Filtrér produkter

Koldbryg

Koldbryg

Koldbryg -  læskende og forfriskende både sommer og vinter

Har du nogensinde prøvet at lave din egen super forfriskende og lækre koldbryg af te eller kaffe? Hvis ikke, skulle du tage at prøve det - der findes nærmest ikke noget mere svalende og opkvikkende på en varm sommerdag end et stort glas frisk koldbryg! Og fordelen ved at lave sin egen k...

Læs mindre

Koldbryg -  læskende og forfriskende både sommer og vinter

Har du nogensinde prøvet at lave din egen super forfriskende og lækre koldbryg af te eller kaffe? Hvis ikke, skulle du tage at prøve det - der findes nærmest ikke noget mere svalende og opkvikkende på en varm sommerdag end et stort glas frisk koldbryg! Og fordelen ved at lave sin egen koldbryg er, at man får den, præcis som man allerbedst kan lide den - stærk eller mild, sødet eller usødet, med eller uden kaffesirup i kaffen eller citrus i teen etc.

For nogen giver tanken om koldbryg associationer om ubehageligt over-bitre og meget lidt appetitlige rester på bunden af kaffe- eller tekanden - noget de færreste har ubetinget lyst til at indtage. Koldbryg er dog noget helt andet, og det smager meget meget anderledes end afkølet varmbrygget te eller kaffe! Med koldbryg får man en forfriskende og opkvikkende drik, som er blød og fyldig i smagen - helt uden stor bitterhed eller underlig indkogt aroma.

Ved koldbrygning kommer kaffebønnerne eller tebladene aldrig i nærheden af varmt vand, og da de aldrig udsættes for høje temperaturer, frigives mange af de bitre olier og aromastoffer ikke til drikken. I stedet får man en drik med en meget ren, sødlig og afrundet smag, som også vil kunne drikkes af mange, der ellers finder kaffe og te for bittert!

Sådan gør man

Det kræver ikke ret meget at lave lækker koldbrygget kaffe eller te. Dette gælder især, hvis man har anskaffet sig en “rigtig” koldbrygger af høj kvalitet og med indbygget filter og låg. Hos NORU fører vi virkelig lækre og veldesignede koldbryggere til iste og -kaffe. Vi har dem i forskellige størrelser og materialer og fra både Hario og Kinto - du kan se hele udvalget af gode koldbryggere længere nede på denne side.

Selve arbejdet i forbindelse med koldbrygning tager kun få minutter, men trækketiden kan forekomme lidt lang og kræver derfor lidt tålmodighed. Dog kan den skønne drik efterfølgende holde sig i adskillige uger i køleskabet, og man kan derfor med fordel lave en større portion ad gangen!

Udover selve bryggeudstyret skal der blot anvendes medium- eller groftmalede kaffebønner eller teblade og koldt frisk vand fra hanen.

Koldbrygget kaffe

  1. Hæld 1 del medium- eller groftmalede kaffebønner i koldbryggerens filter

  2. Sæt filteret fast i kanden/karaflen

  3. Hæld 4 dele koldt vand over bønnerne 

  4. Skru låget på koldbryggeren, og sæt karaflen/kanden i køleskabet i ca. 12 timer

Herefter har du den dejligste svalende kolde kaffe, der evt. kan sødes og tilsættes isterninger og aromatisk kaffesirup, hvis du ønsker det.

Koldbrygget te

  1. Hæld 1,5 gang så mange teblade, som du normalt ville anvende til en kande af koldbryggerens størrelse, i filteret.

  2. Sæt filteret fast i kanden/karaflen

  3. Hæld koldt vand over tebladene, til kanden/karaflen er fuld.

  4. Skru låget på koldbryggeren, og lad bryggen trække i stuetemperatur i en halv til en hel time

  5. Sæt koldbryggeren i køleskabet i ca. 8 timer

Herefter har du en skøn og forfriskende kold te, der evt. kan sødes og tilsættes isterninger og eksempelvis limebåde, citronskiver, hele hindbær etc.

Velbekomme!

Derfor skal du købe dit udstyr hos NORU

Hos NORU går vi op i kvalitet, ligesom vi går ind for bæredygtighed. Og når du bestiller din kaffe, te eller tilhørende udstyr hos NORU, er du tillige sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de mest almindelige betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver selvfølgelig  først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering

Vi gør vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager din bestilling inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs meget mere om fragt og levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du mulighed for selv at afhente dine varer hos os - det er selvfølgelig gratis! Hvis du vælger denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og står klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 12 af 12 varer
Viser 1 - 12 af 12 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder