Alle varer fra brand Hybengaarden

Hybengaarden - modtager af hædersdiplom for godt madhåndværk 

Hvis du nogensinde har smagt de skønne frugtsaucer, sirupper, salte, marmelader og safter fra Hybengaarden, så ved du, hvorfor vi hos NORU er så vilde med dem! Det er produkter, som er mildt sagt spækket med lækker og intens smag af håndplukkede, usprøjtede, danskdyrkede bær samt vilde bær fra nordiske skove - og dertil kommer så enkelte produktvarianter med appelsiner og mango. 

Læs mindre

Hybengaarden ligger ved Jerslev i Vensyssel, og oprindelig beskæftigede man sig med svineproduktion på gården. I 1990 begyndte man dog - til eget og venners forbrug - at dyrke hyben og fremstille marmelade deraf. Det greb om sig, og i dag beskæftiger man sig alene med produktion af bær og fremstilling af super lækre delikatesser deraf.

Hybengaarden har i øvrigt modtaget Det Danske Gastronomiske Akademis højeste anerkendelse - hædersdiplomet for godt madhåndværk, gastronomisk initiativ og pionérarbejde!

Hybengaarden hos NORU

Hos Noru har vi valgt i første omgang at tilbyde vores kunder et udvalg af Hybengaardens herlige kryddersalte, en skøn havtornsaft, en virkelig lækker hybensirup - og ikke mindst fantastisk delikate kirsebær i rom, der kan anvendes som intet mindre end verdens bedste kirsebærsauce, over is og pandekager, som ledsager til kager og fromager og meget andet. Se alle vores skønne produkter fra Hybengaarden nedenfor.

Kan du lide lækre friske danske/nordiske bær og frugter, som er plukket og syltet med nænsomhed, kommer du ikke til at fortryde dit køb af delikatesser fra Hybengaarden!

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Hos NORU lægger vi vægt på at være kvalitetsbevidste, og vi går altid ind for bæredygtighed. Når du køber ind hos NORU, er du sikret rigtig gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente dine varer ved vores lager, gratis levering ved køb over et vist beløb og sågar mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt tidspunkt og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du bestiller varer hos NORU, kan du altid betale med et almindeligt betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - eller du kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du foretager din betaling med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør altid vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder blandt andet, at alle bestillinger, der indkommer på hverdage - og inden vi går hjem fra arbejde - sendes afsted samme dag! Der er på hverdage også en mulighed for, at du, hvis du foretager din bestilling inden et bestemt tidspunkt, og hvis leveringsadressen ligger i et af flere bestemte postnumre, kan vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften! Se menupunktet “Fragtmuligheder og priser” i bunden af siden for at læse meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til vores søde og hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer ved vores lager

Opholder du dig i nærheden af vores lager, er det en mulighed for dig selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du denne mulighed, modtager du en e-mail, så snart ordren er blevet behandlet og varerne står klar til afhentning. Vi har dog næsten altid meget travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for at træffe aftale om bedste afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter dine varer!

Læs mere
Viser 1 - 7 af 7 varer
Viser 1 - 7 af 7 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder