Filtrér produkter

Fuldmåne te

Her på siden finder Chaplon Teas Bestseller - Fuldmåne te. Fuldmåne te er en lækker grøn te, tilsat citrongræs og lakrids. Chaplon Fuldmåne te har en dejlig og lang eftersmag af citrus og blomster. Teen er mild og forfriskende og så får den en smuk gylden farve efter brygning. Fuldmåne te er også rigtig god til at lave iste med. Chaplon Fuldmåne...

Læs mindre

Her på siden finder Chaplon Teas Bestseller - Fuldmåne te. Fuldmåne te er en lækker grøn te, tilsat citrongræs og lakrids. Chaplon Fuldmåne te har en dejlig og lang eftersmag af citrus og blomster. Teen er mild og forfriskende og så får den en smuk gylden farve efter brygning. Fuldmåne te er også rigtig god til at lave iste med. Chaplon Fuldmåne te fås enten i metaldåse med 180 gram te, i æske med 100 gram refill te i, i stor pose med 600 gram løs te eller i æske med 15 teposer.
Læs mere om Fuldmåne teen og den optimale brygning af teen her.

Om Fuldmåne te

Chaplon Fuldmåne te er lavet som en hilsen til den buddhistiske fuldmånefest.

Denne helt fantastiske Fuldmåne te fra Chaplon Tea, er lavet på grøn te som kommer fra Chaplons egne plantager. Her bliver den grønne te dyrket ud fra japanske traditioner, hvor planterne får lov til at udvikle sig langsomt i skygge. Dette gør at den grønne te får en rigtig skøn og blød smag. For at give teen de helt rigtige smagsnuancer - med en naturlig og frisk sødme, er den blevet sammensat med citrongræs og en smule lakrids. Dette giver, den flotte gyldne Fuldmåne te sin aboslutte smag, hvor klarhed og lethed trænger igennem og smagen af citrus, morgenfrue og den lækre grønne te ikke er til at tage fejl af.

Brygning og ingredienser i Fuldmåne te

Brygning: Vi anbefaler, at du bruger en teske te (ca. 2 gram) til en almindelig kop (2 dl), og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange - anden gang anses som den bedste. Bring vandet i kog og køl så vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen. Lad den derefter trække i 6-10 minutter.

Indhold: 34% økologisk grøn te, 34% økologisk lakridsrod, 25% økologisk citrongræs, 5% naturlig aroma, økologisk katost og økologisk morgenfrue.


Fuldmåne te kan bruges til..

Chaplon Fuldmåne te er perfekt som helt almindelig varm te, men den kan også bruges til andet.

Iste
Teen er nemlig også rigtig god som iste i sommervarmen.

Det eneste du skal bruge er:  

Fremgangsmåde:

  1. Fyld teen i koldbryggerens filter
  2. Sæt filteret fast i karaflen, og hæld det kolde vand over teen
  3. Lad koldbryggeren stå på køkkenbordet i 172-1 time og sæt den herefter i køleskabet. Her skal teen stå i ca. 8 timer - en god idé er evt. at lade den trække natten over. (Du kan sagtens bruge tebladene igen, så skal du blot lade teen trække i dobbelt så lang tid).
  4. Efter de 8 timer i køleskabet tages filteret af og istten er drikkeklar.
  5. Hvis du er til en sødere variant kan du nu putte siruppen i. Vær dog opmærksom på at filteret ikke skal være på når siruppen er i, da smagen sætter sig i filteret.

 

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7 varer
Viser 1 - 7 af 7 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder