Kaffe udstyr

Kaffeudstyr - alt i lækkert udstyr til brygning af kaffe

I Danmark er brygning af kaffe de senere år næsten blevet en kunstart. Der brygges på alverdens forskellige måder og med alverdens forskellige kaffetyper med forskellige ristningsprofiler, kværningsgrader, smagstilsætninger etc. Er også du blevet glad for virkelig god kaffe, og kan du lid...

Læs mindre

Kaffeudstyr - alt i lækkert udstyr til brygning af kaffe

I Danmark er brygning af kaffe de senere år næsten blevet en kunstart. Der brygges på alverdens forskellige måder og med alverdens forskellige kaffetyper med forskellige ristningsprofiler, kværningsgrader, smagstilsætninger etc. Er også du blevet glad for virkelig god kaffe, og kan du lide at brygge den selv og evt. eksperimentere med ristning og kværning osv., så har du også brug for rigtig godt udstyr til hjemmebrygning. Det finder du herunder. Tag dog også et kig på vores lækre kaffe- og espressomaskiner, kaffekværne og andet lækkert elektronisk udstyr under "Tilbehør - Maskiner", og kast også gerne et kig på vores lækre udstyr til opbevaring og ikke mindst servering under “Tilbehør - Diverse".

Sortiment

NORUs sortiment af kaffeudstyr omfatter et skønt udvalg af virkelig lækre bryggesæt, stilrene koldbryggere, skønne espresso-, mokka- og kaffekander, kaffetragte i mange dejlige kvaliteter, kaffefiltre og holdere dertil, indbydende slow brew udstyr, funktionelle stempelkander og meget meget mere.

I vores gode sortiment har vi udstyr til både hverdag og fest. Vi har i sandhed noget for enhver smag, vi har det i mange kvaliteter, materialer og prislejer - og så egner meget at vores kaffeudstyr sig usædvanlig perfekt også som gaver. Vælger du en af de lidt billigere ting som gave - f.eks. en af de virkelig lækre Hario Dripper kaffetragte i klar plast - kan du altid supplere op med lidt lækker kvalitetskaffe eller -chokolade, hvis du synes. Har du lidt flere penge til rådighed til en virkelig lækker gave til den meget kaffeglade kollega, gode ven eller et familiemedlem så tag eksempelvis et kig på det super indbydende, dekorative og utrolig lækre kobberudstyr også fra Hario. Her skal især fremhæves den nærmest ikoniske kaffetragt, den tilhørende måleske og ikke mindst den helt fantastiske Kettle Buono - den klassiske og meget smukke kobberkeddel med svanehals.  Andet udstyr, der næsten med sikkerhed vil imponere og glæde gavemodtageren er f.eks. de flotte stempelkander fra Horwood, de flotte kaffetragte i keramik fra Broste Copenhagen, bryggeholderne fra Kinto og hvis gavemodtageren - eller du selv - virkelig er interesseret i kaffe, går med en lille barista maven, og der skal ofres noget mere på en gave eller på gedigen selvforkælelse, så overvej den helt fantastiske Coffee Roaster Retro fra Hario - en gave til de mest seriøse kaffenørder. Med den har du mulighed for at tage “kafferiet” til helt nye niveauer, når du selv rister bønenrne til din kaffe helt efter din egen smag. Samtidig med, at den er super funktionel, er kafferisteren også utrolig dekorativ i køkkenet. Det samme gælder de skønne Pure Kettle elkedler fra PLINT, der udover at være effektive vandvarmere også med deres hyggelige lidt gammeldags kaffekande-design og de helt vidunderlige pastelfarver pynter gevaldigt både i køkkenet og på kaffe- eller tebordet.

NORUs kaffeudstyr er generelt i høj kvalitet, og i vores sortiment finder du også masser af andre skønne varer fra mange kendte brands, bl.a. fra Kinto, Bialetti, Forever, Horwood, Broste Copenhagen, Hario,  De’Longhi, Plint, NORU, Eigenart m.fl. Se det altsammen ved at klikke dig ind på de forskellige kategorier længere nede på siden - eller se det hele endnu længere nede.

Derfor skal du købe dit kaffeudstyr hos NORU

Hos NORU går vi op i god kvalitet, ligesom vi også går ind for bæredygtighed. Og når du køber dine varer hos os, er du sikret gode fragtmuligheder, endda mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og også mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de mest almindelige betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du selvfølgelig også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med dit betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores allerbedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder, at hvis du foretager din bestilling inden kl. 16, sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå rigtig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge at få dine varer leveret med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer dem samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Er du i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du mulighed for selv at afhente dine bestilte varer hos os - det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og varerne er klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil derfor bede dig ringe til os på 42421115 for nærmere aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
per side
Viser 1 - 100 af 184 varer
Viser 1 - 100 af 184 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder