Guides

Her har vi samlet alle de gode guider med tips & tricks, gode idéer og uddybende forklaringer, som vi hos NORU gennem tiden har lavet til dig. Du kan blandt andet både finde tips til kaffebrygning, vejledning i rengøring af dit køkkenudstyr, den bedste guide til te-brygning og meget andet nyttigt.

Når vi hos NORU oplever, at vores kunder efterspørger uddybende information - eksempelvis om hvordan man skal kværne sine egne kaffebønner, hvad man kan bruge kaffegrums til eller f.eks. hvilke varianter af grøn te, der findes - vælger vi i nogle tilfælde at udarbejde en guide, som vi lægger lige her på siden, så man altid kan finde den igen, og så den samtidig også kan komme andre til gode.

Ind imellem skriver vi vores nye guider i et lidt mere personligt sprog og på grundlag af dels de erfaringer, vi har i NORU, og dels de mere personlige erfaringer, som den enkelte forfatter har. Håbet er, at sproget dermed bliver en anelse mere hverdagsagtigt - og måske lidt lettere at læse og forholde sig til.

En slags NORU-håndbog

Samlet set kan denne side i NORU's webshop ses som en slags "NORU-håndbog", hvor du kan finde både inspiration og alverdens nyttig og uddybende information om blandt andet kaffe og te, renholdelse af kaffemaskiner, varianter af grøn te, kaffe-formalingsgrader og meget andet. Et eksempel på en guide, der er skrevet, så den først og fremmest kan tjene til inspiration, er vores "Gode undskyldninger for at drikke gin i efteråret..." - den er selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet.

Gaveidéer

Her på siden vil du også kunne finde lidt gaveidéer, men savner du inspiration til netop gaver, bør du især også kigge under menupunktet "Gaver", hvor du kan finde masser af forslag til værtindegaver, gavekurve m.m., som vil vække glæde hos modtageren.

Opskrifter

Hvis du savner inspiration til spændende varme eller kolde drikke - eller måske til lækre kaffe-cocktails eller spændende kager med kaffe eller te, så tag også et kig på vores opskrifter. Dem kan du også altid finde igen enten ved at klikke her eller ved at klikke på "Vores lækre opskrifter" under "Inspiration" i bunden af siden.

Mangler du en guide?

Hvis du synes, at der mangler en relevant guide i samlingen her på siden, så skriv meget gerne til os på info@noru.dk. Så sørger vi for at udarbejde den, når og hvis det er muligt.

Sådan holder du en corona-sikker studenterfest

I denne tid hvor COVID-19 i dén grad sætter dagsordenen for hvordan vi er sammen socialt, har jeg fundet vores allerbedste tips frem til dig, så du kan holde både en fantastisk studenterfest og en festlig studenterkørsel. Læs med og få gode input til en hyggelig dag, der både er festlig og sikker.

Gitte

COVID-19 og levering af pakker fra NORU

Vil du gerne vide mere om hvad NORU gør for at passe på dig og alle os andre i denne tid, så kan du her læse om hvordan vi håndterer dine varer og pakker.

Gitte

Brug din kaffegrums til alverdens formål!

Der er absolut ingen grund til at smide din kaffegrums i skraldespanden - vi har her samlet en liste til dig med gode idéer til hvad du kan bruge din kaffegrums til

Gitte

Kaffevarianter

I tvivl om hvor mange forskellige slags kaffe drikke der egentlig findes? Helle har været på jagt og har sammensat denne lille guide til alskens gode kaffevarianter.

Helle

Håndlavede og mundblæste glasvarer

Håndlavet eller mundblæst glas er et virkelig lækkert og indbydende materiale, som anvendes til et hav af forskellige ting til hjemmet. Ikke mindst til drikkeglas, flotte kander og smukke skåle, som kan gøre ethvert veldækket spisebord til noget helt særligt. Det er helt utrolig smukt og svært at få øjnene fra, når lyset reflekteres i de fascinerende farver, smukke mønstre og helt unikke og fine bobler i det lækre mundblæste glas.

Helle

Forkæl dig selv og din krop

Vi har lavet en guide til dig. Så du kan komme godt fra start i det nye år. Læs med her og få gode ideer til, hvad du kan bruge, til en omgang lækker spa-hygge og selvforkælelse.

Casper

Derfor shopper jeg helst på nettet

At foretage sine indkøb i lutter - eller næsten lutter - webshops er ved at blive mere og mere normalt. Ikke mindst er det blevet langt mere normalt under og efter Corona-krisen, hvor der er kommet mange nye kunder til i hvert fald de danske webshops. De forbrugere, der ellers har sværget til fysiske butikker, har nu også i stort tal fået prøvet indkøb via webshops af, og kan for manges vedkommende se fordelene ved denne indkøbsform. Læs her hvorfor jeg foretrækker at købe ind på nettet.

Helle

Jeg elsker perle-te!

Jeg er normalt først og fremmest kaffedrikker, men selvfølgelig drikker jeg også te indimellem. Når jeg gør dét, så er det for det meste perle-te, jeg sværger til - for det elsker jeg simpelthen! Det er der rigtig gode gode grunde til (synes jeg), og du kan læse meget mere om disse lige her. 

Helle

Kaffekapsler med god samvittighed

Klassiske kaffekapsler er kolossalt miljøbelastende, men ved du godt, at der findes rigtig gode alternativer? Læs her om, hvordan du som miljøbevidst og ansvarlig forbruger sagtens kan brygge kaffe med kaffekapsler og stadig have god samvittighed!

Helle