Filtrér produkter

Kaffefiltre & holdere

Kaffefiltre & holdere

Kaffefiltre og holdere - til skøn “gammeldags” kaffe

Sværger du til klassisk varm kaffe, som brygges på den "gammeldags" facon med malet kaffe i et kaffefilter, som overhældes med nykogt vand og langsomt - dråbe for dråbe - drypper ned i kanden under filteret, mens den skønne duft af friskbrygget kaffe breder sig i hele boligen? Så har du brug ...

Læs mindre

Kaffefiltre og holdere - til skøn “gammeldags” kaffe

Sværger du til klassisk varm kaffe, som brygges på den "gammeldags" facon med malet kaffe i et kaffefilter, som overhældes med nykogt vand og langsomt - dråbe for dråbe - drypper ned i kanden under filteret, mens den skønne duft af friskbrygget kaffe breder sig i hele boligen? Så har du brug for ikke alene en god kaffetragt, men også for ordentlige kaffefiltre af god kvalitet og en lækker holder til disse!

Kaffefiltre

Hos NORU tilbyder vi virkelig gode kaffefiltre fra Hario og Kinto af høj kvalitet og i forskellige størrelser. Filtrene fra Kinto er fremstillet af bomuld og træflis, som er omdannet til papir, og disse filtre giver kaffen en mere klar og ren smag end kaffe brygget i de klassiske kaffefiltre, idet disse filtre ikke afgiver smag til kaffen overhovedet! Filtrene fra Hario er også lavet af det bedste filter-papir, som heller ikke afgiver smag til kaffen!

Kaffefilter-holdere

De færreste gider rodet med kaffefiltre, der ligger og flyder i kaffeskabet eller -skuffen. Det er der råd for! Hos NORU forhandler vi Harios flotte filter-holder i hvidt porcelæn - den passer perfekt til Harios kaffefiltre str. 01 og 02. Holderens bund er kurvet, hvilket gør det lettere at få fat i et filter, og man kan med fordel opbevare både 01- og 02-kaffefiltre i holderen på samme tid ved at vende dem modsat hinanden. Også Kintos elegante, enkle og stilrene filterholder passer perfekt ind i de fleste køkkener. Den er - ligesom holderen fra Kinto - lavet i porcelæn. Den fås i en lækker brun og en ren hvid glasur. Både filterholderen fra Hario og Kinto kan i øvrigt nemt rengøres, da begge fint tåler opvask i maskine.

Brygning af filterkaffe

Dosering

Til almindelig mellemstærk filterkaffe anvendes 50-60 gram malede kaffebønner pr. liter vand. Brug et kaffemål, en køkkenvægt eller en almindelig spiseske, der rummer ca. 7 gram kværnet kaffe, hvis du ønsker en nogenlunde nøjagtig dosering. Vil du helst selv kværne dine kaffebønner, så smagen bliver så frisk som overhovedet muligt, har vi hos NORU et fint udvalg af lækre og funktionelle kaffekværne.

Vandtemperatur

Det anbefales, at vandet til filterkaffe har en temperatur på omtrent 93-96 grader, når brygningen starter. Den rette temperatur opnås ved at lade friskkogt vand stå i ca. 1 minut, inden det anvendes til kaffebrygning. For koldt vand giver nemlig en noget syrlig kaffe med mindre smag, og for varmt vand giver en kaffe med en besk og næsten brændt smag.

Selve brygningen

Brygning af filterkaffe er super let: 

  1. Kog vand til kaffen - brug evt. en af NORUs virkelig lækre og funktionelle kedler fra Kinto. Lad vandet køle lidt af.

  2. Sæt din kaffetragt på den kaffekande, hvori din kaffe skal brygges.

  3. Sæt et papirfilter i kaffetragten

  4. Hæld den ønskede mængde kværnede kaffebønner i filteret

  5. Hæld langsomt det kogte og let afkølede vand over kaffebønnerne i filteret, og lad den færdige kaffe dryppe langsomt ned i kanden. 

Smagstilsætning

Foretrækker du din kaffe med en mere kompleks aroma end den rene kaffesmag, kan du enten selv tilsætte yderligere smag til den færdigbryggede kaffe, eller du kan anvende kaffebønner, der allerede er tilsat ekstra smag - se f.eks. NORUs udvalg af kaffe med smag. Til den færdigbryggede kaffe kan du eksempelvis tilsætte sukker, honning, spiritus, kaffesirup, kanel eller andet, ligesom smagen kan afrundes med f.eks. mælk eller fløde. Til den søde tand tilbyder vi som tilbehør til kaffen desuden de lækreste delikate karameller og chokolade.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 12 af 12 varer
Viser 1 - 12 af 12 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder