Filtrér produkter

Kaffefiltre & holdere

Kaffefiltre & holdere

Sværger du til klassisk varm kaffe, som brygges på den "gammeldags" facon med malet kaffe i et kaffefilter, som overhældes med nykogt vand og langsomt - dråbe for dråbe - drypper ned i kanden under filteret, mens den skønne duft af friskbrygget kaffe breder sig i hele boligen? Så har du brug for ikke alene en god kaffetragt, men også for ordentl...

Læs mindre

Sværger du til klassisk varm kaffe, som brygges på den "gammeldags" facon med malet kaffe i et kaffefilter, som overhældes med nykogt vand og langsomt - dråbe for dråbe - drypper ned i kanden under filteret, mens den skønne duft af friskbrygget kaffe breder sig i hele boligen? Så har du brug for ikke alene en god kaffetragt, men også for ordentlige kaffefiltre af god kvalitet og en lækker holder til disse!

Kaffefiltre

Hos NORU tilbyder vi virkelig gode kaffefiltre fra Kinto af høj kvalitet og i forskellige størrelser. Filtrene er fremstillet af bomuld og træflis, som er omdannet til papir, og disse filtre giver kaffen en mere klar og ren smag end kaffe brygget i de klassiske kaffefiltre, idet disse filtre ikke afgiver smag til kaffen overhovedet! Kaffefiltrene fra Kinto passer perfekt til samme firmas lækre kaffetragte i porcelæn og til den virkelig eksklusive bryggeholder fra Kinto, som du også kan erhverve dig her hos NORU.

Kaffefiltrene fra Kinto fås til hhv. 2 og 4 kopper, og i pakken er der hele 60 filtre!

Kaffefilter-holdere

De færreste gider rodet med kaffefiltre, der ligger og flyder i kaffeskabet eller -skuffen. Det er der råd for! Hos NORU forhandler vi Kintos elegante, enkle og stilrene filterholdere, som passer perfekt ind i de fleste køkkener. Filterholderne er lavet i porcelæn, og de fås i en lækker brun og en ren hvid glasur. De rummer op til 60 kaffefiltre - præcis så mange som der er i en pakke Kinto kvalitets-kaffefiltre. Filterholderne fra Kinto kan i øvrigt nemt rengøres, da de fint går i opvaskemaskinen.

Brygning af filterkaffe

Dosering

Til almindelig mellemstærk filterkaffe anvendes 50-60 gram malede kaffebønner pr. liter vand. Brug et kaffemål, en køkkenvægt eller en almindelig spiseske, der rummer ca. 7 gram kværnet kaffe, hvis du ønsker en nogenlunde nøjagtig dosering. Vil du helst selv kværne dine kaffebønner, så smagen bliver så frisk som overhovedet muligt, har vi hos NORU et fint udvalg af lækre og funktionelle kaffekværne.

Vandtemperatur

Det anbefales, at vandet til filterkaffe har en temperatur på omtrent 93-96 grader, når brygningen starter. Den rette temperatur opnås ved at lade friskkogt vand stå i ca. 1 minut, inden det anvendes til kaffebrygning. For koldt vand giver nemlig en noget syrlig kaffe med mindre smag, og for varmt vand giver en kaffe med en besk og næsten brændt smag.

Selve brygningen

Brygning af filterkaffe er super let: 

- Kog vand til kaffen - brug evt. en af NORUs virkelig lækre og funktionelle kedler fra Kinto. Lad vandet køle lidt af.

- Sæt din kaffetragt på den kaffekande, hvori din kaffe skal brygges.

- Sæt et papirfilter i kaffetragten

- Hæld den ønskede mængde kværnede kaffebønner i filteret

- Hæld langsomt det kogte og let afkølede vand over kaffebønnerne i filteret, og lad den færdige kaffe dryppe langsomt ned i kanden. 

Smagstilsætning

Foretrækker du din kaffe med en mere kompleks aroma end den rene kaffesmag, kan du enten selv tilsætte yderligere smag til den færdigbryggede kaffe, eller du kan anvende kaffebønner, der allerede er tilsat ekstra smag - se f.eks. NORUs udvalg af kaffe med smag. Til den færdigbryggede kaffe kan du eksempelvis tilsætte sukker, honning, spiritus, kaffesirup, kanel eller andet, ligesom smagen kan afrundes med f.eks. mælk eller fløde. Til den søde tand tilbyder vi som tilbehør til kaffen desuden de lækreste delikate karameller og chokolade af høj kvalitet.

Læs mere
Viser 1 - 12 af 12 varer
Viser 1 - 12 af 12 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder