Matcha piskeris

Matcha Bambusris

Piskeris i bambus til at lave det populære Japansk Matcha Te. Skal du have en helt perfekt kop matcha, så kan dette piskeris sikrer dig, at matchaen får den rette cremet og skummende konsistens.

164,00 kr.

Beskrivelse

Piskeriset er en gammel japansk opfindelse, som hjælper dig til at lave din hjemmelavede matcha te helt perfekt, så den både er skummende og luftig.

Bambusriset (cha-sen) er håndlavet med 80 børste, så den ikke skader din teskål.

'Chasen' eller matcha bambus piskeriset er det bedste værktøj til at piske din matcha blød og cremet. 

Matcha Te betyder egentlig 'pulveriseret te', og er bedst kendt for sin særlige konsistens og sunde egenskaber. Matcha Te er fyldt med antioxidanter, og har en mørkere grøn farve end klassisk grøn te.
I modsætning til almindelig grøn te, kræver Matcha Te en helt særlig teknik og et særligt redskab, for at tilberede teen. Derfor er dette piskeris helt perfekt til den perfekte kop Matcha Te. Et piskeris i bambus og en lille skål er alt hvad du skal bruge for at tilberede en lækker kop Matcha Te.

Brug af bambusriset:

Inden brug skal piskeriset skyldes under varmt vand, så riset folder sig ud. Når matchaen er pisket, skal piskeriset vaskes under varmt vand inden den placeres i holderen. Bambusriset vil med tiden slides så risene kan frynse i enden. Her skal du trimme endernde med en saks. Piskeriset udskiftes når det er blevet for slidt.

Produktoplysninger

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)