Alle varer fra brand Black Lakrids

Med Black Lakrids, får du lækker og blød finsk lakrids i høj kvalitet, som er dansk produceret. Du finder både sød lakrids, saltet lakrids, lakrids med chililakrids med jordbær og mange flere. Finsk lakrids fås i dåser af 170 gram. Black Lakrids er perfekt som gave til dine nærmeste, en overraskelse til en god kollega eller som en sød, betænksom værtindegave.

Læs mindre

5 ideer til at bruge lakrids på en ny måde

Du kan sagtens bare nyde din Black Lakrids, som den er. Men, hvis nu du savner en alternativ måde at bruge lakrids på, så kommer her 10 uimodståelige bud!

  1. Brug finsk lakrids i dine cocktails: Du har sikkert set det på nogle af de hippe cocktailbarer, men har du selv eksperimenteret med det? Prøv dig frem med lakrids som dekoration og et ekstra overraskelsesmoment i f.eks. cocktails lavet med smag af jordbær eller rabarber. Prøv dig frem!

  2. Pynt din kage med lakridser: Du kan sagtens pynte din næste kage med lakrids! Lakrids hører nemlig ikke kun hjemme på den klassiske kagemand med blandet slik. Nej! Du kan sagtens pynt cupcakes eller lagkage med lakridser også!

  3. Bland lakridser i din is: Har du nogensinde blandet lidt lakrids stykker i din vaniljeis? Eller hvad med i pistacieis? Giv det en chance! Det lyder skørt, men det er faktisk rigtig lækkert. Den skal dog spises hurtigt inden lakridserne blive hårde af den kolde is.

  4. Brug Finsk lakrids i dine chocolate chip småkager: Prøv lige at google dig frem til en opskrift på småkager med lakrids i - det er simpelthen genialt! Vi er sikre på at det bliver det næste store hit!

  5. Lav dit eget Finsk lakrids shot: Du kan også lave dit helt eget lakrids shot på flaske. Et shot lavet på de bedste råvarer: en god vodka og ægte lakrids - og serveret i en fin flaske. Måske kan du endda gå hele vejen og invitere gæster på en aften i lakridsens navn med en middag fortryllet med lakrids og en bar med lakrids shot og drinks.
Læs mere
Viser 1 - 2 af 2 varer
Viser 1 - 2 af 2 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder