Frugtsirup

Frugtsirup

Frugtsirup - koncentreret sødme og aroma

Frugtsirup tilfører på eleganteste vis din is, te, lag- og flødeskumskager, frugtsalat, mousser, grød, brød, cocktails m.m. ekstra skøn intens aroma og sødme. Vores skønne frugt-sirupper har vi håndplukket fra det gamle franske destilleri Cherry Rocher, fra den herlige Hybengården i Vendsyssel og fra Lie...

Læs mindre

Frugtsirup - koncentreret sødme og aroma

Frugtsirup tilfører på eleganteste vis din is, te, lag- og flødeskumskager, frugtsalat, mousser, grød, brød, cocktails m.m. ekstra skøn intens aroma og sødme. Vores skønne frugt-sirupper har vi håndplukket fra det gamle franske destilleri Cherry Rocher, fra den herlige Hybengården i Vendsyssel og fra Lie Gourmet, der ligeledes producerer delikatesser af bedste kvalitet!

Frugtsirup er sejtflydende og koncentrerede sukkeropløsninger med ekstrakt af bær, frugt eller krydderurter. Det er i handlen i mange forskellige varianter og kvaliteter - nogle en hel del bedre end andre. Hos NORU fører vi kun de bedste frugtsirupper af meget høj kvalitet. Holder du af den sommerlige og skønne smag af naturlig frugt og bær, bør du smage disse sirupper. Vi tør næsten garantere, at du ikke vil blive skuffet.

Anvendelse

Der er nærmest uanede anvendelsesmuligheder for frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i dessertkøkkenet. Er der for eksempel noget så fristende som en lækker is-anretning med intens jordbærsirup, hakkede karamelliserede nødder og lidt friske bær? Eller et glas læskende iste med et pift af mynte eller lime? Eller måske en lagkage med friske eller syltede mørke kirsebær eller syltet frugt og flødeskum vendt forsigtigt med virkelig lækker hyben- eller mangosirup

Er du ikke glad for den dér smørklat på din risen- eller havregrød, så prøv at erstatte den med et par skefulde lækker frugtsirup. Det smager fantastisk! Eller brug din yndlingssirup på  amerikanske pandekager og franske crepes sammen med en håndfuld hakkede ristede nødder og lidt friske bær. Du kan selvfølgelig også pifte din hjemmelavede vanillieis op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller andet, der knaser, og du kan erstatte noget af sukkeret i brød og kager med frugtsirup, som tilfører langt mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Også triflier kan piftes gevaldigt op, hvis de tilføres lidt ekstra lækker flydende aroma. Eller måske du har lyst til at forsøge dig med en lækker hjemmebagt kage, hvor du på toppen tilføjer et lag fed glasur af myntesirup og flormelis?

Vil du anvende de lækre frugtsirupper i skønne cocktails, har NORU et fint udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis god chokolade eller virkelig lækker lakrids i desserter eller kager, bør du kaste et blik på NORUs udvalg af søde sager af høj kvalitet. Og husk, at en virkelig lækker flaske frugtsirup er perfekt som værtindegave!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 9 af 9 varer
Viser 1 - 9 af 9 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder