Filtrér produkter

Pris
39kr - 39kr

Brands

Alle varer fra brand Blåvand Bolcher

Bolsjer fra Blåvand Bolcher er små, delikate, knasende sukkerbomber af aller lækreste slags! I bolsjekogeriet fremstilles der både klassiske bolsjetyper - som eksempelvis de evigt populære spejderhagl - og typer med nye spændende smagskombinationer - som eksempelvis skønne ferskenlakridsbolsjer.

Med en dåse delikate bolsjer fra Blåvand Bolcher får man en lommefuld koncentreret og knasende sødme af allerbedste slags!

Læs mindre

Blåvand Bolcher

I feriebyen Blåvand ligger et spændende hus, der både rummer café, butik og ikke mindst et helt fantastisk bolsjekogeri, hvor der fremstilles de skønneste lækre bolsjer på gammeldags vis og med lutter naturlige aromastoffer. Er man barn - og kommer man på et tidspunkt, hvor produktionen kører - kan man oven i købet få lov at lave sin egen slikkepind med hjælp fra ansatte i i Blåvand Bolcher, som stedet hedder. Eller man kan simpelthen bare overvære dropskogeren fremtrylle de skønneste, farvestrålende og super delikate bolsjer!

Som i gamle dage

Bolsjer fremstilles almindeligvis ved, at vand, sukker og glucose/druesukker opvarmes til mellem 160°C og 180°C, hvorefter den meget varme bolsjemasse hældes ud på et produktionsbord, tilsættes farve der arbejdes ind i massen og tilsættes aroma, der også arbejdes godt ind i massen. Når bolsjemassen er tilpas afkølet, så man kan arbejde med den, æltes den grundigt - evt. ved hjælp af en maskine - indtil den er ensartet og har samlet sig godt. Derefter trækkes bolsjemassen til en lang tynd pølse, som man klipper eller skærer bolsjerne af.

I Blåvand Bolcher fremstiller man bolsjer, slikkepinde og lækre karameller på samme måde, som man gjorde i gamle dage, og selv mange af firmaets opskrifter stammer endda helt tilbage fra 1864.

I bolsjekogeriet i Blåvand bruger man kun naturlige aromastoffer i produkterne, og dette betyder, at man i vidt omfang anvender ægte honning, ekstrakter af ægte lakrids, god chokolade og nødder som smagsgivere i produkterne.

NORUs udvalg af bolsjer fra Blåvand Bolcher

NORUs udvalg af bolsjer fra Blåvand Bolcher omfatter blandt andet klassiske Altheabolsjer med bergamotolie, fantastiske Blå Ugler med lakrids og menthol og dejlige sur-søde Rabarber Rox samt følgende varianter:

Gamle Minder, 170 gram i dåse - En skøn bolsjeblanding, der blandt andet omfatter lakrids-, pebermynte-, karamel- og frugtbolsjer.

Ferskenlakrids, 170 gram i dåse - Vidunderlige bolsjer med let saltet lakrids og sød fersken.

Granatlakrids, 170 gram i dåse - Lækre lakridsbolsjer med et twist af sød og syrlig granatæble.

Hindbær/Lakrids, 170 gram i dåse - En klassisk og smagskombination af delikate hindbær og lakrids.

Spejderhagl, 170 gram i dåse - Evigt populære lakridsbolsjer, som er rullet i spejdersnus (lakridspulver).

I Love You Rox, 170 gram i dåse - Dejlige søde jordbærbolsjer med romantisk tekst på midten - en oplagt gave til en, du holder af!

Læs mere
Viser 1 - 13 af 13 varer
Viser 1 - 13 af 13 varer
Lynhurtig levering

Bestil inden kl 15.30 på hverdage og få afsendt din pakke samme dag.

30 dages returret

Nemt at ombytte og returnere.

Sikker handel

Vi benytter SSL kryptering på alle vores sider og certificeret betalingsudbyder