Alle varer fra brand Blåvand Bolcher

Blåvand Bolcher - vidunderlige håndlavede bolcher af bedste kvalitet

Bolcher fra Blåvand Bolcher er delikate, knasende håndlavede sukkerbomber af aller lækreste slags! I bolchekogeriet hos Blåvand Bolcher fremstilles der både klassiske bolsjetyper - eksempelvis de evigt populære spejderhagl - og typer med nye spændende smagskombinationer, som også er utrolig populære.

Med en dåse delikate bolsjer fra Blåvand Bolcher får man en lommefuld koncentreret og knasende sødme af allerbedste slags!

Læs mindre

I feriebyen Blåvand ligger et temmelig spændende hus, der både rummer café, butik og ikke mindst et helt fantastisk bolchekogeri, hvor der fremstilles de skønneste lækre bolsjer på gammeldags vis og med lutter naturlige aromastoffer. Er man barn - og kommer man på et tidspunkt, hvor produktionen kører - kan man oven i købet få lov at lave sin egen dejlige slikkepind med hjælp fra ansatte i i Blåvand Bolcher, som stedet hedder. Eller man kan simpelthen bare overvære dropskogeren fremtrylle de skønneste, farvestrålende og super delikate bolcher!

Som i gamle dage

Bolcher fremstilles almindeligvis ved, at vand, sukker og glucose/druesukker opvarmes til mellem 160°C og 180°C, hvorefter den meget varme bolchemasse hældes ud på et produktions-bord, tilsættes farve der arbejdes ind i massen og tilsættes aroma, der også arbejdes grundigt ind i den lækre sukkermasse. Når bolchemassen er tilpas afkølet, så man kan arbejde med den, æltes den grundigt - evt. ved hjælp af en maskine - indtil den er ensartet og har samlet sig ordentligt. Derefter trækkes bolchemassen til en lang tynd pølse, som man klipper eller skærer bolcherne af.

I Blåvand Bolcher håndfremstiller man både bolcher, skønne slikkepinde og lækre karameller på samme måde, som man gjorde i gamle dage, og mange af firmaets opskrifter stammer endda helt tilbage fra 1864.

I bolsjekogeriet i Blåvand bruger man kun naturlige aromastoffer i produkterne, og dette betyder, at man i vidt omfang anvender ægte honning, ekstrakter af ægte lakrids, god chokolade og nødder som nogle af de gode smagsgivere i produkterne.

De 5 mest populære Blåvand Bolcher hos NORU

Vores allermest populære bolche-varianter fra Blåvand Bolcher er disse:

  1. Spejderhagl, 170 gram i dåse - Vanvittigt populære lakridsbolsjer, som er rullet i den mest delikate spejdersnus (lakridspulver). Bolcher som øjeblikkeligt kalder alle de gode minder fra barndommen frem.

  2. I Love You Rox, 170 gram i dåse - Dejlige søde jordbærbolsjer med en herligt romantisk tekst på midten - en oplagt gave til en, du holder af! Disse bolcher er perfekte som en kærlig lille opmærksomhed f.eks. på valentinesday eller på Mors eller Fars Dag.

  3. Gamle Minder, 170 gram i dåse - En skøn bolche-blanding, der blandt andet omfatter dejlige søde lakrids-, pebermynte-, karamel- og frugtbolsjer. Her er simpelthen noget for enhver smag, og det gør den oplagt at byde rundt på møder, eller når der er gæster på besøg.

  4. Ferskenlakrids, 170 gram i dåse - Vidunderlige bolsjer med let saltet lakrids og sød fersken i en fuldstændig perfekt smagskombination. Har du ikke prøvet disse bolcher før, bør du unde dig selv muligheden for at smage dem!

  5. Hindbær/Lakrids, 170 gram i dåse - En klassisk og virkelig skøn smagskombination af delikate søde hindbær og lækker lakrids, som kan gøre enhver blød i knæene. Prøv dem!

NORUs udvalg af bolsjer fra Blåvand Bolcher omfatter også de skønneste varianter af eksempelvis klassiske Altheabolsjer med bergamotolie, stærke dameskrå med lakrids, evigt populære Kongen af Danmark bolcher, fantastiske Blå Ugler med lakrids og mentol og dejlige sur-søde Rabarber Rox. Men tag et godt kig nedenfor, for vi har også mange andre fantastisk skønne varianter, som ikke bare er af ypperlig kvalitet, men som også er stærkt populære hos vores kunder.

Derfor skal du købe dine bolsjer hos NORU

Hos NORU går vi op i god kvalitet, ligesom vi går ind for bæredygtighed. Og når du bestiller dine varer hos os, er du sikret ret gode fragtmuligheder, endda mulighed for selv at hente dine varer ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. 

Når du køber ind hos NORU kan du betale med de almindeligste betalingskort - blandt andet Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du selvfølgelig også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når pakken afsendes fra vores lager.

Levering

Vi gør vores bedste for, at dine varer når så hurtigt frem, som muligt! Det betyder, at hvis du foretager bestillingen inden kl. 16, sender vi den afsted selvsamme dag! Bestiller du på en hverdag inden kl. 15.30, kan du - hvis det skal gå hurtigt, og hvis leveringsadressen ligger inden for bestemte postnumre - vælge levering med Burd Delivery, der mod et fragtgebyr derefter leverer varerne samme aften mellem kl. 18 og 21.30! Læs om levering med Burd Delivery, Bring Pakkeshop, PostNord Pakkeshop, PostNord Omdeling etc. her.

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til vores hjælpsomme kundeservice på tlf.: 42421115.

Afhentning af dine varer i Søborg

Bor eller opholder du dig i nærheden af vores lager på Tobaksvejen i Søborg, kan du vælge selv at afhente dine bestilte varer hos os - det er naturligvis gratis! Vælger du dette, modtager du en email, så snart ordren er behandlet og varerne er klar til afhentning. Vi har dog ofte ret travlt, så vi vil bede dig ringe til os på 42421115 for aftale om afhentningstidspunkt (almindeligvis mellem kl. 9 og 16), så vi er helt sikre på at kunne tage godt imod dig, når du kommer efter din bestilling!

 

 

 

Læs mere
Viser 1 - 10 af 10 varer
Viser 1 - 10 af 10 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder