Stelton Embrace Brødbakke
Stelton Embrace Brødbakke, sort
Stelton Embrace Brødbakke
Stelton Embrace Brødbakke, sort

Embrace Brødbakke, Sort

Stelton
125-76-05

En populær og stilfuld brødbakke fra Stelton. Brødbakken er lavet med bløde former i rustfrit stål, og indvendigt finder du en flot sort brødpose i bomuld. Brødbakken giver dig en stilfuld servering af dit brød og brødposen gør, at krummerne bliver i kurven. Alt i alt en praktisk, flot og elegant brødbakke.

599,95 kr.

Beskrivelse

En flot og stilfuld brødbakke fra Stelton. Embrace Brødbakken har indvendigt en lækker og praktisk brødpose, lavet i sort bomuld. Brødposen sikre at brødkrummerne bliver i kurven og ikke ender alle andre steder. Selve bakken er lavet i rustfrit stål, og er designet med Steltons klassiske organiske former, som du finder i Embrace-serien. De smukke bløde former, og det lækre sammensatte valg af materialer, giver dig her en elegant og praktisk brødkurv, som gør det nemt at lave en flot servering af brødet. 

Brødposen tåler maskinevaske på max 30 grader, så den er nem at holde ren.

Embrace Brødbakke er designet af den dygtige danske tegnstue Halskov & Dalsgaard, som udvikler industriel design, og er er med hele vejen fra tegnebrættet og idébearbejdning til det færdige produkt.

Mål
Bredde: 23,5 cm
Længde: 23,5 cm
Højde: 7,5 cm

Designer: Halskov & Dalsgaard
Materiale: Bomuld, rustfrit stål
Produktserie: Explore
Vaskemaskine: Max 30 grader

Produktoplysninger

Materiale
Bomuld
Rustfrit stål
Vaskemaskine
30 grader
Farve
Sort

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)