Error!

Stokes Mango & Orange Dressing

Mango & Orange Dressing - 280 gram

En virkelig lækker og frisk dressing til din salat. Dressingen er færdigblandet og klar til brug. Egner sig særdeles godt til sommerlige salater, der indeholder de mere bitre salat smage.
Den er rigtig god at spise sammen med kylling. Det kan enten være en kyllingesalat - men du kan også bruge den som en kold sauce at servere til en lækker ret med kylling.
Dressingen kommer i fin glas flaske og bør opbevares på køl efter åbning.

95-123-04
Forventet afsendelse: 2-4 hverdage
52,00 kr.
Inkl. moms

Beskrivelse

Den skønne Mango & Orange Dressing fra Stokes er en lækker salatdressing med en frisk smag. Dressingen er lavet på modne mangofrugter og skøn aromatisk appelsinskal, som tilsættes honning og krydres med knust peber. Dette giver dressingen den helt rette smagsbalance mellem det sure, det søde og det frugtige.

Dressingen kan selvfølgelig pifte en alm. grøn salat gevaldigt op! Men da den er lidt til den søde side, er den faktisk helt perfekt til de mere bitre salat arter. Så ikke helt velegnet til en tomatsalat, men helt fantastisk hvis du serverer en salat af spidskål. Faktisk er denne dressing genial, hvis du laver en måske lidt kedelig salat af grøntsags rester og mangler noget at pifte smagen op med. Her får du både en friskhed og cremet konsistens, der vil få selv de mest kedelige grøntsager til at blomstre op.
En ægte favorit her i huset, er at hælde den cremede dressing over en hjemmelavet kyllingesalat. Opskriften til salaten består primært af rester, der er tilbage efter vi har spist ovnbagt kyllingebryst. Du skal blot skære den overskydende kylling i små stykker, blande stykkerne med enten spidskål, hovedsalat eller hvad du har af grønt i køleskabet. Så hakker du et halvt rødløg fint, og putter gerne agurk, peberfrugt eller hvad du nu ellers har af grøntsager i. Så kan du spise salaten til din frokost næste dag, med Mango & Orange dressingen på. En mættende og yderst velsmagende frokost.

Udover at dressingen er fantastisk over en salat, så er denne dressing også virkelig lækker at bruge som en kold sauce til din sommermad. Der er intet som et ny-grillet kyllingebryst serveret udenfor på terassen, hvor du kan nyde en kold mange og appelsin sauce til. Virkelig, virkelig lækkert!
Dressingen kan også bruges som sauce til andet end kylling. Her bruges den med glæde på en lækker omelet.

Uanset hvordan du bruger denne dressing, så lover vi at det smager himmelsk! Selvom det er en klassisk 'sommer-dressing' så fungerer den rigtig godt hele året rundt.

Ingredienser: 24% Mangopuré, hvidvinseddike, vand, rapsolie, honning, sukker, 2% appelsinskal, havsalt, sort peber, stabilisator: xanthangummi.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi: 753 KJ/181 Kcal
Protein: 0,4 g
Kulhydrater: 15,1 g
Heraf sukkerarter: 5,5 g
Fedt: 12,7 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 0,97 g

Produktoplysninger

Vægt
280 gram
Sukkerfri
Nej
Glutenfri
Ja
Laktosefri
Ja
Farve
Gul

Det her er også noget for dig

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)