Filtrér produkter

Frugtsirup

Frugtsirup tilfører på eleganteste vis din is, te, lag- og flødeskumskager, frugtsalat, mousser, grød, brød, cocktails m.m. ekstra skøn intens aroma og sødme. Alle NORUs frugtsirupper er fra det gamle franske destilleri Cherry Rocher, hvis produkter er af højeste kvalitet.

Frugtsirup er sejtflydende og koncentrerede sukkeropløsninger med ekstra...

Læs mindre

Frugtsirup tilfører på eleganteste vis din is, te, lag- og flødeskumskager, frugtsalat, mousser, grød, brød, cocktails m.m. ekstra skøn intens aroma og sødme. Alle NORUs frugtsirupper er fra det gamle franske destilleri Cherry Rocher, hvis produkter er af højeste kvalitet.

Frugtsirup er sejtflydende og koncentrerede sukkeropløsninger med ekstrakt af bær, frugt eller krydderurter. Det er i handlen i mange forskellige varianter og kvaliteter - nogle en hel del bedre end andre.

Hos NORU fører vi kun de bedste frugtsirupper af meget høj kvalitet. Holder du af den sommerlige og skønne smag af naturlig frugt og bær, bør du smage disse sirupper. Vi tør næsten garantere, at du ikke vil blive skuffet.

 

NORUs frugtsirupper

NORUs frugtsirupper er alle fremstillet af det mere end trehundrede år gamle franske destilleri Cherry Rocher, der er specialist i fremstilling af naturlige frugt-, bær- og urteekstrakter med intens aroma. Cherry Rochers frugtsirupper smager fantastisk, er af meget høj kvalitet og er meget drøje i brug. De er baseret på naturlige ekstrakter, er yderst delikate og har intense og dybe aromaer af de frugter og bær, de er baseret på.

NORU forhandler de allerbedste Cherry Rocher frugtsirupper med jordbær, kaktus/citrus, mynte til mojitos, hindbær, mango og fersken

 

Anvendelse

Der er nærmest uanede anvendelsesmuligheder for frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i dessertkøkkenet. Er der for eksempel noget så fristende som en lækker is-anretning med intens hindbærsirup, hakkede karamelliserede nødder og lidt friske bær? Eller et glas læskende iste med et pift af mango eller mynte? Eller måske en lagkage med friske eller syltede mørke kirsebær eller syltet frugt og flødeskum vendt forsigtigt med virkelig lækker jordbær- eller ferskensirup? 

Er du ikke glad for den dér smørklat på din risen- eller havregrød, så prøv at erstatte den med et par skefulde lækker frugtsirup. Det smager fantastisk! Eller brug din yndlingssirup på  amerikanske pandekager og franske crepes sammen med en håndfuld hakkede ristede nødder og lidt friske bær. Du kan selvfølgelig også pifte din hjemmelavede vanillieis op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller andet, der knaser, og du kan erstatte noget af sukkeret i brød og kager med frugtsirup, som tilfører langt mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Også triflier kan piftes gevaldigt op, hvis de tilføres lidt ekstra lækker flydende aroma. Eller måske du har lyst til at forsøge dig med en lækker hjemmebagt kage, hvor du på toppen tilføjer et lag fed glasur af myntesirup og flormelis?

***

Vil du anvende de lækre frugtsirupper i skønne cocktails, har NORU et fint udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis god chokolade eller virkelig lækker lakrids i desserter eller kager, bør du kaste et blik på NORUs udvalg af søde sager af høj kvalitet. Og husk, at en virkelig lækker flaske frugtsirup er perfekt som værtindegave!

 

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7 varer
Viser 1 - 7 af 7 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder