Alle varer fra brand Kusmi Tea

Velkommen til Kusmi Teas forunderlige verden af spændende og varierede te-blandinger. NORUs udvalg af Kusmi Tea produkter omfatter blandt andet is-teer, frugt-teer, wellness-teer og mere klassiske teer med et twist - kort sagt noget for enhver smag!

Kusmi Teas produkter er alle af meget høj kvalitet og er pakket i lækre metaldåser eller - for tebrevenes vedkommende - i det fineste musselinstof.

Læs mindre

Virksomheden Kusmi Tea

Kusmi Tea er en over 150 år gammel hæderkronet te-producent, der oprindeligt grundlagdes og fungerede i Sankt Petersborg i det gamle Rusland. Grundlæggeren var bondesønnen Pavel Kousmichoff, der i en alder af 14 år flyttede fra landet til Sankt Petersborg, da han fik arbejde hos en dygtig tehandler. Tehandleren kunne se drengens store potentiale, så han uddannede ham grundigt og forærede ham i 1867 et lille tehus i bryllupsgave. Det lille tehus blev hurtigt en mægtig succes - og blev endda zarfamiliens foretrukne af slagsen. Senere åbnedes også et Kusmi tehus i London, og efter den russiske revolution i 1917, hvor familien var nødt til at flygte ud af Rusland og bosatte sig i Frankrig, åbnede familien også et produktionssted og et tehus i Paris. Senere kom lokationer i New York, Hamburg, Konstantinopel og Berlin til, og i dag har Kusmi Tea 85 te-butikker i 35 forskellige lande verden over. Virksomhedens absolutte flagskib ligger på den store Avenue Champs-Élysées i Paris. 

Igennem de første 105 år var der tale om en udpræget familievirksomhed, der gik i arv fra far til søn, men i 1972 var den daværende efterkommer af grundlæggeren tvunget til at lade virksomheden gå på fremmede hænder for at undgå konkurs. Siden 2003 har Kusmi Tea været ejet af Sylvain and Claude Orebi, der blandt andet har udvidet sortimentet med de meget populære og moderne wellness-teer.

 

Samarbejde med WWF France

Sammen med WWF France har Kusmi Tea involveret sig i følgende to ambitiøse projekter, der er af helt speciel interesse for firmaet: 

- Beskyttelse af vilde tigre. Kusmi Tea er sponsor af WWFs TX2-projekt med det primære mål at fordoble bestanden af vilde tigre i verden.

- Ansvarlig, miljøvenlig og bæredygtig te-produktion. Det primære mål er i væsentlig grad at forøge mængden af te, der produceres økologisk og under forsvarlige forhold.

 

Teblandingerne

Alle Kusmi Teas te-blandinger produceres i dag i Frankrig. Teen importeres som hele håndplukkede teblade fra Kina, Indien og Japan, og fabrikation, produktion af emballage og pakning foregår i Saint-Vigor d' Ymonville, der ligger nær havnebyen Le Havre i Nordfrankrig.

Te-blandingerne er kendt for deres høje kvalitet og skønne aromaer, og wellness-teerne har desuden udrensende, afslappende og forfriskende egenskaber - alt efter hvilken blanding der vælges. Prøv f.eks:

Frosted Strawberry - 10 delikate teposer i fin indpakning. En fantastisk læskende iste af kinesisk grøn sencha te og jordbær. Den helt perfekte drik på varme sommerdage!

Prince Vladimir - 125 gram løs te i en flot dåse. En af de allermest populære Kusmi-teblandinger med kinesisk sort te, citron, grape, vanilje og forskellige spændende krydderier. 

BB Detox - 125 gram løs te i en fin dåse. En blød og udrensende lækker grøn te med maté, rooibos, guarana og mælkebøtte og ikke mindst grapefrugt. Teen kan både nydes varm og kold som is-te.

Ginger-Lemon Green tea - 125 gram løs te i en indbydende dåse. En super frisk og aromatisk kinesisk grøn te med citrus og ingefær. Teen kan nydes varm eller som læskende is-te.

 

Velbekomme!

Læs mere
Viser 1 - 3 af 3 varer
Viser 1 - 3 af 3 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder