Filtrér produkter

Bryggesæt

Bryggesæt

Bryggesæt - lækkert udstyr til kaffebrygning

Mangler du nyt lækkert udstyr til kaffebrygning? Eller skal du give den perfekte gave til en inkarneret kaffedrikker? Så bør du tage et godt kig på vores  flotte og funktionelle bryggesæt i forskellige stilarter, størrelser, materialer og til forskellige bryggemetoder. I mærkerne Hario, Kinto og Bloo...

Læs mindre

Bryggesæt - lækkert udstyr til kaffebrygning

Mangler du nyt lækkert udstyr til kaffebrygning? Eller skal du give den perfekte gave til en inkarneret kaffedrikker? Så bør du tage et godt kig på vores  flotte og funktionelle bryggesæt i forskellige stilarter, størrelser, materialer og til forskellige bryggemetoder. I mærkerne Hario, Kinto og Bloomingville får du koldbryggere, udstyr til slow-brygning, bryggeholdere til filterkaffe etc.

Bryggemetoder

Skal du brygge en så perfekt kop kaffe, som muligt, kan det anbefales, at du kværner dine kaffebønner selv. Det er ikke en absolut nødvendighed for at kunne brygge en rigtig velsmagende kop kaffe, men friskmalede bønner giver almindeligvis kaffen den mest intense smag.

Hos NORU finder du et varieret udvalg af både hele kaffebønner og malet kaffe. Ligeledes forhandler NORU - udover de nedenfor viste lækre bryggesæt - også flotte og funktionelle kaffekværne samt en lang række andet bryggeudstyr, kander, kaffetragte og kaffefiltre etc. af høj kvalitet.

Bryggesæt til filterkaffe

Med et Hario brygge- eller pourover-kit, et lækkert bryggesæt i klart glas fra Bloomingville eller med et Kinto bryggesæt eller bryggeholder fås en intens og fyldig kaffe, hvor aromaen kommer til sin fulde ret. Brug medium malede kaffebønner - det giver den bedste kaffe, når den brygges i filter.

  1. Hæld fire spsk. malede kaffebønner pr. halve liter vand i kaffefilteret. 

  2. Overhæld langsomt kaffebønnerne med kogt og let afkølet vand 

  3. Servér, når al vandet er løbet igennem kaffefilteret.

Koldbrygger

Koldbrygget kaffe er fantastisk at drikke, som det er, eller anvende når du skal lave iskaffe. Den er knap så bitter, som hvis du varmbrygger kaffen og efterfølgende køler den ned, men du får stadig koffeinen og den gode smag fra bønnerne.

Til en kande koldbrygget kaffe, skal du bruge groftkværnede kaffebønner.

  1. Fyld filteret i karaflen op med en passende mængde malet kaffe, der passer til den styrke, du ønsker. Hvis du ikke har prøvet at brygge kold kaffe før, anbefaler vi, at du starter med at brygge ud fra målestoksforholdet 1:4 - dvs. 1 del kværnet kaffe til 4 dele vand. 

  2. Sæt filteret fast i karaflen

  3. Fyld koldt vand på

  4. Skru låget på og lad kaffen trække i køleskab i minimum 12 timer.

Det er en god idé at sætte kaffen over om aftenen, så du har dejlig forfriskende og iskold kaffe næste dag!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 14 af 14 varer
Viser 1 - 14 af 14 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder