Filtrér produkter

Materiale
Kaffekander

Kaffekander

Kaffekander - til brygning og smuk servering

Hvem kan ikke bruge en ny lækker kaffekande, som man kan slow-brygge kaffen direkte i, og som samtidig også er rigtig flot til servering? Hos NORU forhandler vi smukke og praktiske kaffekander i varmeresistent glas i forskellige modeller - alle fra japanske KINTO og HARIO. De fås i forskellige større...

Læs mindre

Kaffekander - til brygning og smuk servering

Hvem kan ikke bruge en ny lækker kaffekande, som man kan slow-brygge kaffen direkte i, og som samtidig også er rigtig flot til servering? Hos NORU forhandler vi smukke og praktiske kaffekander i varmeresistent glas i forskellige modeller - alle fra japanske KINTO og HARIO. De fås i forskellige størrelser, i smukke bløde runde former og med mere enkle og stilrene udtryk, ligner en million på et kaffebord, og er super lette at rengøre!

Kaffekander fås som bekendt i forskellige størrelser, med vidt forskellige udtryk, og i forskellige materialer. Mange anvender blot de ofte lidt kedelige kander fra “gammeldags” kaffemaskiner til servering af kaffen, eller kaffen brygges direkte i koppen fra en mere moderne kaffemaskine - men med en indbydende og lækker kaffekande, der også tager sig godt ud på kaffebordet, får man bare en endnu bedre kaffeoplevelse!

Anvendelse

Det er utrolig let og ligetil at slowbrygge kaffe direkte i en kaffekande. Man placerer simpelthen sin kaffetragt øverst på kanden, isætter et kaffefilter, hælder en passende mængde malet kaffe i filteret og overhælder bønnerne langsomt med kogt varmt vand. Mens en vidunderlig duft af friskbrygget kaffe breder sig i rummet, løber vandet langsomt igennem filteret, og kaffen drypper dråbe for dråbe ned i kaffekanden, der kan sættes direkte på bordet, når kaffen er klar. Kaffen kan i øvrigt holdes varm i længere tid ved brug af en tehætte over kanden.

For den allermest suveræne kaffesmag kan du i øvrigt overveje at male dine kaffebønner selv - evt. ved hjælp af en af NORUs effektive kaffekværne. NORU forhandler også kaffetragte og kaffefiltre, som passer fint til brygning i netop de ovenfor præsenterede kaffekander.

NORUs KINTO og HARIO kaffekander i glas kan naturligvis også anvendes til andre formål og andre varme og kolde drikke - for eksempel til servering af varm eller kold kakao, til hjemmelavet iste, til varm julegløgg eller til limonade med masser af isterninger. Og husk, at NORU også forhandler lækre kopper og -krus, der passer rigtig fint sammen med kaffekanderne.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 11 af 11 varer
Viser 1 - 11 af 11 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder