Lie Gourmet

Prøv de skønneste udvalgte delikatesser fra LIE GOURMET! Produkterne omfatter skønne sirupper og honninger, lækker chokolade, salte, krydderier og mange andre dejlige delikatesser af virkelig høj kvalitet, som i deres lækre indpakning oven i købet pynter gevaldigt i køkkenet. 

Læs mere

Lidt om Lie Gourmet


Kender du LIE GOURMETs super lækre krydderier, saucer, sirupper og andre skønne delikatesser? Hvis du er til virkelig dejlige delikatesser i lækker indpakning til både hverdag og fest - til dig selv eller som gave til gode venner og familie - så udforsk vores virkelig udsøgte LIE GOURMET produkter længere nede på denne side.


Bag det skønne firmanavn står en spændende kvinde - Caroline Lie Korsgaard - der med udgangspunkt i sin store kærlighed til Frankrig, passion for lækker gastronomi og fornemmelse for kvalitet, æstetik og velsmag grundlagde LIE GOURMET i 2014. Virksomheden, der producerer og forhandler de mest delikate gourmetprodukter og delikatesser, er i dag ekspanderet til resten af Norden, Benelux-landene, Polen og andre europæiske lande, ligesom man fortsat søger at sprede sig til andre og nye markeder også.


Produkterne


LIE GOURMET står for kvalitet, autencitet, gode råvarer, velsmag, æstetik, sanselighed, forkælelse etc. Og LIE GOURMETs produktsortiment omfatter alverdens super lækre “hverdags-delikatesser” i virkelig smukke, stilfulde og yderst indbydende og genanvendelige glasflasker og -krukker. Produkterne er "ærlige" og udgiver sig ikke for at være andet og mere end de er, men det behøver de heller ikke på nogen måde, for kvaliteten er udsøgt. Til produkterne anvendes der originale - og let twistede - opskrifter, og der anvendes ikke kunstige tilsætningsstoffer og kun helt minimalt med konserveringsmidler. 


Hos LIE GOURMET søger man konstant at udvikle og producere nye delikatesser uden gluten og laktose, således at man kan imødekomme den stigende efterspørgsel på denne type produkter - og så endnu flere mennesker uden risiko for helbred eller overbevisning kan indtage firmaets skønne delikatesser.


Sortimentet omfatter i dag mere end 100 forskellige produkter, og - udover hos NORU - forhandles disse først og fremmest i specialbutikker, livsstilsbutikker og i velassorterede food shops.


NORUs udvalg af Lie Gourmet produkter


Af alle LIE GOURMETs fantastiske produkter har vi hos NORU i første omgang håndplukket et udvalg af blandt andet krydderier, sirupper, saucer, honning, fransk nougat og chokolade. Skal du forkæle dig selv - eller andre - bør du virkelig tage en rundtur blandt produkterne i den pæne glas-emballage nederst på denne side. De er så indbydende og lækre!


Vi fører blandt andet:


  • Tørrede krydderier i lækker emballage
    Naturligt tørret basilikum og persille, som i deres vildt flotte “runde” flasker med skruelåg også pynter gevaldigt i køkkenet. De tørrede krydderurter egner sig fortrinligt i mange retter, og gør sig især godt på eksempelvis ovnristede kartofler og i dejlige marinader og dressinger.

  • Intense lækre saucer og pestoer i skønne glas med skruelåg
    Vi har håndplukket en super lækker klassisk sauce og en mindst lige så dejlig klassisk pesto fra LIE GOURMET, som du kan bestille hjem fra NORU: Intens kraftig og cremet Bearnaisesauce med lækker smag af frisk estragon, som kan nydes enten lunet eller kold. Og en skøn og klassisk Basilikumpesto med Grana Padano. Prøv dem!

  • Søde flydende honninger i dejlige glas med skruelåg
    Hos NORU fører vi begge LIE GOURMETs delikate og indbydende honninger: Den skønne flydende Hindbærhonning med 10% hindbær, og den lækre og intense Ingefærhonning med 10% ingefær. Begge de to vidunderlige honninger er fri for kunstige tilsætningsstoffer, ligesom de i øvrigt er glutenfri.

Gaver


LIE GOURMETs produkter er som skabt til hverdagsforkælelse i hjemmet, men også til gaver - værtindegaver, fødselsdagsgaver, påskeæg, mandelgave, som en lille opmærksomhed til naboen eller kollegaen etc. Pak gerne dine udvalgte lækre LIE GOURMET produkter i en af vores skønne kurve, og bland gerne med andre produkter fra NORU. Læs mere her om NORUs gaveservice.

Læs mindre
Viser 1 - 14 af 14