Hurtig levering 30 dages returret Fri fragt på ordrer over 299,- Bestil inden kl 16 for levering i morgen Kundeservice: Tlf. 42421115Opret en kontoLog ind
Bosch kaffemølle, en rigtig god begynder kaffekværn

Bosch kaffemølle

Varenr. BOSCH-MKM6003
fra Bosch
Pris: 220,-
På lager
Skal du igang med at kværne hele kaffebønner? Så er denne lille kaffekværn lige noget for dig!

Rigtig god "begynder-kværn" til dig der skal igang med at kværne dine første kaffebønner. Med denne kaffemølle fra Bosch har du et godt udgangspunkt for at komme igang med at kværne selv.

For der er bare ingen bedre smag end en kop kaffe brygget på friskkværnede bønner. Det gør også bønnerne mere drøje i brug, så husk at start med at dosér lidt mindre kaffe end du plejer med formalet kaffe. Der er bare mere smag i friskkværnede kaffebønner.

Denne kaffekværn er test-vinder

Det er ikke uden grund, at denne kaffekværn gang på gang vinder når den testes mod kværne i samme prisklasse. For udover at være driftsikker og nem at betjene, så har den også en sikkerhedsforanstaltning, så den kun kan kværne når låget er sat helt på.
Kniven og skålen indeni er lavet i rustfrit stål og den har en effekt på 180 watt. 

Hurtig levering
30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 299,-
Bestil inden kl 16 for levering i morgen
Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.

Kurven er tom

Vi vil gerne byde på en småkage til kaffen - så ved at du fortsætter med at besøge NORU, accepterer du også vores brug af cookies.