Hybengaarden Julesennep - 200 gram

Julesennep

Hybengaarden
71-123-10

Julesennep fra Hybengaarden, er en rigtig lækker og krydret sennep, hvor smagen af jul rammer dine smagsløg. En god sennep som velegnet sig til buffet, ostebord, dressinger og meget mere. Læs mere om den skønne sennep længere nede på siden.

Beskrivelse

Her finder du en fantastisk smagsfuld og krydret sennep fra danske Hybengaarden. Senneppen er krydret efter alle kunstens juleregler og giver dine smagsløg en fortryllende julesmag. Julesennep er blandt andet tilsat karamelliseret sukker, nellike, allehånde, kanel og meget mere. Her får du altså en fantastisk julesennep af ordentlig kvalitet, der ikke alene går perfekt til jule-buffeten, men også er helt perfekt til ostebordet, i dressinger, saucer og til kød. Brug den også gerne som tilbehør til sylte og i glaseringen til ovnstegt skinke.

Kan du lide sennep, men er lidt træt af de der “slave-sennepper” i plastflasker fra supermarkedet, eller synes du, at de mange dijon-sennepper i dagligvarehandlen er lidt kedelige og unuancerede, så bør du unde dig selv at smage denne grove sennep fra Hybengaarden, som netop har en dyb og mangefacetteret smag. 

Indhold: 200 gram

Ingredienser: GROV- OG FINMALEDE SENNEPSFRØ, brændevinseddike, vand, 7% hvidvinseddike, sukker, HVEDEMEL, salt, karameliseret sukker, nellike, allehånde, kanel og aroma.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 830 kJ
Energi: 200 kcal
Fedt: 7,3 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrat: 26,0 g
Heraf sukkerarter: 18,0 g
Protein: 6,0 g
Salt: 3,4 g

Produktoplysninger

Indhold
200 gram
Land
Danmark

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)