Ekstra Jomfru Oliven Olie m/ Oregano fra La Chinata

Ekstra Jomfru Oliven Olie m/ Oregano - 250 ml

La Chinata
83-122-12

Her finder du en dejlig spansk ekstra jomfru oliven olie, som giver en dejlig intens og frisk smag til dine retter. Olien er lavet på den bedste ekstra jomfru oliven olie, og har fået tilføjet det skønne krydderi ,oregano. Ekstra jomfru oliven olien kan bruges i mange retter, læs mere om dem længere nede på siden.

Beskrivelse

Nu kan du tilføre dine retter et dejlig aromatiserende touch i form af oliven olien. Med Ekstra Jomfru Oliven Olie m/ Oregano, får du en dejlig aromatiserende olie lavet på den bedste ekstra jomfru oliven olie. Olien er tilsat det smagsfulde og mest anvendte krydderi i Middelhavsdiet, nemlig oregano. Oreganoen beriger den lækre olie med en særlig intens og frisk smag.

Oliven olien kommer fra spanke La Chinita, og har udover den fantastiske smag fået et lækkert design, som gør den flot at have stående fremme. I olien ses oreganoen, som er lagret i glas flasken, og giver et flot udtryk samt den dejlige aroma som olien har.

For at opretholde oliens egenskaber, anbefales det at du bruger Ekstra Jomfru Oliven Olie m/ Oregano i kold eller lav temperatur. Du kan dog også sagtens bruge olien til varme retter, her skal den dog tilsættes i slutningen af tilberedningen, så den ikke bliver for varm.
Olien er helt ideel at bruge til pastaretter, kylling, salater, grøntsager eller bare til et godt brød. 

En dejlig spansk og smagsfuld ekstra jomfru oliven olie, som giver dine retter det sidste smags-touch og vil pryde i et hvert køkken.

Indhold: 250 ml

Produktoplysninger

Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Indhold
25 cl

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)