Ideal Kafferisteri

Ideal Kafferisteri er et kafferisteri, der fokuserer på kaffe som en oplevelse. Firmaet er drevet af en passion for den gode smag og kvalitet, som du kan få hjem i dit køkken.
Du kan handle kaffe fra risteriet her. Se udvalget med det samme, eller læs videre for at finde ud af, hvorfor Ideal Kafferisteri er ekstra værd at bruge penge på. Få din luksus fra nogen, der går op i håndværk; få den fra Ideal Kafferisteri.

Derfor skal du vælge Ideal Kaffe

Hos Ideal er der en stor fascination af, hvad kaffe egentlig kan gøre, og hvor forskellige den kan blive fra bønne til bønne. Bønnerne er ristede med det formål, at du skal kunne skabe gode minder og unikke oplevelser over en kop kaffe, og at du skal få lyst til at gøre mere ud af din kaffetid.

Kaffens proces er lang hos Ideal, men kun for at få det bedst mulige resultat. Ned til den mindste detalje bliver alt taget i betragtning; lige fra farmens udstyr og metoder til bønnens form. Der er tale om vaskeægte nørderi for kaffe, hvilket er noget, der kan smages i de forskellige produkter.

Ideal Kafferisteri har et ønske om at indfri den enkelte bønnes potentiale, og det gøres med en kærlighed til håndværket og selve kunsten at drikke og brygge god kaffe.

Specialkaffe til hverdagen

Hos Ideal Kafferisteri er der fokus på, hvad kaffe kan. Der er ikke tale om et enormt selskab, der producerer kaffe for profittens skyld alene, men et håndværk, der faktisk nyder kaffens potentiale. Ønsket om et friskt og lækkert produkt, som kan gøre hverdagen lidt bedre, er én af kerneværdierne hos risteriet.

Især friskheden er vigtig. Ideal gør det nemlig tydeligt, at mange af de over 800 aromaer, der kan være i kaffe, allerede er forsvundet indenfor den første måned efter bønnerne er blevet malede. Derfor har de fokus på at riste og levere så hurtigt og friskt som muligt, så brygningen kan ske indenfor den første uge.
Intet produkt får lov til at blive for gammelt, for hvorfor nøjes med middelmådig kaffe, når man kan få det bedste?

Prisen på luksus

Prisen på luksus er svingende, men hos Ideal Kafferisteri kan alle være med. Prisen på en pose kan ligge højt eller lavt alt efter størrelsen, og du kan vælge mellem mange forskellige smagsvarianter. Kaffe er mere end bare kaffebønnerne, og du kan få smagsvarianter, du aldrig havde drømt om.

Se vores udvalg af kaffe fra risteriet igennem og lær mere om, hvilke muligheder du har. Læs mere om de enkelte kaffetyper for at finde ud af, hvilken egenskaber de har, og find den smag, der passer dig. Prøv dig frem, og gør kaffe til et velsmagende eventyr, du kan drage ud på alene eller med én, du har kær.

Livet er for kort til dårlig kaffe. Vælg bønner fra Ideal Kafferisteri, der bekymrer sig om kaffeprocessens håndværk, og giv dig selv en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Dét kommer du ikke til at fortryde.