Filtrér produkter

Perle te

Perlete er teblade, der høstes, luftes med eller uden aromatiske blomster, frugt eller olier og rulles til hårde teperler, der tørres let, inden de er klar til brug.

Måske kender du allerede de spændende økologiske perleteer fra Chaplon? Der tale om yderst delikate og aromatiske teer fra Sri Lanka, der dyrkes uden kunstgødning, sprøjtemidler og...

Læs mindre

Perlete er teblade, der høstes, luftes med eller uden aromatiske blomster, frugt eller olier og rulles til hårde teperler, der tørres let, inden de er klar til brug.

Måske kender du allerede de spændende økologiske perleteer fra Chaplon? Der tale om yderst delikate og aromatiske teer fra Sri Lanka, der dyrkes uden kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer - og i øvrigt produceres under bæredygtige forhold. Hos NORU kan du vælge mellem seks forskellige virkelig lækre perleteer bestående af hvid eller grøn te i kombination med jasmin, citrus, rabarber etc. Læs mere om perlete nederst på siden.

Perlete er blade eller skud fra tebusken Camellia Sinensis, der efter høsten igennem flere dage luftes på riste under åben himmel - med eller uden aromatiske blomster, frugt og/eller olier - og efterfølgende håndrulles til hårde teperler, der sluttelig tørres let. Denne behandling af teen er meget skånsom, og man bevarer derfor i vidt omfang teens naturlige duft og aroma. Når perlerne under brygning overhældes med varmt vand, folder bladene sig ud og frigiver hele sin kraft, aroma, duft og vitaminer.

 

NORUs udvalg af perlete
 

Med NORUs lækre og økologiske perleteer fra Chaplon er der noget for enhver smag, og de kommer alle i Chaplons smukke tedåser, der sikrer, at aroma og duft bevares i videst muligt omfang og derfor også fungerer fint til opbevaring af teperlerne efter åbning.
 

Perle Te Jasmin - En delikat hvid te med liflig og naturlig duft og smag af blomstrende jasmin.

Perle Te Rabarber - Hvid te tilsat rabarber, der giver den skønneste smag af sommer og sol.

Grøn Perle Te - Skøn, rund og blød grøn te med masser af dejlig smag og duft.

Grøn Perle Te Paris - Fantastisk grøn te med mango og citrus, der er perfekt til både kolde vinterdage og lune sommeraftener.

Grøn Kvæde Perle Te - Endnu en vidunderlig grøn te. Den er tilsat kvædeolie, der giver den en pragtfuld smag helt ud over det sædvanlige.

Grøn Mynte Perle Te - Liflig grøn te med super aromatisk mynteolie. En virkelig frisk og delikat te.


 

Brygning

 
Dosering

Perlete laves direkte i det teglas  eller den kop, den skal drikkes af. Til et stort teglas bruges 10-15 teperler, og der kan med rigtig godt resultat brygges dejlig smagfuld te på de samme perler 2-3 gange.

 
Vandtemperatur

Til perlete bruges ca. 90 grader varmt kogt vand. Den rette temperatur opnås ved, at man lader det friske nykogte vand stå i 5-6 minutter, inden det hældes over teperlerne.

 
Trækketid

Den aromatiske Perlete skal trække, indtil blade og blomster har foldet sig helt ud, for at give optimal smag og duft. Det er ikke nødvendigt at si tebladene fra, inden man drikker teen, men husk at de samme teperler kan anvendes flere gange uden at miste sin dejlige smag.

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7 varer
Viser 1 - 7 af 7 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder