Filtrér produkter

Materiale
Kaffekander

Kaffekander

Hvem kan ikke bruge en ny lækker kaffekande, som man kan slow-brygge kaffen direkte i, og som samtidig også er rigtig flot til servering? NORU forhandler smukke og praktiske kaffekander i glas i forskellige modeller - alle fra japanske KINTO. De fås i forskellige størrelser, ligner en million på et kaffebord,  og er super lette at rengøre!

Kaff...

Læs mindre

Hvem kan ikke bruge en ny lækker kaffekande, som man kan slow-brygge kaffen direkte i, og som samtidig også er rigtig flot til servering? NORU forhandler smukke og praktiske kaffekander i glas i forskellige modeller - alle fra japanske KINTO. De fås i forskellige størrelser, ligner en million på et kaffebord,  og er super lette at rengøre!

Kaffekander fås som bekendt i forskellige størrelser, med vidt forskellige udtryk, og i forskellige materialer. Mange anvender blot de ofte lidt kedelige kander fra “gammeldags” kaffemaskiner til servering af kaffen, eller kaffen brygges direkte i koppen fra en mere moderne kaffemaskine - men med en indbydende og lækker kaffekande, der også tager sig godt ud på kaffebordet, får man bare en endnu bedre kaffeoplevelse!

 

NORUs lækre kaffekander

NORU forhandler de skønneste kaffekander i varmeresistent glas fra japanske KINTO, og du kan finde både små og lidt større kander i smukke, bløde og runde former og i mere enkle og stilrene former, som du kan slowbrygge din kaffe i og efterfølgende kan sætte direkte på bordet.

 

SCS-02-CS - Smuk og rund kaffekande i varmeresistent glas, 300 ml.

Smuk lille kaffekande til slowbrygning. Kaffekanden er lavet i varmeresistent glas og kan gå i mikrobølgeovn. Den er desuden super let at rengøre og kan tåle maskinopvask. Kanden pynter på ethvert kaffebord, og vil være flot også til servering af kolde læskedrikke - eksempelvis iste.

 

SCS-04-CS - Smuk og rund kaffekande i varmeresistent glas, 600 ml. 

Smuk lidt større kaffekande til slowbrygning. Kaffekanden er lavet i varmeresistent glas og kan gå i mikrobølgeovn. Den er desuden super let at rengøre og kan tåle maskinopvask. Kanden pynter på ethvert kaffebord, og vil være flot også til servering af kolde læskedrikke - eksempelvis iste.

 

SCS-02-CJ - Enkel og stilren kaffekande i varmeresistent glas, 300 ml. 

En lille og meget indbydende kaffekande til slowbrygning. Den er i flot tidløst design, er lavet i varmeresistent glas og kan både tåle at gå i mikrobølgeovn og i opvaskemaskine. Kanden har et enkelt og flot udtryk, og den kan naturligvis også bruges til andet end kaffe - eksempelvis til varm kakao.

 

SCS-04-CJ - Enkel og stilren kaffekande i varmeresistent glas - 600 ml.

En lidt større og meget indbydende kaffekande til slowbrygning. Den er i flot tidløst design, er lavet i varmeresistent glas og kan både tåle at gå i mikrobølgeovn og i opvaskemaskine. Kanden har et enkelt og flot udtryk, og den kan naturligvis også bruges til andet end kaffe - eksempelvis til varm kakao.

 

SCS-S02 - Flot og moderne kaffekande i varmeresistent glas - 300 ml.

Endnu en lille skøn kaffekande til slowbrygning. Også denne dejlige kande er i varmeresistent glas og kan både tåle at gå i mikrobølgeovn og i opvaskemaskine. Kanden har et lækkert og moderne udtryk, og den kan bruges til både varme og kolde drikke.

 

SCS-04-CS - Flot og moderne kaffekande i varmeresistent glas - 600 ml.

Endnu en lidt større skøn kaffekande til slowbrygning. Også denne dejlige kande er i varmeresistent glas og kan både tåle at gå i mikrobølgeovn og i opvaskemaskine. Kanden har et lækkert og moderne udtryk, og den kan bruges til både varme og kolde drikke.

 

Anvendelse

Det er utrolig let og ligetil at slowbrygge kaffe direkte i en kaffekande. Man placerer simpelthen sin kaffetragt øverst på kanden, isætter et kaffefilter, hælder en passende mængde malet kaffe i filteret og overhælder bønnerne langsomt med kogt varmt vand. Mens en vidunderlig duft af friskbrygget kaffe breder sig i rummet, løber vandet langsomt igennem filteret, og kaffen drypper dråbe for dråbe ned i kaffekanden, der kan sættes direkte på bordet, når kaffen er klar.

Kaffen kan i øvrigt holdes varm i længere tid ved brug af en tehætte over kanden.

For den allermest suveræne kaffesmag kan du overveje at male dine kaffebønner selv - evt. ved hjælp af en af NORUs effektive kaffekværne. NORU forhandler i øvrigt også kaffetragte og kaffefiltre, som passer fint til brygning i netop de ovenfor præsenterede kaffekander.

NORUs KINTO kaffekander i glas kan naturligvis også anvendes til andre formål og andre varme og kolde drikke - for eksempel til servering af varm eller kold kakao, til hjemmelavet iste eller til limonade med masser af isterninger. Og husk, at NORU også forhandler lækre kopper og -krus, der passer rigtig fint sammen med kaffekanderne.

Læs mere
Viser 1 - 11 af 11 varer
Viser 1 - 11 af 11 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder