Hele kaffebønner

Står du og mangler friske kaffebønner til din kaffemaskine? Så har vi et særligt udvalg af de bedste kaffebønner til en fornuftig pris. Med kaffebønner fra Estate Coffee, Black Coffee Roasters, Farm Mountain, Holy BeanKAFFE specialisten og vores eget mærke NORU, kan du vælge lige den smagsoplevelse som du ønsker!

Ved at vælge hele kaffebønner...

Læs mindre

Står du og mangler friske kaffebønner til din kaffemaskine? Så har vi et særligt udvalg af de bedste kaffebønner til en fornuftig pris. Med kaffebønner fra Estate Coffee, Black Coffee Roasters, Farm Mountain, Holy BeanKAFFE specialisten og vores eget mærke NORU, kan du vælge lige den smagsoplevelse som du ønsker!

Ved at vælge hele kaffebønner har du allerede taget en god beslutning når det handler om at få det bedste ud af din kaffe. Med hele kaffebønner, kan du nemmere styre smagen - og kaffen er drøjere i brug. Derfor bruger du ikke lige så mange gram kaffe pr. kop.

Hele kaffebønner

Vi forstår godt at du har valgt at bruge hele kaffebønner! Hvad end du bruger espressomaskine, stempelkande eller en anden form for kaffemaskine, med hele kaffebønner som du kværner friskt, så finder du din smag her på siden. Kaffebønnerne sælges á 250 gram, 500 gram, 1000 gram eller helt op til 2 kilo og leveres direkte til dig.

Tjek også vores smarte abonnementsløsninger, så sparer du både tid og kræfter, og har altid kaffe lige ved hånden.

Hele og friske kaffebønner 

Hele kaffebønner opbevares bedre over tid uden at miste sin friskhed i forhold til malet kaffe, som allerede er kværnet. Det skyldes at overfladen på de hele kaffebønner er større og derfor undslipper aroma og smag ikke lige så hurtigt som på malet kaffe.

Med valget af hele kaffebønner kan du simpelthen ikke få mere frisk kaffe! Så vent med at kværne din kaffe til sidste øjeblik, inden du ønsker at brygge kaffen.

Sådan opbevarer du dine kaffebønner optimalt

Det er yderst vigtigt at du opbevare din kaffe korrekt. Ellers risikere du at kaffebønnerne ændre smag med tiden (læs: din kaffe mister smag og aroma). Derfor får du her opskriften på, hvordan og hvor du opbevarer dine kaffebønner optimalt.

Hvilken beholder skal du opbevare dine kaffebønner i?

Det bedste sted at opbevare dine kaffebønner er i en glaskrukke eller anden beholder med et tætsluttende låg. På den måde mindskes kaffens kontakt med luft, så kaffen bibeholder sin smag på bedste vis. Du kan evt. bruge en glasbeholder forseglet med gummipakninger og metal klemmer. En af de helt gammeldags, som du måske kender.

Vælger du kaffebønner fra fx Black Coffee Coasters, som kommer i poser, er det en god ide at opbevare kaffebønnerne i en krukke eller kaffedåse derhjemme, så snart du har åbnet posen. Så langt så godt.

Hvor i hjemmet skal du så opbevare din kaffe?

Først og fremmest gælder det om at finde en plads i dit hjem, hvor kaffebønnerne ikke udsættes for for meget:

  • Lys
  • Varme
  • Fugt
  • Luft

Det gælder om at finde et køligt sted i dit hjem. Jo mindre varme kaffebønnerne er udsat for jo bedre. Har du plads, holder kaffebønnerne sig faktisk bedst i køleskabet.

Men aldrig i fryseren! Fugt kan komme ind i beholderen med kaffebønnerne. Og du risikere også at den luft som trænger ind i kaffe kondenserer, når du lægger dine kaffebønner tilbage i fryseren. Det dur ikke!

Efter køleskabet vil næstbedste sted være et køligt, mørkt rum. Hvis du i forvejen har et skab til madopbevaring, som ikke udsættes for for meget varme, så kan din kaffe fint opbevares her.

Læs mere
Viser 1 - 65 af 65 varer
Viser 1 - 65 af 65 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder