Filtrér produkter

Pris
49kr - 1695kr

Brands

Alle varer fra brand Kinto

Her finder du lækkert te- og kaffetilbehør fra det japanske firma KINTO. Med KINTOs flotte design og brugervenlige produkter, går du ikke galt i byen. KINTOs lækre UNITEA one touch tekande giver din te den bedste og mest intense smag, og med KINTOs flotte bryggeholdere får du kaffe, hvis skønne og aromatiske duft fylder rummet allerede under brygningen.

Læs mindre

Firmanavnet KINTO er synonym med yderst lækre kvalitetsprodukter til bord og køkken, der imponerer med fin kvalitet, stor holdbarhed og høj funktionalitet!

Japanske KINTO laver blandt andet lækre tekander i forskellige størrelser, smukke kaffekander i glas, dejlige tekopper med indbygget tefilter, skønne og funktionelle termokrus, stilrene koldbryg-karafler, kaffetragte i både porcelæn og plast, fantastiske bryggesæt og -holdere, fine blanke kedler i stål, søde og sjove kaffekrus samt alverdens andet super lækkert og anvendeligt udstyr til hjemmet.

 

Virksomheden

KINTO blev etableret som grossist af procelæns- og kermaikprodukter i Japan i 1972.  Igennem 1970’erne, 1980’erne og 1990’erne havde virksomheden stor succes i Japan med distribution og salg  af andre firmaers produkter. Da de japanske forbrugere i midten af 1990’erne begyndte at efterspørge nye og lækre produkter, der passede til en moderne livsstil og nutidige hjem, valgte KINTO selv at starte en produktion af sådanne. Siden da har KINTO haft en omfattende produktion af bordservice, køkkentøj og andet til boligen af meget høj kvalitet. I 2009 begyndte firmaet at eksportere til resten af verden, og idag byder man firmaets lækre produkter velkommen i lang række lande verden over. I 2016 åbnede KINTO et europæisk datterselskab, der har sæde i Amsterdam i Holland.

 

KINTOs produkter

KINTOs filosofi er, at firmaets produkter skal være elegante, have høj brugervenlighed og være unikke i designet, ligesom de skal tage sig godt ud og passe godt ind i en moderne livsstil og i nutidige boliger. Det er af stor vigtighed for virksomheden, at produkterne er både smukke, funktionelle og holdbare. 

KINTOs produktlinier omfatter både produkter med lækre, bløde kurver og produkter i mere elegant, enkelt og stilrent udtryk. NORU fører følgende af KINTOs produkter:

 

Unimug tekopper

Dejlige tekopper i forskellige størrelser og mange glade farver. De populære tekopper er lavet af varmebestandigt glas og plast og har indbygget tefilter.

 

Unitea One Touch tekander

Tekander i varmebestandigt glas med indbygget tefilter og tætsluttende låg - her er tale om virkelig smukke tekander, som i øvrigt også har fundet vej til Restaurant NOMAs borde.

 

Capsule karafler

Karafler til koldbrygning af både te og kaffe. Karaflerne er i varmebestandigt glas, har indbygget filter og har et meget lækkert og æstetisk udtryk.

Kaffetragte og -filtre

Kaffetragte og filtre til slowbrygning og filterkaffe i lækkert design og i forskellige størrelser. NORU forhandler blandt andet KINTO kaffetragte i en super flot plastudgave samt i smuk porcelæn.

Kaffekander

Kaffekander i varmebestandigt glas i forskellige størrelser og med forskelligt udtryk. Kanderne er både perfekte til slowbrygning og som smukke serveringskander. De kan i øvrigt også med succes sættes på bordet som virkelig kønne blomstervaser!

 

Travel Tumbler termokrus

Termokrus, der holder temperaturen i mange timer. Krusene er super funktionelle og har en yderst praktisk drikkeåbning, der gør at man kan drikke fra alle sider. En klar fordel - f.eks. når man kører bil.

 

Bryggeholdere

Virkelig flotte og super anvendelige sæt til brygning af filterkaffe.  Sættene fås i to forskellige udgaver. Den ene udgave omfatter kande og tragt i varmebestandigt glas, filter i messing og stand med træfod. Den anden udgave omfatter kande i varmebestandigt glas, tragt i porcelæn, kaffefiltre og en glasholder til det brugte kaffefilter. Flotte bryggeholdere, der både er super praktiske og meget smukke at se på.

 

Filterholdere

Filterholdere i porcelæn til opbevaring af KINTO kaffefiltre til kaffetragten. Filterholderne er enkle og stilrene i designet og fås i to forskellige farver.

 

Bryggesæt

Bryggesæt i to forskellige størrelser til slowbrygning. Sættet består af en lækker kande i varmebestandigt glas, en anvendelig og stilren kaffetragt i plast, kaffefiltre og praktisk målebæger. Super anvendeligt sæt, som tillige er pænt at se på.

 

Pour Over kedler

Kedler i stål med svanehals og låg. Yderst praktiske kedler med stor brugervenlighed og i forskellige meget indbydende udgaver.

 

Tag et kig rundt i NORUs produkter fra KINTO - her vil du altid kunne finde lækkert udstyr - både til dig selv og som gaver til dem du holder af!

Læs mere
Viser 1 - 63 af 63 varer
Viser 1 - 63 af 63 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder