Carstensens Tehandel

Nu kan du også få de fantastiske løse teer og tebreve fra Carstensens Tehandel hos NORU! Der er tale om skønne delikate teer af høj kvalitet, og de er stærkt populære hos rigtig mange inkarnerede tedrikkere!

Viser 1-5 af 5 element(er)

Teblandinger af højeste kvalitet

Carstensens Tehandel er en familieejet dansk virksomhed, der kan spores tilbage til den tid, hvor det var købmandslærlingen, der kørte ud med varer til bønderne i lokalområdet. Det er Peter Hadberg Carstensen, der i dag ejer og driver forretningen, som hans far grundlagde, og hvor Peter selv blev lærling. P eter Hadberg Carstensen har alle dage haft kærlighed og interesse for te. Og det var passionen, der i sin tid førte ham til at etablere sin egen specialforretning med te i Aabenraa.

Find alle de populære og elskede teer hos NORU

Hos NORU elsker vi te, lige så meget som Peter Hadberg Carstensen gør, og derfor finder du alle de populære teer i vores store webshop, som også er at finde i Carstensens specialforretning i det sønderjyske. Det unikke ved Carstensens Tehandel er, at hvert produkt er nøje fremstillet med stor respekt for smag, aroma og essens.

Er du på udkig efter en ny favorit-te, eller skal der købes den mest betydningsfulde værtindegave, finder du med sikkerhed, hvad du søger, i vores sortiment.

Vi har forskellige præferencer, både når det kommer til smag, og hvad angår fremstilling af te derhjemme. Nogen sætter pris på den autentiske fremstillingsproces med løs te - andre foretrækker at anvende tebreve.

Gå på opdagelse blandt de næringsrige teer fra Carstensens Tehandel

Det kan umiddelbart virke uoverskueligt at skulle finde netop dén te, som du vil synes allerbedst om, i vores store sortiment af urtete af fineste kvalitet.

Alle produkter fra Carstensens Tehandel bliver kategoriseret i henhold til deres indhold og formål.

Fra te-kategorierne kan blandt andet nævnes:

  • Sort te
  • Oolong Te
  • Grøn te
  • Økologisk te
  • Chai te
  • Ingefær te
  • Pebermynte te
  • Urtete  

Når du starter med at vælge den rette kategori, bliver det lettere for dig at udvælge de te-varianter, som matcher netop dine og resten af familiens ønsker og præferencer.

Hos NORU har vi gjort det let for dig at finde de rette teer til dig selv og din familie eller som gave. Du får detaljerede beskrivelser af teerne, så du er sikker på at kunne tage hensyn til allergener og særlige ønsker. Derudover sørger vi for at give dig gode råd om, hvordan du får mest ud af din næringsrige kvalitets-te. Du får anvisninger på tilberedningen, får at vide hvor meget varmt vand, der skal bruges på eksempelvis 10 gram te, bliver oplyst om den optimale trækketid etc.

Vælg dine favoritblandinger fra Carstensens Tehandel i breve eller som løs te

Der er fordele ved både løs te og tebreve. Løs te giver dig mulighed for at lave næringsrige og aromatiske drikke med lige den intensitet, som du synes bedst om. Og tebreve er super praktiske, lette at tage med sig, og gør det nemt for dig at tilberede og nyde din favorit-te om morgenen, eftermiddagen, aftenen og på jobbet.

Når du vælger din Carstensen te i løs udgave, får du i øvrigt dine tørrede urter leveret i en smart pose, der er designet til at holde på aromaen. Så længe du sørger for at lukke posen tæt til, når du har doseret den ønskede mængde te, kan du få glæde af de sunde og tørrede urter i mange måneder frem.

Der er altså fordele ved både løs te og te i breve, og det er en smagssag, hvilken slags der foretrækkes.

Tag dine tebreve fra Carstensens Tehandel med dig på jobbet

Engang imellem er der brug for lidt ekstra energi på jobbet. Det kan være om morgenen, før du tager til et langt møde, eller det kan være om eftermiddagen, før du klarer de sidste opgaver. Her kan en forfriskende og opkvikkende te hjælpe med at booste energien.

Det kan være praktisk at købe tebreve, når du har planer om at nyde din næringsrige drik også andre steder end derhjemme. Du kan med fordel have en god håndfuld breve liggende i skuffen på kontoret eller på din hylde i skabet i fælleskøkkenet. På den måde kan du forkæle dig selv, når der er brug for at samle energi eller for at højne dit velvære på jobbet.

Det er ikke kun på jobbet, at varm og naturlig te kan skabe glæde og velbehag. Som habil tedrikker bør du ikke undvære din nydelsesdrik på ferien. Med tebreve bliver det let for dig at tage din luksus-te med dig, uanset hvor du rejser hen. Det kan være på forretningsrejsen, weekendopholdet eller turen i sommerhus med familien.

Te med eller uden koffein?

Når du køber din kvalitets-te fra Carstensens Tehandel, kan du vælge mellem produkter både med og uden koffein. Har du brug for te om morgenen for at friske op, er det de koffeinholdige te-produkter, du skal gå efter. Om aftenen kan det dog være en bedre løsning at vælge en koffeinfri variant. Især i perioder, hvor du har svært ved at falde i søvn. Du kommer nemlig ikke til at ligge søvnløs af, at du nyder eksempelvis herlig og velsmagende urtete eller koffeinfattig grøn te i de sene aftentimer.

Der er mange børn og unge mennesker, som holder af den varme drik med de mange smagsvarianter. Har du et barn, der har vist interesse for te, kan det være en god idé at starte med at introducere ham eller hende for en koffeinfri variant, som ikke forstyrrer den gode søvnrytme. Børn og unge kan få præcis samme gevinst og gavn af at drikke te som voksne. Det kan være en dejlige drik at vågne op på om morgenen og falde til ro med om eftermiddagen.

Køb kvalitets-te fra Carstensens Tehandel som skøn gave

Vil du skabe ekstra glæde hos et vennepar, en kollega eller god ven, er det en god idé at forære ham, hende eller dem en lækker te som vært- eller værtindegave. Det kan være et skønt og betydningsfuldt alternativ til en blomst.

I NORU's brede udvalg af lækre teer fra Carstensens Tehandel finder du let de helt rette varianter til både den unge kvinde, det karrierebevidste par og det modne ægtepar, der nyder tilværelsen som pensionister.

Det er kombinationen af høj kvalitet og rimelige priser, der gør produkter fra Carstensens Tehandel særligt eftertragtede. Priserne ligger nemlig på samme niveau som supermarkedets priser på almindelig te, men kvaliteten er langt højere!