Clipper

Du finder her på siden et stort udvalg af økologisk te, grøn te, hvid te, instant kaffe, kaffebønner og lækre frugt- og urte infusioner. Alt godt fra det Britiske mærke Clipper!

Der findes ikke en eneste kunstig ingrediens i Clippers produkter. Al Clippers te og kaffe er organisk og Fairtrade - ligesom vi kan lide det hos NORU. Så hvad end du er til matcha te, ingefær te, sort te eller infusioner, så finder du et stort udvalg af organiske og Fairtrade varianter.

Vil du helst være fri for koffein? Prøv Clippers koffeinfri te og koffeinfri kaffe. Du kan læse under de enkelte varianter, hvilke der er koffeinfrie. Prøv f.eks. Organic Redbush Infusion og Organic Sleep Easy Infusion. Klik dig ind på dine favoritter af Clipper te og kaffe nedenfor.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Indbydende te til dine gæster

Er der noget så fint, som de farverige og personlige tegninger på Clippers te og kaffe? De er bare lidt ekstra charmerende at stille frem for dine gæster end det meste andet te og kaffe. Alle de tedrikkere, vi kender, har deres yndlings Clipper te, så dine gæster vil med sikkerhed have let ved at vælge, når de ser din Clipper te samling.

Har du prøvet te infusioner før?

Clipper laver ikke bare noget af det bedste Fairtrade te - men også noget af det hverdags te som smager allerbedst. Deres infusioner er ingen undtagelse! 

Men hvad er en infusion egentlig? Er det anderledes end almindelig te?

Navnet "infusion" refererer til en process hvor planter eller frugter oxideres i varmt vand. En infusion er derfor ikke afledt af den traditionelle teplante. Du kan f.eks. købe infusion af jordbær & rabarber, infusion af æble & hyldeblomst, infusion af solbær & blåbær, infusion af appelsin & citron og infusion af tranebær & hindbær.

Clippers friske og varierede udvalg af infusioner er alle organiske og de fleste er koffeinfrie (det står på dem, der ikke er).

Infusionerne fra Clipper har en frugtagtig smag, som de fleste elsker, og der er med sikkerhed også mindst én favorit til dig. Så hvis ikke du har prøvet dem endnu, har du chancen nu. Clippers infusioner er en nem økologisk måde at holde en sund livsstil på.

Elsker du Clippers te? Måske er deres kaffe også noget for dig!

Clipper er jo mest kendt for deres te, men de laver faktisk også rigtig lækker kaffe. Hver eneste af Clippers kaffe varianter - både instant, de ristede, de koffeinfrie og de rene bønner - har kun været igennem helt naturlige processer og de er alle lavet på Fairtrade bønner. Du kan også købe de rene umalede bønner på shoppen, så du kan male din kaffe direkte derhjemme. Mmm.. helt frisk kaffe.

3 gode grunde til at NORU har udvalgt Clippers te og kaffe til shoppen:

  1. Hos NORU ønsker vi at bringe dig den bedste te oplevelse hvad angår smag og unikke produkter. Men vi går også op i at vores produkter er Fairtrade og organiske. Derfor har vi udvalgt Clipper til dig. Clipper var faktisk den første Fairtrade te virksomhed i Storbritannien.
  2. Vi kan godt lide en smag, som er en medalje værdig. Clipper har vundet en beundringsværdig mængde priser for god smag - bl.a. Great taste 2017, Great taste 2015, Great taste gold 2012 og Great taste gold 2011.
  3. Clipper bruger ublegede teposer, for at skåne dig og miljøet. Almindelige teposer gennemgår en blegningsproces, for at teposerne ser mere tiltalende ud. Denne proces gør dog at de indeholder en blanding af kemikalier, mens ublegede teposer ikke undergår denne unødvendige proces. Så hvis du drikker en kop te fra Clipper lavet med en ubleget tepose, ved du, at du ikke kun drikker noget, der smager godt, men også en te der er lidt mere skånsom for dig og miljøet! Det synes vi er vigtigt.

Lær Clipper bedre at kende

Clipper blev startet helt tilbage i 1984 af Mike og Lorraine Brehme med kun to slags Assam te. Dog var deres te af en kvalitet som man sjældent mødte på det tidspunkt og det viste sig at være en stor succes. Clipper er i dag blevet det eneste firma i Storbritannien, som tilbyder et helt sortiment, der er Fairtrade og organisk.

Gratis gaveindpakning
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 349,- til Danmark
Bestil inden kl 16 for afsendelse idag

Kurven er tom