Søde Danske Bolcher, flowpacks - 100 stk fra Almuegaarden

Søde Danske Bolcher, flowpacks - 100 stk

Almuegaarden
93-45-38

Få smagen af Danmark, i en lækker blanding af bolcher fra Almuegaarden. Bolcherne er lavet på kvalitetsvarer  og har en dejlig smag. På hvert bolche finder du et fint dansk motiv. Her får du 100 flowpaks med 15 gram bolcher i hver pose - svarende til ca. 4 bolcher.

Læs mere om disse lækre danske bolcher længere nede på siden.

Beskrivelse

Med Søde Dansker Bolcher fra Almuegaarden, får du en rigtig dejlig blanding af bolcher med forskellige smagsvarianter og motiver. Alle bolcherne har forskellige motiver og smage, som alt sammen indikerer noget med danmark. Du finder blandt andet bolcher med det danske flag på og smagen af rød grød med fløde, bolcher med H.C. Andersen motiv og smag af solbær, krone bolcher med smag af lakrids og skovbær.

En lækker blanding af bolcher, med forskellige smagsvarianter, hvor smagen er helt i højsædet. Bolcherne er lavet på gode råvarer og naturlige ingredienser. 

Idet bolcherne er pakket ind i små individuelle poser, kan du bruges til mange ting, hvor flere mennesker er i berøring med slikket. Bolcherne er blandt andet perfekte til virksomheder der ønsker at forkæle deres kunder eller personale med små godter eller på hoteller til de besøgende gæster. Bolcherne er også gode til dig der skal holde en stor kærlighedsfest, bryllup mm. Her kan de både bruges som spiseligt pynt på bordet i fine skåle, i lækre goodiebags eller bare på tag-selv-slikbordet.

Bolcherne kommer i fine små pose, som skal mindske sammenklistrede bolcher.

Indhold: 100 stk x 15 gram

Du finder de Søde Danske Bolsjer i 140 grams pose lige her.

Produktoplysninger

Vægt
1000 gram

Det her er også noget for dig

Bedømmelse Anmeldelser (0)