Paris Hobnail Kande i olivengrøn 0,5 liter fra Anna Von Lipa

Hobnail Mælkekande - olivengrøn (0,5L)

Anna von Lipa
91-105-10

En smuk olivengrøn mundblæst krystalglas kande fra Anna von Lipa. Hobnail mælkekanden har fået det flotte pindsvin look og kan indeholde 0,5 liter. En populær kande der pynter i langt de fleste hjem. 

Er kanden udsolgt, og kunne du godt tænke dig at få fingrene i dennne smukke glas kande - så skriv endelig til info@noru.dk.

Kanden er mundblæst og derfor vil farverne falde forskelligt ud kande for kande, tykkelsen kan variere og luftbobler kan forekomme - dette er ikke reklamation, men et tegn på kandens unika og at den er mundblæst.

Beskrivelse

Hobnail mælkekanden fra Anna von Lipa, er en elegant olivengrønne-farvet krystalkande med det flotte hobnail-mønster som giver det dens pindsvin-look. En populær kande, som er mundblæst og 100% håndlavet af specialister. Kanden er lavet i genbrugs glas og kan rumme 0,5 liter.

Da mælkekanden er mundblæst er hvert kande unikt. Derfor vil farverne falde forskelligt ud kande for kande, tykkelsen kan varierer og luftbobler kan forekomme. Kanden blæses nemlig i flere lag, hvorfor der ofte skabes små luftbobler mellem lagene. Dette kendetegner blot, at kanden er håndlavet. Luftbobler i glasset er derfor ikke en fejl, men et tegn på kvalitet. Krystalkanden er skabt uden bly, som gør det fødevaregodkendt og dermed kan bruges som hældekande.

Info om kanden
Højde: 13 cm
Diameter: 11 cm
Indhold: 0,5 liter
Farve: Olivengrøn

Anna von LipasHobnail serie er produceret i Böhemia i Tjekkiet, af krystal-eksperter. I produktionen af krystalserien er det specielle vand og sand en særlig ingrediens. Til hvert produkt producerer en snedker en træform, så den ønskede størrelse og mønster for produktet opnås. Hvert produkt skal i gennem en lang række af led i sin produktion. Den lange proces, som det er at producere hvert produkt i krystalserien, ses og opleves så snart du får produkterne i hånden. Derfor koster et mundblæst krystalglas, lidt mere end et masseproduceret glas, og leveringen kan også nemmere varierer.

Krystalkanden fra Anna von Lipa er rigtig flot at sætte sammen med hendes mange forskellige glas og kander på tværs af farver. Du finder hele vores sortiment fra Anna von Lipa her.

Produktoplysninger

Materiale
Glas
Indhold
500 ml
Farve
Grøn

Vedhæftninger

Bedømmelse Anmeldelser (0)