Bornholm. Vælg mellem bløde flødekarameller med mørk chokolade, rustikke hårde karameller med et råt udtryk og flødekarameller med forskellige smagsvarianter.

Om Karamelleriet

I 2006 åbnede Karamelleriet deres første håndlavede karamel-produktion, med stor respekt for det gamle håndværk.

Det var en fælles drøm, for de to kvinder bag, som startede i en tidligere cykelkælder i hjertet af Nørrebro. Senere åbnede de et ekstra karamel-værksted i deres fødeby Svaneke på Bornholm.

Hos Karamelleriet finder du udelukkende håndlavede produkter fra egen produktion, og de udvikler hele tiden nye delikate karamel- smagsvarianter og konsistenser - specielt til kræsne karamel elskere!

 

Et hav af karameller..

Hos Karamelleriet finder du lækre karameller i de flotteste indpakninger - perfekte til hjemmehygge eller som gave!

Flødekarameller

Karamelleriet har lagt kræfter i, at finde den helt rigtige balance af en lækker klassisk flødekaramel, som ikke er for hård eller blød. Hos NORU har vi et lækkert udvalg af de håndrullede flødekarameller i alverdens smagsvariationer. Prøv f.eks. med smagen af havsalt, kaffe, salmiak, frugt, sød lakrids, pebermynte, choko/kokos, kanel, den klassiske flødekaramel med sin velkendte smag og mange flere. Karamelleriet laver også de mest fantastiske hårde karameller kaldet ‘Klippestykker’. Prøv bl.a. Bornholmsk Granit - en lakrids og mint karamel rystet i lakridspulver. Rigtig god karamel jagt!

Hr. Fornem, Frk. Næsvis eller Fru Fin?

Har du prøvet de nye Hr. Fornem, Fru Fin & Frk. Næsvis flødekarameller med mørk chokolade? De er klassiske karameller, langtidskogt over åben ild og derefter dyppet i et tykt lag mørk belgisk chokolade… Mmm..
Er du en Hr. Fornem, Fru Fin & Frk. Næsvis? Læs beskrivelserne her og find dit svar:

Hr. Fornem

For Hr. Fornem er det eneste rigtige valg disse bløde flødekarameller med et ekstra strejf af salt og et tykt lag mørk belgisk chokolade. Så er han glad.

Frk. Næsvis

Frk. Næsvis spiser kun bløde pebermynte karameller. Og hun forventer selvfølgelig at de er dyppet i et tykt lag mørk belgisk chokolade. Er du en Frk. Næsvis? Prøv hendes variant.

Fru Fin

Fru Fin kan bedst lide en klassisk, fin karamel med et let twist. Derfor er hun kun til blød chokolade karamel, som er dækket til med et tykt lag mørk belgisk chokolade.

Hvordan er de populære Klippestykker fra Karamelleriet lavet?

Karamelleriet laver en helt særlig slags karameller, som de kalder Klippestykker. De er helt unikke og udviklet med inspiration fra Bornholm.

Sådan bliver de magiske, rustikke Klippestykker til:

  1. For at lave de unikke hårde karameller, køler Karamelleriet karamelmassen ned igen, efter at den har været langtidskogt, som deres andre karameller.
  2. Efter nedkølingen bliver karamellen klippet i små stykker og kørt igennem en speciel maskine.
  3. Derefter bliver karamellerne slået fra hinanden og de flotte, rustikke klippestykker rystes i f.eks. florsukker eller lakrids.
  4. Mm.. helt klar til at blive nydt af dig og mig.

Køb dine nye yndlings karameller fra Karamelleriet hos NORU inden kl. 16 og få dem sendt af sted til dig samme dag.

Læs mere
Viser 1 - 24 af 24 varer
Viser 1 - 24 af 24 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder