Carstensens Tehandel

Nu kan du også få de fantastiske løse teer og tebreve fra Carstensens Tehandel hos NORU! Der er tale om skønne delikate teer af høj kvalitet, og de er stærkt populære hos rigtig mange inkarnerede tedrikkere!

Viser 1-24 af 45 element(er)

Fam. Carstensens Tehandel - teblandinger af højeste kvalitet

Carstensens Tehandel

Med en solid jysk købmandsmæssig baggrund - og en stor interesse for te - åbnede Peter Carstensen for lidt mere end 30 år siden sin skønne tehandel i Aabenraa. Her fremstiller og sælger familien Carstensen en lang række helt unikke og eksklusive teblandinger, kaffer og diverse tilbehør - altsammen produkter, som er blevet voldsomt populære hos Fam. Carstensens Tehandels kunder og som smager helt fantastisk!

Virksomheden har i dag mere end 100 forhandlere og serveringssteder landet over, og nu kan teerne altså også fås online hos NORU - det er vi ret glade for og stolte over, for teer fra Carstensens er bare noget helt særligt og næsten luksuriøst!

Fokus på ansvarligt forbrug og produktion

Hos Fam. Carstensens Tehandel har man stor fokus på bæredygtighed, og man arbejder af samme årsag aktivt med især det 12. af FNs verdensmål: “Ansvarligt forbrug og produktion”. Man søger på mange forskellige måder at reducere affaldsmængden - blandt andet har man arbejdet med udvikling af kompostérbar emballage til tebreve, og som resultat deraf introducerer man nu en 100% kompostérbar tepose, som er helt fri for plastik og ikke efterlader forurenende rester, når den nedbrydes. Man deltager desuden i universitetsprojekter omkring bæredygtig forsyning inden for fødevarebranchen. Man kan næsten ikke andet end synes, at det er utrolig positivt, når en producent går så aktivt ind i arbejdet med at sikre ansvarlighed i både produktion og forbrug.

Produkterne

Produkterne fra Fam. Carstensens Tehandel omfatter spændende og super delikate blandinger med te fra hele verden. De er alle i meget høj kvalitet og tilbydes til ret fornuftige priser. Hos NORU har vi valgt at tilbyde vores kunder et større udvalg af de af teerne, som vi selv finder allermest uimodståelige - og de fleste af dem kan du både få dem som løs te og i tebreve, og så kan vi også tilbyde store og små pakker med blandede tebreve til dig, der godt kan lide at skifte mellem forskellige teer. 

Top 3

Det er virkelig ikke let at vælge mellem de mange helt fantastiske teer fra Carstensens, for der er simpelthen så mange super delikate varianter. Dette er de tre, som vores kunder finder allermest uimodståelige:

  1. Grøn Lemon & Ingefær
    En helt fantastisk klassiker fra Carstensens Tehandel! Her er tale om en vidunderligt mild grøn te, som er tilsat delikat ingefær og citronskal og smager helt fantastisk. Og så kan den drikkes af alle. Denne lækre te egner sig perfekt både som styrkende drik i dagligdagen og når en dum forkølelse har gjort sit indtog. Og så er den i øvrigt også skøn at lave læskende iste af.
  2. Istanbul Nights
    Endnu en fantastisk klassiker fra Carstensens Tehandel. Denne er med en helt igennem dejlig eksotisk smag med noter af lakrids, mynte og citrongræs - en virkelig skøn te, der er yderst populær - også hjemme hos os selv. Her er simpelthen tale om en rigtig luksuste med indbygget hygge!
  3. Prinsesse Tatianas Hvide Te
    At denne te er blevet så populær, forstår vi godt hos NORU. Her er der elegance og ynde over hele smagsoplevelsen! Teen er sammensat af både fin hvid og super lækker grøn te, og så er den tilsat de mest fantastiske smagsgivere - herunder jasmin, kirsebær, kokosstykker og rosenknopper. En helt særlig te, som du bør unde dig selv at prøve, hvis du ikke kender den i forvejen.

Se alle vores helt særlige teer fra Carstensens Tehandel nedenfor, og husk, at du kan klikke dig ind på de enkelte for at finde yderligere information.