Selvforkaelelse i massevis, skoenne produkter fra Chic Antique
Herlig selvforkaelelse, skoenne produkter fra Chic Antique

Trænger du til lidt selvforkælelse, ovenpå en hård  og kold vinter? Så skal du læse med her. Vi har samlet en masse skønne ting til hjemme-spaen.
Her i guiden finder du alt hvad du skal bruge til at pleje hele kroppen. Vi har sørget for, at gøre det let og overskueligt for dig, ved dele blogindlægget op, så du har alt hvad du skal bruge til kroppen, til ansigtet, til hænderne og til fødderne.

Du kan jo endda samle dine gode veninder, så I kan lave jeres egen hjemme-spa. Og til gode venner og veninder går vin og cocktails jo rigtig godt i spænd.

Tryk på knappen nedenfor og så finder du endnu mere lækker luksus og skønt udstyr til hele kroppen

Udstyr

For at pleje din hud allerbedst anbefaler vi, at få det rette udstyr. Ved at bruge en massagebørste øger du blodcirkulationen og blodforsyningen til hudens celler forøges. Oveni det, får du nemt masseret creme, salve, olie eller skintonic ind i huden.
Med en badehandske, får du nemt en lækker eksfoliering af huden. Den sorte handske, som er lavet i bambus sørger for, at massere de døde hudceller væk, og efterlader huden blød og lækker.
Badebørsten i bambus har et langt skaft, så du nemt kan nå om på ryggen, når du sæber dig ind i badet. Naturhårene på børsten, er også med til at stimulere blodcirkulationen i kroppen. Med en lækker kropssæbe får du den maksimale nydelse og forkælelse.

Til kroppen

Din krop fortjener det bedste. Så forkæl den endelig, med de skønneste produkter som vi har gjort klar til dig. 
Med den lækre body lotion får din krop tilført den rette mængde fugt, da den er tilført olivenolie, som efterlader huden blød og smidig efter brug.
Brug en scrub, hvis du virkelig skal give din krop noget ekstra forkælelse. Scrub No. 5 er tilført kaffegrums fra Arabica kaffebønner, der er med til at opstramme og forynge din krop. Denne fantastiske scrub er fyldt med lækre antioxidanter og koffein, som virkelig er skønt for din krop.
Efter badet, kan du med fordel smøre din krop ind med body oil. Denne er fyldt med lækker økologisk olivenolie, som efterlader din krop blød og lækker. Olien har en svag duft at bergamot, så du ikke engang behøver at tænke på, hvilken parfume du skal have på, da du allerede dufter skønt med denne. 

Til hænderne

Få de blødeste - og sundeste hænder. For at du undgår, at få tørre hænder, skal du bruge håndsæber som ikke indeholder "Sodium Laureth Sulfat". Produkterne fra Vølve og UASHMAMA, er fri for dette, og fyldt med lækre økologiske og naturlige aromaer. 
Især efter denne hårde vinter, går de fleste nok og tænker over, hvordan vi kan få lidt blødere hænder. 
Den flydende håndsæbe No. 2 fra Vølve er økologisk og vegansk og så har den fået tilføjet blæretang, som har en detoxing-effekt.
De flydende håndsæber fra UASHMAMA er fyldt med italiensk olivenolie, som fugter huden og efterlader den blød og lækker.
Hverken produkterne fra UASHMAMA eller Vølve, er testet på dyr. 

Til ansigtet

Blødgør den smarte konjac svamp og så har du en genbrugelig svamp, som du nemt kan fjerne make-up med, eller smøre ansigtet med creme, eller nemt fjerne resterne af en ansigtsmaske.
Med Éternel Scrub No. 0 får du en skøn, parfumeri scrub til ansigtet, som også er 100 % vegansk. Den efterlader dit ansigt blødt, lækkert og smidigt. 
Éternel kulmaske No. 0 - renser dine porer i ansigtet og eksfolierer huden. Masken er uden parfume og tilføjer masser af fugt til dit ansigt.

Til fødderne

Fodbadesalt No. 1 er med til at bekæmpe hård hud på fødderne. Salten opbløder den hårde hud, hvorefter bivoksen, går ind og danner en beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem. Mentolen, som også er tilført i fodbadesalten, virker desuden kølende og opfriskende.
Med en pimpsten får du nemt fjernet de døde hudceller fra både hænderne og fødderne. Lavastenen eksfolirer huden og plejer din tørre hud. Du fugter blot pimpstenen og så masserer du dine fødder, efter badet, eller efter du har brugt fodbadesalten fra Vølve.
Vidundersalve No. 2 fra Vølve, har enormt mange lækre formål. Brug den som fodcreme, håndcreme, eller til læberne. Rosenknopperne i salven, går ind og modvirker tør og irriteret hud. Derudover er vidundersalven med til at styrke og løfte huden.

Til hjemmespaen

BIG WAFFLE tekstilerne, fra The Organic Company er en utrolig lækker, stilfuld og populær serie af varer. 
The Organic Company producerer kun tekstiler I økologisk bomuld og går højt op i, at kvaliteten er i højsædet. 

Forkæl dig selv, med de lækre vaskeklude i de smukke farver, Stone og Dark Grey. Ikke nok med, at de ser utroligt smukke ud liggende fremme på badeværelset, så er de jo altså økologiske og lækre bløde.

BIG WAFFLE badekåben er en skøn sag, at have hængende i soveværelset, eller på badeværelset. Det sted, hvor der er kortest for dig, at nå den! Hvad enten du lige er stået op, lørdag morgen, og trænger til, at slænge dig i noget lækkert stof, eller efter et lækkert varmt bad. Badekåben er også lavet i økologisk, lækkert bomuld.

En fin gave fra danske stelton