Citron Sirup fra Big Farm Boys

Citron Cocktail Sirup - 240 ml

En god og smagsfuld citron sirup, som du ikke finder den andre steder. Siruppen er håndlavet varierer i smag fra produktion til produktion. En ægte kvalitets-sirup, lavet på gode råvarer som er perfekt til bl.a. drinks. Læs mere om den skønne sirup længere nede.

101-41-02
59,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Med Citron Cocktail Sirup fra Big Farm Boys, får du ikke bare en helt normal sirup. Siruppen er nemlig håndlavet og hjemmelavet, hvilke giver en rigtig god smagskvalitet, men også en forskellighed i smagen. Siruppen er lavet på friske citroner, tilsat friske fennikelfrø. Så når citronerne skifter i smag - afhængig af årstid, modenhed mm., så gør siruppen det også. Big Farm Boys står selv og koger sirupperne sammen og hælder det på flasker, så de er helt sikre på, at du får den allerbedste kvalitet.

En dejlig og frisk sirup, som er meget anvendelig i drinks, men du kan også bruge dem sammen med f.eks. danskvand. Her får du et eksempler på en god drink med citron sirup:

Citronmåne
4 cl. Grand Botanical Gin fra Big Farm Boys
4 cl. Citron Cocktail Sirup
Saften af 1⁄2 citron
Isterninger
Shaker

Sådan gør du: Kom alle fire ingredienser i din shaker og shake den godt. Fyld et cocktailglas med lidt is og hæld din blanding over, og tilsidst topper du med lidt revet citronskal.

Produktoplysninger

Alkohol
Nej
Indhold pr. flaske
24 cl
Land
Danmark

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)