Kolde drikke

Her finder du de skønneste opskrifter på læskende kolde drikke, der passer perfekt til varme sommerdage, men som også sagtens kan - og må - nydes om vinteren i sofahjørnet.

Læskende drikke til sommer og vinter

Især når det er rigtig varmt i vejret, har man brug for og lyst til masser af læskende kolde drikke, men altså...naturligvis kan og må man også drikke kolde drikke om vinteren! Faktisk er der jo nogen mennesker, der til hver en tid - og både sommer og vinter - foretrækker kolde drikke fremfor varme. Og gerne nogle lidt anderledes og spændende af slagsen. Vores opskrifter herunder er bestemt også til netop jer, der har det sådan. I vil sikkert finde det ekstra dejligt, at vi også har rigtig gode bud på både kaffe og te i iskolde udgaver.

Særligt delikate kolde drikke

Nogen gange bliver man bare så træt af de dér sodavand og den sædvanlige saftevand fra supermarkedet. Og når det sker, er det tid til at sondere terræn og finde frem til nye og interessante kolde læskende drikke af god kvalitet. Det kan være alt fra spændende nye sodavand af ekstra god kvalitet, super delikat limonade i forskellige smagsvarianter, lækker saftevand af ordentlige råvarer, men også varianter af drikke, som man ellers mest drikker varme - f.eks. alverdens varianter af iskaffe, iste, iskakao etc.

Her i NORUs webshop finder du både super lækre varianter af kolde drikkevarer og spændende opskrifter på læskende kolde drikke. Vores allerbedste opskrifter på virkelig skønne kolde drikke finder du nedenfor - og husk også at tage et kig på vores mange lækre kolde drikkevarer, hvor der er noget for enhver smag.

Ugens opskrift - Ananas lemonade

En lækker sommerlig lemonade. Så kan du tage forskud på det gode sommervejr, med en drink som virkelig smager eksotisk og lækkert

Casper

Lækker cremet kaffe-milkshake

Denne intet mindre end fantastiske milkshake til voksne er med stor smag og super let og hurtig at lave! Opskriften rækker til to personer.

Helle

Fabelagtig is-te med kamille

Sådan tilbereder du en skønt læskende kamille-drik til en hed sommerdag

Helle

Lækker usødet koldbrygget iste

Hos NORU har vi fundet frem til en lækker koldbrygget iste, som både kan nydes i den sunde hverdag og til weekendens forkælelse. Den kan drikkes af både børn og voksne - og gerne hele året rundt!Vi anbefaler, at man laver iste med koldt vand. Når man bruger varmt vand, kan teen få et mere grumset udtryk - så koldt vand er hele hemmeligheden bag en klar og fin iste. Følg opskriften og VOILA! Du har nu en fantastisk koldbrygget iste, som du kan drikke med isterninger!

Helle

Læskende koldbrygget lakrids-te med hindbær

Nyd denne lækre, forfriskende drikke på de varme sommerdage - den er et kæmpe hit hos dem der elsker lakrids og hindbær.

Helle

Lækker iskaffe

Der er ikke noget bedre end et glas kold iskaffe om sommeren! Nemt lavet med en kop kaffe, isterninger og mælk

Gitte

Skøn og let frappe

Hurtig opskrift på en velsmagende og lækker iskaffe! Lavet med de ppoulære frappé baser fra Monin.

Helle