Gavesæt

Gavesæt - let, nemt og hurtigt!

Har du svært ved at finde på en “hurtig” gave til en given lejlighed, og synes du, at det er for meget ligefrem at give en hel gavekurv? Så tag et godt kig på vores gavesæt nedenfor. De er mindre dominerende på gavebordet end gavekurve, men er stadig af høj kvalitet og super lækre som gaver, som de fleste vil bli...

Læs mindre

Gavesæt - let, nemt og hurtigt!

Har du svært ved at finde på en “hurtig” gave til en given lejlighed, og synes du, at det er for meget ligefrem at give en hel gavekurv? Så tag et godt kig på vores gavesæt nedenfor. De er mindre dominerende på gavebordet end gavekurve, men er stadig af høj kvalitet og super lækre som gaver, som de fleste vil blive glade for at modtage!

Vores gavesæt fås i mange prislejer, og blandt disse finder du blandt andet både fuldstændig fantastiske bryggeholdere fra japanske Kinto, som egner sig perfekt som eksempelvis bryllups- eller jubilæumsgaver, skønne cocktail-sæt med alt til bestemte cocktails/drinks, virkelig lækre tekander med økologiske og håndblandede urtete-blandinger uden kunstige tilsætningsstoffer fra det prisvindende nordjyske brand Min Yndlings Te og indbydende og eksklusive krydderisæt fra Lie Gourmet. Kort sagt: Vi har noget til enhver lejlighed og for enhver smag - du skal blot beslutte dig for, hvilket gavesæt, der passer bedst til anledningen og til modtageren!

Hos NORU går vi op i kvalitet, ligesom vi går ind for bæredygtighed - og så har vi en hjælpsom og imødekommende kundeservice, som vi er ret stolte af. Når du bestiller dine gaver hos NORU, er du tillige sikret gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente varerne ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

 

Gaveindpakning og personlig hilsen

Det er super let at bestille dine gaver på NORU-shoppen, og hvis du ønsker, at vi også skal pakke din gave fint ind, vælger du blot denne mulighed, når du skal betale for gaven. I kommentarfeltet kan du desuden skrive en personlig hilsen til gavemodtageren - vi sørger så for at håndskrive denne og vedlægge den til gaven, som vi enten kan levere direkte til gavemodtageren eller til dig selv, så du selv kan overrække den - lettere bliver det simpelthen ikke!

 

Betaling

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - f.eks. Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med kort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager i Søborg. 

 

Levering af gaver

Vi har med vores gavesæt forsøgt at gøre det så let for dig som overhovedet muligt at finde en luksuriøs og lækker gave, som også du selv ville elske at få! Og så gør vi også vores ypperste for, at din gave når så hurtigt frem til modtageren, som det kan lade sig gøre! Det betyder blandt andet, at hvis du bestiller din gave inden kl. 16, så sender vi den afsted samme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå særlig hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer gaven samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs meget mere om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Er du i tvivl om noget, er du naturligvis også altid velkommen til at ringe til vores søde kundeservice på tlf.: 42421115.

 

Afhentning af gaver i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, har du også mulighed for selv at afhente dine varer hos os - og det er selvfølgelig gratis! Vælger du dette, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 43421115 for at træffe nærmere aftale om omtrentligt afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

Læs mere
Viser 1 - 19 af 19 varer
Viser 1 - 19 af 19 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder