Broste Copenhagen Fyrfadslys m. plastik kop - 60 stk.

Fyrfadslys m. plastik kop - 60 stk.

Broste Copenhagen
52-130-02

60 flotte hvide fyrfadslys med plastik kop. Disse fyrfadslys har en brændingstid på helt op til seks timer for hvert lys. Så du kan nemt holde den hyggelig stemning kørende i mange timer. Læs mere om de skønne fyrfadslys og hvorfor en plastik kop rundt om, gør dem ekstra lækre.

På lager
139,00 kr. Inkl. moms

Lynhurtig levering Lynhurtig levering

Bestil inden 4 timer og 58 minutter, så sender vi idag

365 dages returret og gratis ombytning 365 dages returret og gratis ombytning

Du kan til enhver tid fortryde dit køb - og ombytning af varer klarer vi helt uden beregning

Sikker betaling Sikker betaling

Vi benytter certificeret betalingssystem, og trækker først pengene ved afsendelse af din ordre.

Beskrivelse

Er du også træt af at skulle skifte dine fyrfadslys ud hele tiden? Med disse hvide og klassiske fyrfadslys fra Broste Copenhagen, får du lys der brænder længe og dermed holder den hyggelige varme stemning ved lige. Langt de fleste fyrfadslys brænder kun i ca. 4 timer, men med disse skønne fyrfadslys får du en brændingstid på helt op til 6 timer for hvert lys. 

Lysene kommer i plastik kopper, som gør at du kan se lysets flamme hele vejen igennem brændingen. Så skal du bruge lysene i f.eks. en gennemsigtig lysestage eller lanterne, så er disse lys rigtig fine at have stående i - Se blandt andet 'Disa' Lanternen fra Broste. Eller prøv disse fyrfadslys i Kinto's Unitea Tevarmer, med stålnet - i begge tilfælde ville fyrfadslys med plastik kop, gør sig flot. 

Så spred en god og hyggelig stemning derhjemme med disse skønne fyrfadslys, med lang træningstid. Der er 60 fyrfadslys i hver pakke.

Fyrfadslysene har samme størrelse som 'normale' fyrfadslys.

Produktoplysninger

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)