Wonderful One Cup blandede poser - 7 breve

Wonderful blandede smage - 14 breve

Wonderful
142-30-18

Nyd en skøn kop varm kakao, chai latte eller caffe latte, med Wonderful One Cup. Vi har lavet en blandet pose til dig med 14 breve.

Denne lækre pose, som indeholder alle de lækre varianter er i brev, så det eneste du skal gøre, er faktisk bare at hælde kogende vand over pulveret, og så sidde i sofaen, med en serie, eller en god film og nyde din kop varme lækkeri.
For at gøre drikken mere cremet og lækker, så kan du sagtens tilføje varm mælk.

Beskrivelse

Lav en kop dejlig varm kakao, chai eller kaffe med Wonderful One Cup. Det er hurtigt og nemt lige at lave en dejlig varm kop kakao, kaffe eller hvad du lige har lyst til.

Du skal blot tilføje kogende vand, eller varm mælk og så har du en dejlig kop kakao klar. Så skal du såmænd bare smide dig ind under et tæppe og bare hygge dig.
Hvis du - ligesom mig - ikke lige drikker kaffe om aftenen, og ikke lige er den største te-fan, men stadig gerne vil have noget varmt at drikke, så kan du i stedet lave denne skønne kakao og så har denne kakao en lækker smag af karamel og havsalt.

Posens indhold hældes i glasset og derefter hælder du 1,8 dl kogende vand i (du kan eventuelt skifte lidt af vandet ud, med varm mælk).
Caffe Latte og Kakao Drik poserne skal have 1,5 dl kogende vand.

Posen med breve indeholder 14 breve på 18-25 gram.

Produktoplysninger

Sukkerfri
Nej
Laktosefri
Nej
Indhold
14 breve

Kunder, der købte denne vare, købte også

Bedømmelse Anmeldelser (0)