Brands

Alle varer fra brand NUTE

Skandinavisk te tradition på en nytænkende måde. NUTE te er "det nye barn i klassen", der på overbevisende måde kombinerer de traditionelle te kombinationer med nordiske krydderier og blomster. Det hele er økologisk og så vidt muligt bæredygtigt fremstillet.

NUTE te kommer i en smuk indpakning, der kan genbruges til alverdens ting i mange år. 

Om NUTE te

Te behøver ikke være traditionelt og kedeligt - det er NUTE et levende bevis på. Det skandinaviske te brand blev startet i 2013, med en mission om at kombinere økologiske teer fra Fjernøsten med smagsoplevelser fra den skandinaviske natur.
Resultatet er blevet en lækker og eksklusiv te, der både findes som traditioneller blandinger og som helt nytænkende kombinationer - præcis som vi kender det fra det skandinaviske køkken.

De klassiske teblandinger fra NUTE te

NUTE te har taget de helt klassiske te blandinger med på menuen.
Den sorte Earl Grey te er der ikke ændret meget på, til gengæld er den fremstillet af de allerbedste ingredienser - og tilsat lidt citronaroma, for at give teen et frisk pift.

Ginger Triple Lemon teen er også en variant der findes i det traditionelle, danske te køkken. Men NUTE te har blandet den friske citrus smag ind i blandingen på flere forskellige måder. Udover lime og citronskal, er der også blandet citrongræs, citronverbena og hyben i, så du får en te med mange smagsnoter i. Et moderne bud på en traditionel te.

De nytænkende kombinationer

Chai har vundet stort indpas i de danske hjerter, og NUTEs bud på en chai er både nytænkende og virkelig lækker! Herbal Chai teen er en lækker urte chai helt uden koffein. Der er mikset de skønneste krydderier i blandingen, såsom kanel, ingefær, kardemomme, lakridsrod, nelliker og mange flere. Her får du alle smagsindtryk i bare en enkelt kop te.

Og så findes der en variant, der kan drikkes af ALLE. Både børn, gravide og dem med dårligt blodtryk. Äpple Ö er en urte te med rooibos, æblestykker, honeybush, æblemynte, solsikke og rabarber - en skøn nordisk blanding der leder tankerne hen på sommer og solskin.

Er du hoppet med på bølgen med hjemmelavet iste, kommer du ikke udenom Green Öland. Her er økologisk grøn te blevet sat sammen med blåbær, solbær, jordbær, kornblomster og solsikke - en sommerlig drik der med fordel kan nydes iskold på en varm sommerdag.

En bæredygtig indpakning

Indpakningen er ofte halvdelen af oplevelsen - og heller ikke her skuffer NUTE te. Deres te dåser er udformet i FSC-certificeret birketræ og er både dekorative, funktionelle og ikke mindst bæredygtige. De enkle, smukke dåser kan derfor bruges også efter du har drukket al teen. Mange bruger dem f.eks. som urtepotter eller til at gro krydderurter i. Eller brug dem som opbevaring i køkkenet eller hobbyrummet. Uanset hvordan du vælger at bruge din dåse, kan du være sikker på den holder i mange år uden at miste sin smukke farve.

Læs mere
per side
Viser 1 - 24 af 32 varer
Viser 1 - 24 af 32 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder