Alle varer fra brand Clipper

Clipper - kvalitet, økologi og bæredygtighed.

Velkommen til Clippers fantastiske verden af velsmagende te og kaffe i skøn og dekorativ emballage! Clipper er mestre i at sammensætte spændende teer, men kender du også Clippers kaffe? Hvis ikke, vil vi klart anbefale dig at prøve både instant kafferne og Clippers skønne malede kaffer - også her er der noget for enhver smag. Og til sidst - men absolut og slet ikke mindst: Hvis du ikke har prøvet den i forvejen, så bør du unde dig selv at prøve Clippers fuldstændig fantastisk lækre Luksus Fairtrade Kakaopulver, der alene består af skøn kakao og rørsukker!

Læs mindre

Fra Clipper får du økologiske og Fairtrade-mærkede produkter - der findes faktisk ikke en eneste kunstig ingrediens i Clippers kaffe, te og kakao! Så hvad enten du er til grøn te, sort te, hvid te, instant kaffe, kakao eller lækre frugt- og urteinfusioner, så finder du masser af økologiske og Fairtrade-mærkede varianter her. Og så har vi også koffeinfri produkter fra Clipper! Prøv f.eks. den fantastiske Organic Nighty Night Infusion eller Decaf Latin American Instant Coffee - eller tjek de mange andre varianter nedenfor. 

Virksomheden Clipper

Clipper blev startet helt tilbage i 1984 af det teglade ægtepar Mike og Lorraine Brehme. Sortimentet bestod på det tidspunkt alene af to slags Assam te, som dog var af allerfineste kvalitet. Te af netop så høj kvalitet mødte man sjældent i England på det tidspunkt, og det er formodentlig årsagen til, at firmaet hurtigt blev en stor succes.

Visionen

Hos Clipper er man 100% fokuseret på, at alle virksomhedens produkter ikke bare skal være naturlige, delikate, yderst smagsrige og af højeste kvalitet, men også skal produceres på fair vis - bl.a. så man belaster naturen og det omgivende samfund absolut mindst muligt.

I Clipper tror man på, at fuld opmærksomhed på alle de små ting i sidste ende gør, at man kan gøre en stor forskel!

Smag

Clipper har vundet utallige internationale priser for sine helt unikke produkter, som er af meget høj kvalitet. Man arbejder utrætteligt på altid at sammensætte helt unikke smagsemner på måder, som giver et ofte helt fantastisk resultat. Og så er der altså noget om, at alting bare smager bedre, hvis det er lavet af ordentligt producerede råvarer - og det er Clippers produkter!

Naturlige produkter
Ingen af Clippers produkter indeholder noget som helst, der er kunstigt fremstillet - og virksomheden lover, at det heller aldrig kommer til at ske! Selv teposerne er lavet af plastikfrit ogikke-GMO materiale.

I Clipper har man forpligtet sig til at økologi-certificere alle nye produkter, og man søger aktivt at “afskrække” producenterne fra at anvende kemikalier af enhver art i dyrkningen af te, kaffe- og kakaobønner. Holdningen er, at man derved får langt bedre produkter, som også samtidig er mindre belastende for miljøet.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en “stor” ting hos Clipper. Man søger på enhver måde at støtte op om bæredygtighed hos producenterne, og man gør meget for, at principperne om bæredygtighed implementeres alle steder i virksomheden og i produktionen.

Fairtrade, fairness og etik
Allerede i 1994 blev Clipper det første britiske Fairtrade-mærkede firma. Faktisk deltog virksomheden også i selve udformningen af de grundlæggende Fairtrade-standarder, og i dag er Clipper verdens største indkøber af eksempelvis Fairtrade-produceret te.

Fairtrade-konceptet handler om at sikre ikke bare miljøet, men også eksempelvis arbejderes rettigheder og om sikkerhed for, at bønderne/producenterne får en rimelig betaling for deres varer. Når man som Clipper er Fairtrade-mærket, køber man sine varer og råvarer på vilkår, som blandt andet betyder, at man betaler en minimumspris for varerne, men også i mange tilfælde betaler et tillæg eller et ekstra beløb, som i dette tilfælde kaffe-, te- og kakaobønderne kan investere i projekter, der hjælper med at hæve standarden på f.eks. uddannelse, sundhed, boligstandarder etc. Dermed får bønderne mulighed for at forbedre vilkårene for sig selv og deres medarbejdere, og får desuden overskud til også at producere efter metoder, der sikrer det omgivende miljø og lokalsamfundet. Fairtrade handler altså om miljøsikring, bekæmpelse af fattigdom, sikring af uddannelse, udvikling og sundhed - for mennesker og for naturen. Det er svært - for ikke at sige næsten umuligt - at argumentere imod...

Hos Clipper anbefaler man, at man som forbruger generelt søger altid at handle Fairtrade-producerede varer, i det omfang det nu er muligt. Ja, de er ofte lidt dyrere, men varerne er oftest også af langt bedre kvalitet, og med hvert enkelt køb investerer man samtidig i fremtiden i bredeste forstand.

Clipper er i dag det eneste firma i Storbritannien, som tilbyder et fuldt sortiment - mere end 150 forskellige produkter - der er Fairtrade-mærket og økologisk!

Andre rigtig gode grunde til at vælge Clipper produkter

Har du nogensinde prøvet te-infusioner?

Clipper laver ikke bare noget af det allerbedste Fairtrade-producerede te overhovedet - men også noget af det hverdags-te, som smager allerbedst. Og virksomhedens te-infusioner er ingen undtagelse! 

En te-infusion er en meget kraftig te-bryg på tørrede urter, frugt og bær, som trækker i mere end 4 timer. Clippers friske og varierede udvalg af infusioner er alle økologiske, og de fleste er tillige koffeinfri. De har en frisk og lækker frugtagtig smag, som de fleste kan lide, og der er med sikkerhed også mindst én favorit til dig. Så har du ikke prøvet te-infusioner før, skulle du give dig selv chancen nu. 

Clipper laver også super lækre kaffer

Clipper er nok i Danmark mest kendt for sine lækre teer, men virksomheden laver faktisk også rigtig lækker kaffe. Hver eneste af Clippers kaffevarianter har kun været igennem helt naturlige processer, og de er alle lavet på Fairtrade-producerede kaffebønner. Hos NORU kan du få både malet kaffe og forskellige virkelig delikate instant kaffer fra Clipper.

Indbydende pakker, som pynter på tebordet

Er der noget så fint som de farverige og personlige tegninger på Clippers te og kaffe? Pakkerne er bare lidt ekstra charmerende at stille frem på tebordet til sine gæster end så mange andre pakker med tebreve og instant kaffe. Alle de tedrikkere vi kender, har deres yndlings-te fra Clipper, så vi er ret sikre på, at også dine gæster med stor sandsynlighed vil have fornøjelse ud af at vælge, når de ser din samling af lækre Clipper teer.

Der sættes masser af pris på smagen

Clipper har det bedste ry, når det kommer til fair og miljørigtig produktion af te, kaffe og kakao med helt fantastisk smag! Virksomheden har i øvrigt vundet utallige prestigefulde priser netop for smagen i deres produkter - heriblandt har de modtaget en Great Taste Award i 2017, en Great Taste Award i 2015, en Great Taste Gold i 2012 og en Great Taste Gold i 2011.

Også miljørigtige teposer

Udover på alle tænkelige områder at handle forsvarligt i forhold til miljøet, så er et ekstra eksempel derpå dette:

Clipper bruger altid ublegede teposer. Almindelige teposer gennemgår nemlig almindeligvis en krævende blegningsproces for at komme til at se hvide og rene ud, men denne proces er ikke god for miljøet - eller for de kunder, der i sidste ende drikker teen. For at blege teposerne anvender man nemlig til formålet en blanding af kemikalier, som ikke er ret sunde for hverken miljø eller mennesker. I stedet har man hos Clipper valgt simpelthen at anvende ublegede teposer. Ja, de er ikke helt så rent hvide, som så mange andre teposer - men de er simpelthen proppet med ansvarlighed! Det synes vi hos NORU er vigtigt.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU går vi op i kvalitet, ligesom vi også går ind for bæredygtighed. Og når du bestiller dine varer hos NORU, er du tillige sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at hvis du foretager din bestilling inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå rigtig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et mindre fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til vores søde kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du også vælge selv at afhente dine bestilte varer hos os - det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og står klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 43421115 og aftale afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!Læs mere
Viser 1 - 32 af 32 varer
Viser 1 - 32 af 32 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder