Hario V60 01 Kaffefiltre - æske med 40 stk

V60 01 Kaffefiltre, bleget - 40 stk

Hario
45-62-14

Hario kaffefiltre i papir, som passer til V60 Dripper 01. Kaffefiltrene er af høj kvalitet og hjælper dig med at brygge en god kop kaffe. Med 01 filtrene kan du brygge 1-2 kopper kaffe ad gangen. Der er 40 stk. kaffefiltre i æsken. Kaffefiltrene er FSC-mærket, så både dyr, skov og mennesker bliver beskyttet.

Læs mere om filterets form og anvendelse længere nede på siden.

16,00 kr.

Beskrivelse

Giv din kaffebrygning de bedste forudsætninger, med det originale papirfilter fra japanske Hario der passer til V60 Dripper 01 tragtene.
Filteret er lavet af de bedste papirfiltre, så de ikke afgiver smag til din kaffe. Du kan derfor roligt brygge med dine bedste kaffe i disse filtre.

Disse populære Hario kaffefiltre passer til alle V60 01 kaffetragte fra Hario samt Kintos 01 kaffetragte, som både findes i porcelæn og plastik. Kaffefiltrene er rigtig god at bruge til at brygge pour over kaffe eller filterkaffe-maskiner. Med 01 kaffefiltre, kan du brygge 1-2 kopper kaffe i hvert filter. I denne æske får du 40 stk. kaffefiltre. Den fine æske gør også, at disse Hario V60 01 Kaffefiltre - 40 stk., er gode at give i gave til kaffe-elskeren. 

Kaffefiltrene er FSC-mærket - dette betyder at papiret kommer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig bliver planter og dyr beskyttet og de mennesker der arbejder i skoven er uddannede derudover får de ordentlig løn og en høj sikkerhed. 

For at opnå den bedste kop kaffe, anbefaler vi, at du anvender så friskmalet kaffe som muligt. Her vil det med fordel være godt at købe hele kaffebønner, som du selv kværner i din kaffekværn. Husk at kaffen skal være medium-fintmalet, og ikke espresso fint, når du skal brygge filterkaffe. Den 'normale' dosering til en kop kaffe, er 10-12 gram malet kaffe og 120 ml kogende vand. Er du i stedet til en stærkere eller mildere kop kaffe, justeres mængden af kaffe efter smag.

Indhold: 40 stk.
Kopper kaffe: 1-2 kopper

Anvendelse af kaffefiltre ved brug af pour over kaffebrygning

Fold papirfilteret langs sømmene på den ene side og kom filteret ned i tragten. Tilføj så din malede kaffe i kaffefilteret og ryst kaffetragten stille, så kaffen ligger jævnt i filteret. Derefter tager du det kogende vand, men lad det lige stå kort så vandet lægger sig. Hæld det varme vand langsomt over så du fugter det malede kaffe, start fra midten og hæld langsomt udad i cirkelende bevægelser. Vent omkring 30 sekunder mens vandet løber igennem kaffen. 
Langsomt tilføjer du mere vand - anvend samme metode som før, med langesomme cirkel-bevægelser fra midten og ud. Sørg for at vandet ikke kommer i direkte kontakt med papirfilteret, men at der altid er godt med kaffe imellem. Når alt vandet er hældt over den malede kaffe og er løbet igennem, står du med en god omgang færdigbrygget kaffe som er klar til servering. Kaffebrygningen tager ca. 3 minutter og giver dig en fantastisk smagsfuld kop kaffe, hvor aromaen er i højsædet. 

Vi har fundet to ekstra lækre tilbehør, den ene er Harios V60 Drop Tray. Denne lækre filterholder kan både bruges til at sætte den drypende kaffetragt over i efter brug, eller blot kaffefilteret. Filterholderen virker til både Kinto og Harios kaffetragte og filtre. Samt Kintos holder til papirfiltre - som både holder styr på filtrene men også gør dem pæne at have stående fremme.

Hvorfor er kaffefiltrene kegleformet?

Kaffefiltrene har fået den fine kegleform, daformen tilføjer dybde til kaffelaget. Vandet flyder ind i centrum af filteret, og forlænger dermed den tid som den vandet har kontakt med det malede kaffe. Dermed kommer der mere smag til din kaffe.

Se alle vores kaffefiltre fra Kinto og Hario, du finder flere størrelser. Se dem allesammen samlet her.

Produktoplysninger

Bryggemetode
Filterkaffe
Materiale
Papir
FSC
Ja

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)