Handelsbetingelser

Der er udarbejdet særskilte vilkår for indgåelse af abonnementsaftale - Læs Abonnementsaftale hos NORU ApS.

Generelle oplysninger

NORU Aps
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

CVR.nr.: 34614148

Telefon: 42 42 11 15

Email: info@noru.dk

 

Betaling

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit. Der kan desuden betales med MobilePay og ViaBill. Med betalingskort vil transaktionsbeløbet blive reserveret ved bestilling, men beløbet bliver først trukket, når pakken afsendes.

Alle priser er inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger, hvis ikke andet er angivet.

 

Fakturabetaling

Som erhvervskunde eller offentlig institution er det muligt at købe på faktura (betalingsfrist: Netto 8 dage) eller EAN-faktura (betalingsfrist: Netto 30 dage). Ønsker man at benytte sig af denne mulighed, vælges "Fakturabetaling" under Betalingsmetoder på adressesiden. Der tillægges et gebyr på 20,-

 

Gavekort

Gavekort til NORUs webshop gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen, og udløbsdatoen fremgår af det fremsendte elektroniske gavekort.

Køb af gavekort kan ikke fortrydes efter fremsendelse, og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Køb af alkohol

Ifølge loven om salg af alkohol skal enhver, der køber drikke med mere end 16,5% alkohol, være minimum 18 år gammel. Ved at gennemføre en ordre på spiritus hos NORU, accepterer man, at man har ansvar for at handle i overensstemmelse med og i henhold til loven.

 

Levering

Bestillinger sendes almindeligvis med PostNord. Forventet leveringstid er 1-3 hverdage, såfremt varen er på lager. 

Ved oprettelse af abonnement, vælger man som kunde selv, hvornår første levering skal finde sted.

Fragtpriser

- Til pakkeshop: 39,- DKK. Ved levering til pakkeshop er der dog gratis fragt på alle køb over 399,- DKK. På abonnementer med levering til pakkeshop er der altid gratis fragt.
- Med omdeling: 70,- DKK
- Burd Same-Day (postnr 1000-2942): 33,- DKK. Ved køb over 399,- DKK er der dog gratis fragt. På abonnementer med levering med Burd Same-Day er der dog altid gratis fragt.

Vi sender kun til Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne). Hvis du ønsker varer tilsendt andre EU-lande, bedes du venligst kontakte Kundeservice på e-mail. NORU bærer ikke ansvar for told eller andre afgifter.

Der opkræves et ekspeditionsgebyr på 59,- DKK, hvis du nægter modtagelse af en pakke eller ikke afhenter den på posthuset uden forudgående aftale med NORU.

 

Fortrydelse

Som kunde har man 30 dages fortrydelsesret, når der handles hos NORU. Dog gælder fortrydelsesretten ikke på kaffe, te, kakao og andre fødevarer.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor man...

a) ...har modtaget sin vare
b) ...har modtaget den sidste vare, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) ...har modtaget det sidste parti eller den sidste del, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
d) ...har modtaget den første vare, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Ønsker man at fortryde et køb hos NORU, skal man inden 30 dage fra modtagelsen - på email eller telefon - tydeligt meddele os, at man vil gøre brug af fortrydelsesretten. Med mindre der er indgået en klar aftale med NORU derom, kan man ikke gøre brug af fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen.

Ved returnering dækker man som kunde selv omkostningerne til fragt.
Hvis man vælger at få ombyttet købet til en anden vare hos NORU, fremsendes denne dog uden yderligere omkostninger til fragt når der sendes til og fra Danmark. Dvs du betaler selv returfragten for varen der skal retur til os, mens NORU dækker fragten for fremsendelse af den nye vare, dog med billigst muligt fragtform.

 

Varens stand

Når en vare returneres til NORU, hæfter kunden kun for eventuel værdiforringelse af varen, hvis denne skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber, og den måde den fungerer på. Med andre ord: Man kan som kunde se og prøve varen - på samme måde som i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Dette betyder, at man ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur - afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varer uden original emballage tages ikke retur.

 

Tilbagebetaling

Hvis man fortryder sit køb og returnerer alle varer på samme ordre, får man det samlede ordrebeløb - inkl. fragtomkostninger - retur. Fortrydes kun en del af købet, får man det samlede beløb for de returnerede varer tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som man som kunde hæfter for, fratrækkes denne det samlede beløb..

Varerne skal returneres til NORU uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget meddelelse om, at købet er fortrudt. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som er benyttet ved den oprindelige transaktion - medmindre der er truffet anden aftale med os.

NORU kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varen retur.

Varer, der skal returneres, sendes til:

NORU Aps
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

Kunden hæfter selv for pakken, indtil den er modtaget hos os, hvorfor vi anbefaler, at man returnerer pakken som en sporbar pakke. Vi kan fremsende en returlabel via email, der blot skal printes - denne koster 59,- DKK inkl moms, og beløbet fratrækkes købsbeløbet.

Bemærk
NORU modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Reklamation

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. Når man handler med NORU, har man selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at man enten kan få varen repareret eller ombyttet, eller man kan få pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller på grund af anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal man reklamere?

Man skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at man har opdaget manglen ved varen. Hvis man reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis rimelige fragtomkostninger. Man kan, efter aftale med NORU, få tilsendt en gratis returlabel.

Varen sendes til:

NORU Aps
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

 

Vi har brug for følgende information, når en vare sendes til os:

Når en vare returneres, bedes man - så detaljeret som muligt -  oplyse, hvad problemet er. Desuden skal der medsendes en kopi af købsfakturaen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med personlige oplysninger (persondatapolitik)

Når man indgår aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

-Navn
-Adresse
-Telefonnummer
-E-mail adresse

Vi foretager registrering af kunders personoplysninger med det formål at kunne levere varen til kunden.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at denne er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Medarbejdere og samarbejdspartnere for NORU ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om kunderne.

Den dataansvarlige på noru.dk er NORU Aps.

Oplysninger afgivet til noru.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos NORU har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Man har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om egen person. Disse rettigheder har man i henhold til Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NORU via e-mail.

 

Klageadgang

Vil man klage over sit køb hos NORU, skal man rette henvendelse til os via e-mail. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan der indgives en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne derfor er opfyldt. 

 

Forbehold

Anvendte billeder på sitet er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisfejl, lagerfejl, prisændringer, lagerændringer, manglende eller forsinket levering fra NORU ApS's leverandører, forkerte billeder, og lignende.

Billeder og tekst på noru.dk må ikke kopieres eller gengives andre steder uden forudgående aftale med NORU Aps.